Då allt står still

En kurrande mage som är så sugen på mat. Ännu hungrigare blir jag när jag tänker på den härliga fläskpannkakan som pyser och får en frasig yta i ugnen. Gott.

Vill ni veta en sak? När jag kom hem från skolan satte jag mig vid datorn och gjorde lite läxa. Det var segt och tråkigt och jag kom inte så värst långt. Plötsligt ringer telefonen och Ms röst hörs. När han började prata fick jag en härlig fjärillskänsla och när han dessutom sa att jag kunde komma och hämta honom med bilen om ungefär en timme så blev jag glad. Jag ska både få träffa honom och få köra bil! Jej!


Time to relax



I fredags var jag på spa. Helt underbart. Jag fick ett presentkort i höstas som tack för hjälpen med bröllop/möhippa av min syster och hennes man. Jag fick först byta om till badrock och härliga tofflor. När jag kom in i rummet skulle jag lägga mig ner på massagebänken och få en bodyskrubb. Bara det var väldigt härligt och luktade gott. Efter det hoppade jag ner i ett badkar likt en mörkbrun avlång tunna. Vattnet var utblandat med camomille och hon hällde även i algkulor. Undertiden jag låg och myste blad skum och alger fick jag en ansiktsregöring + massage och mask. Sen låg jag där i typ en kvart och lyssnade på havsbrus och fågelkvitter från en lågtgående högtalare. Sen kom hon in igen och jag förflyttade mig tillbaka till massagebordet och så masserade hon rygg och nacke. En sådan behandling borde man gå och få en gång i månaden. Lovley.

Lördagen var det släktkalas, morfar fyllde 85 och hela tjocka släkten skulle sitta runt ett stort bord i många timmar, snacka minnen och dricka alkohol. Det var trevligt och därefter gick vi hem, Jag och M, med min ena kusin + flickvän och där förtsatte det med lite mer fest till nostalgimusik, tequilla och vin. Ganska trevligt.

Söndagen har bestått av leka med jula, åka pulka, bygga snögubbe och ligga i soffan och slöa. Men det måste man ju göra ibland. :)



LEDSEN!!!!!!!!!!

Just nu, exakt NU blev jag hemskt ledsen. jag trodde att the sims 3 skulle komma ut imorgon. OCH JAG VAR GLAD. men den släpps i juni, 4 månader kvar. Stackars mig.

jord, vatten, eld och luft

Sanna och Sarah kom hem till mig och sen har vi sminkat pysslat och fotat i många timmar ute i snön. Jag var smidig nog att pressa in en hel klump lim till lösögonfransar i ögat. Jag trodde jag skulle bli blind. Hur som helst, det har varit en rolig dag och här kommer några av bilderna.









Dem står i ordning med rubriken.

Well, it is snowing again










YOU MAKE ME FEEL SO OH BOY.

Ny blogg...igen. Det var ganska tråkigt utan en, trots att inte många läser just min. Man behöver få skriva av sig om lite oviktiga saker ibland. Hanna, back on track.



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0