Innan


Nu vankas det bröllop

Är nu på väg till Veberöd, har klänning, klackar och fina pärlor. Känner mig fin! Mr Sthlm är vid min sida med sin marinblå kostym och fantastiska fluga, och kan säga att det var många leenden och blickar på Willys och citygross när serpentiner skulle inhandlas. Vi ska på bröllop och vi hoppas att solen kan tränga sig igenom, och att brudparet inte är för nervösa :)
Har kameran med och ska försöka fota mycket! Ha en underbar lördag!


Handywoman!

Jag är hemskt duktig! Jag har precis fått ihop ett Birkeland nattduksbord alldeles själv och står nu fint bredvid sängen. Ett till ska meckas med, men det får bli imorgon, för nu är jag trött. Imorgon ska jag även få upp nya gardiner i vardagsrummet, och hinna njuta på min fina balkong som även den fått gardiner och ser så mysig ut. Där ute fattas bara lite lyktor, bänk och kuddar sen är den perfekt! Så roligt det är med inredning, och när man får den där åh-nöjd-det-är-mysigt-och-fint-känslan.
Har hunnit vara på Ikea två gånger idag, så typiskt när man tänker, hm, det räcker med en, så kommer man hem och märker att man måste ha två.

Ska se om jag kan få upp lite bilder på mina förnyelser.

Jag känner mig nöjd för idag, och hoppas på regn imorgon så man kan pyssla med gott samvete.
Ha en härlig onsdagskväll :)

En helt vanlig tisdag om en helg i kärlek




Bilder från i måndags när vi skulle ut och svira lite. Lugn härlig kväll, som var lika trevlig som det alltid är när man är ute med Rickard! Denna veckan är lugna veckan för min del. Trots att det händer en del, är det inte mycket jobb men däremot händer det roliga saker. Jag ska på bröllop på lördag, och jag är väldigt förtjust i sånna tillställningar, speciellt eftersom det är i kärlekens tecken. Fint!

Något som inte är så fint är att en  härlig finne också vill med på bröllop, och pajar hela fejset genomatt placera sig mitt på min bulliga kind. Håller tummarna för att den drar sig tillbaka. För det ingår inte i denna ljuva kärlek, snarare hat.

Snart ska jag till Ikea. Hitta gardiner till min balkong och titta runt. Jag tycker faktiskt att vädret tillåter det idag. 

puss på er!

Fina flickor!

Efter en trevlig utgång spenderas denna dagen på soffan framför alla veckans repriser på femman. Snart blir det pizza!!

Fler bilder kommer, när jag orkar lägga in dem i datorn. För det var ju inte bara jag och Sanna som var ute :)


Dansa natten lång

Kvällen blir lugn, kom hem för inte så jätte längesedan efter stängning på jobbet. Sitter framför tvn, och kollar runt lite på datorn, så passade på att blogga lite.
Imorgon däremot blir det partaj! Jag är taggad och jag tror att det kommer bli en bra kväll. Det ver längesedan det var ordentlig utgång och såklart känner man peppen då. Så imorgon får grannarna sitta och sura, eller sätta i öronproppar för här ska det förfestas !



Snart kallar sängen så jag inte sover bort hela min favorit stund på veckan. Lördag förmiddag! Och så håller vi tummarna för sooool och göttigt väder!
Hoppas er helg kommer bli toppen :)

Show some love

Idag vill jag nämna mina skapare, mamma och pappa. Det är inte så ofta man tänker på att ge dem lite extra uppmärksamhet, och jag tycker helt klart att mina förtjänar det! Dom är dem alla finaste och bästa föräldrar som man kan ha, så jordnära och omtänksamma. Så fina tillsammans, och dem har gett mig den finaste uppväxt ett barn kan få. Alla förtjänar en sån trygghet.












Ni är bäst ♥

Eftermiddag i den svartgrå mjuka

Där har jag befunnit mig efter jobbet, i soffan. Jag käkade min middag, korv och penne pasta, fancy! Kollade på topmodel, vid fyra och sen plötsligt var det Min pappa är bättre än din pappa, halv åtta! Tjena!
Skev ju att jag var trött i morse, och nog fick jag lite extra timmar nu på efm men på soffan är sådär, hade hellre lagt mig tidigare och kommit upp tidigt i morgon. Aja, får lägga mig och läsa så somnar jag förhoppningsvis men känner mig väldigt pigg nu, så typiskt!


Vrål, blä, örk, nä, möö, uch

Jag är trött idag! Tänk om jag kunnat sova fem timmar till, sååå skönt det hade varit..


tips tips tips tips !

Vill bara tipsa er om en sida med fina saker! Min fina kompis Nathalie säljer smycken, både hemmagjorda och beställda, dessutom lite roliga presentprylar osv. Gå in och kika! :)

Klicka här för att komma till hennes hemsida!

Några av mina favoriter från sida.






Jodi Lyn O´Keefe

Efter min lilla makeover igår har jag fått höra ett och annat idag. Mycket kul och knäppt, typ Amy Winehouse, njaaa inte så lik ..



Sen dök en snubbe upp, och frågade mig om jag sett alla säsonger av Prison break, och undrade om jag var tagen från den filmen (haha). Han tyckte jag var lik, Jodi Lyn O´Keefe. För er som sett det, (Gretchen Morgan)





Kan ju inte mer än säga tack, hon är ju fruktansvärt vacker med sitt mörka hår, ljusa hy, och isiga blå ögon.


Haircolor

Var hos frisören igår, klippning och färgning. det blev bra men jävlar CAD mörk jag blev, nästan svart. Får hoppas att färgen blir fin sen när det börjar tonas ner. Annars har dagen vari rolig med bökig. Hat hållit på med en (väldigt fin) störig, klyddig vespa på jobb som tog alldeles för mycket tid att pyssla med ensam. Blö! Men fint blev det!
Nu njuter jag av mina härliga balkong som idag har blivit fixad, så äntligen är glasrutorna uppe igen, ETT ÅR SENARE! Löjligt!
Så nu ska balkongmöblerna ut igen :)

Slängde upp en bild på vespan man kan vinna på jobb, Andreas ingår inte..
Visst är denna rosa skapelse fin!


Egodrottning


COCO, life before..



Har precis kollat på en film som fastnade lite. Som var väldigt bra, men som nog räcker att se en gång. Coco, livet före Chanel. Hur sjukt var inte livet på den tiden i Frankrike. Kvinnor fick inte jobba, utan skulle bli försöjda av sina män. Och de lyckligaste i förhållandet var inte mannen men sin äkta hustru utan med sina älskarinna. Eftersom alla rika män hade älskarinnor. Men det var ljuv kärlek i filmen ändå, och det gillar jag. Man måste bli berörd, annars är den inte så bra.

Söndagsmorgon

Upp och hoppa, but what to do? Halv två står jobb på schemat, men innan dess händer nog inte mycket. Var ordentlig igår och städa så det slipper jag idag. Kanske lite gossipgirl, eller se en film med lite mysfrukost i sängen, eller baka något? Jag får se vad jag tar mig för. Hoppas helgen har bjudit på massa skoj och ha en mysig söndag.


LOVE.


I don't wanna lie to you, but I'm chasing shadows too.


Mella karamell

Idag har jag lekt med Nathalie och hennes söta lilla hund Mella. Vi har varit ute och rastat den lilla och pratat massa strunt! Varit en runda på chili vilket är mord om man inte har pengar(!) nu är jag hemkommen och lite trötter, men ett snabbt blogginlägg vill jag faktiskt hinna med inne kudden kallar :) här kommer dessutom bilder på voffisen. Den där hon ser hjälplös ut på, då var hon liten valpbebis :)
NUSS!


I mina randiga lakan

Idag har jag varit på jobb, byggt om och fixat med Emma. Roligt och skrattigt men allting gick väldigt smidigt. Handlade på vägen hem, lite till min thaigryta, levande ljus och sånt mys. Sen har jag befunnit mig i sängen hela eftermiddagen/kvällen, tittat på massa avsnitt Gossip Girl. Fruuuuktansvärt skönt. Utanför har det bara regnat och regnat och med tända ljus, nerbäddad, kunde jag knappt haft det bättre. Imorgon är jag ledig, och det är dags att krypa till kojs så jag inte sover bort halva dagen.

Påskhelgen

Här kommer lite bilder från den gångna helgen, Mr Stockholm på besök och det blev bio, påskmiddag, sol och god mat på lilla torg, starbucks, jobb, kissen, gossipgirl mm. Fin helg som gått alldeles för snabbt !


Snyftbio

Precis kommit hem från tre timmar i biografen, Titanic blev det och den är alltid lika sorgligt! Såg ut som en mupp när filmen var slut. Detta är ju det värsta med bölfilmer, när lamporna tänds efteråt, när man sitter och snorar, rödsprängd i ögonen och allmänt söt. Men det var värt att se på bio, det är lite skillnad än en tv där hemma plus att det var 3D så det gjorde det mer intensivt tycker jag.
Och om man jämför med första gången jag såg filmen, hemma i vardagsrummet i Veberöd, var cirka sju år gammal, och mamma fick sitta och läsa texten högt eftersom jag inte hann med. Sött! Men då lär jag inte riktigt ha förstått hela handlingen.
Nu är det en ledig helg framför mig. Påskmiddag, och landet står på schemat.

GLAD PÅSK! :)


Candlelight

Detta kom jag hem till igår, stor fet tumme upp!


Lilla söta fröken fräken


xoxo

Efter snö och slask kommer det solsken? Jaa, inte alltid kanske, men idag var det ju faktiskt så, lite från och till i alla fall. Idag har jag spenderat tid med min pappa, sen har jag faktiskt lagt mig i ett solarium för att få fram lite fräknar. Kände att mitt hopp började sina när de förbaskade flingorna plötsligt dök upp bland alla påskliljor och knoppar på buskarna. Nu ska det vara vår och där med basta! Lite solsken räckte inte för at väga upp all bitterhet efter snön.
Resten av dagen har jag spenderat framför datorn och umgåts med Chuck Bass, Blair och andra från serien Gossip girl. En välförtjänt dag på soffan helt klart! Veckan som ligger framför mig är busy, det är påsk, det kommer vara full fart på jobbet, Mr stockholm kommer på påskbesök, och bilen ska besiktias, och ja massa annat, behöver jag säga mer. Blir ju trött av tanken :)
Därför tänkte jag nu slänga mig i den underbara sängen och samla energi.

En skvätt gråt

Kollade precis på säsongsavslutningen av Sofias änglar. Så sorgligt och blödig som jag är satt jag här och tårarna rann. Om ni inte såg det så gå in på Kanal5 play. Handlade idag om en familj som fick tvillingar, varav den ena dottern hade leukemi, och var svårt sjuk. Tragiskt. Här nedan finns direktlänk till avsnittet.


Sofias änglar

Nu ska jag fortsätta min kväll framför tvn. Är trött som bara den, och det känns inte mer än rätt att sitta och slöa i soffan efter en hektisk dag.

RSS 2.0