Du är viktig!

Vi ska få nya fina kläder på jobbet, och jag gillart! Jag menar, vilka butiker tänker och vill påminna sina anställda om hur viktiga dem är? Jo, Willys såklart! Fint tycker jag!


Mina drömmars drömmar!

Jag sitter här och försvinner bort i pinterest-världen och tänkte att det kunde vara kul med ett inlägg byggt på fantasi och drömmar. Hur mitt liv hade sett ut om jag hade haft möjligheten att bestämma här och nu. Vilket inte alls hade funkat egentligen, då har man ju inget att kämpa för men i alla fall, jag drömmer på!


Jag ska bo i ett stort fint hus vid en sjö. Det ska vara mycket fönster och mycket ljus. En fin veranda och högt i tak.


Som de här två fina.



Men lantiga detaljer, fin trappa, vackra golv och en stor härlig dörr.



Med en mysig plats där jag kan titta ut över sjön och min trädgård. Jag ska ha fina snittblommor och naturnära färger.





En öppenspis! Och ett mysigt vardagsrum med mycket ljus från de stora fönsterna. Massa filtar och såklart lyktor.




Ett sovrum med en fluffig säng, fast helst med min underbara sängram som jag har idag.



Jag ska vara härligt kär i en man som kan göra mig fruktansvärt lycklig. Och vi ska resa till en massa spännande platser tillsammans.


Vi ska ha en sån här söt och Skrutten såklart!


I detta fina hus ska jag bo tillsammans med min fina man. Där ska jag bjuda in mina vänner och min familj och vi ska mysa framför den öppna spisen, ta kvällsdopp och dricka kaffe på verandan och titta på solnedgången.
MMMmmm.

I fell in love last night, and i was dancing the whole way home

I met a boy, I met a boy last night when me and the girls were out It was Peace and Love, a festival down town in my home town and it was music and it was people everywhere when I saw him standing there He was the cutest, he was the cutest thing i had ever seen I, I fell in love, I fell in love last night and I was dancing the whole way home I fell in love, I fell in love last night and I was dancing the whole way home You sat down by the table and you said; Helo I said Helo, helo I was blushing by your precense 'cuse you where so, so damn beautiful and you had long dark hair like in the 70th and I said; I dig your style and I got his number on a tiny little paper and he said; Pelase call, please be a aprt of my life I fell in love, I fell in love last night and I was dancing the whole way home I fell in love, I fell in love last night and I was dancing the whole way home, home I fell in love, I fell in love last night and I was dancing the whole way home - Miss li

Gavin Mikhail

Denna snubbe gör covers på en massa bra låtar i akustiska versioner. Supermysigt! Sitter och plockar ut lite olika bra som man kanske tröttnat på för de spelats sönder på radion, men som man ändå inte vill släppa taget om. Då kan man höra dem i en annan version och så funkar det igen! Kolla in honom på Spotify!


Riktigt härligt när man bara vill ta det lugnt och varva ner lite, vilket jag gör just nu. Snart ska jag börja med middagen. Min spagetti och köttfärssås. YUM!

En dag på gekås!

Är nu på väg hem med en massa saker. Ska bli riktigt roligt att packa upp allt! Trots smärta har denna dagen haft sina väldigt bra stunder. Tillexempel när dem ropar ut i högtalarna, "kan Johanna Möller komma till kundmottagningen" jag går jätteförvånad dit med två "nyfikna" ( dom visste redan ) föräldrar i hälarna. Kommer fram och får en bukett med blommor! Hur fint!!?? Jag blev så paff. En jag-hoppas-du-mår-bättre-snart bukett. Åh!
En annan sak som alltid dyker upp i huvudet när jag är på väg till Ullared är en händelse som hände för ganska många år sedan. Vi satt i bilen, mamma, pappa, jag, min syster och hennes kompis. Plötsligt, mitt i ett samtal skriker jag i falsett "EEEEN ÄÄÄÄÄÄLG!!" alla glor ut, där var en älg, coolt... Och sen asgarvar vi hela vägen till Gekås, min vrål förgyllde hela den dagen! Underbart minne!

Nu ska vi stanna och käka lite mat så får sluta skriva:) hoppas ni har en bra måndag!


Idag är ingen bra dag

*]%[@!!?!@*]%]#]!!!!! Ungefär såhär vill jag uttrycka mig. Jävla skit! Nu går jag och lägger mig och hoppas att det kommer hända något helt otroligt under natten så jag är smärtfri imorgon.

Dessutom har jag suttit och laddat upp bilder i en jävla evighet och så loggar skiten ut sig och allting försvinner! MAAAAH!
Nä detta ger mig inget. Godnatt!


Ni glömmer väl inte morsdag?

Idag är jag en sväng in om föräldrarna för att hjälpa dem att servera lite men även för att lämna av blommor och kärlekschoklad till min fina mamma! Det är ju morsdag imorgon och eftersom jag inte kommer träffa henne då så får det bli idag istället!

Puss på henne och jag hoppas hon får en bra morgondag, men också en bra kväll förstås! :)


Sol fina sol!

Sån härlig dag! Legat och stekt på stranden, ätit god mat, träffat Mange och Alex och fått två paket (älskar paket!) som tack för kisse-passning. Nu ska jag sova för imorgon står det jobb på schemat.

(kul föresten att jag vad värld god mat, och inte värd, charmen med att skriva på telefonen.)

Godnatt på er!


Efter en dag på stranden

Då är man värld en ordentlig middag!


Ganska underhållande!

Asså dessa bilderna måste jag bara dela med mig av. Hittade en snubbe på Instagram som lägger upp massa bilder på sin hund, men inte direkt vanliga "tittaminsötahundbilder". Enjoy!


Lite bilder från den senaste tiden :)


Naturist?

Ligger i soffan och tittar på Outsiders, ett av mina favoritprogram. Så kul att se udda livsstilar, knasiga beteenden och roliga fasoner. Idag är det om nakenhet och naturister. Jag kan väl tycka att nakenhet inte är något konstigt alls, det är ju härligt att man är trygg med sig själv. Men det känns ju som om det finns lite gränser. Att sitta vid matbordet och fläka ut sig tillsammans med gästerna och käka middag. Tänk att sätta sig på den stolen där efter...Fast dem har ju sitthanduk, mysigt!
Ett nakenhotell känns ju också sådär.

När jag ser denna typen av program så spinner alltid tankarna iväg. Undra om dem var nervösa att visa sig nakna i tv, dem trivs ju så?
Hur blir dem bemötta nu efteråt?
Hur kan dem tycka att det är okej att hälsa någon välkommen med en naken kram?

Och tääänk att åka till affären och handla, naken!
Kan ju säga att jag hade ju dött i kassan på willys om jag skulle ta betalt av någon som kommit in utan kläder, haha.

Och en sista fråga, varför vill man ha en tatuering på ögonlocket? Hör inte direkt ihop med ämnet, men det var ju faktiskt lite märkligt!

Nä nu ska jag sluta tänka på detta och titta på lite desprate :)

Laundry

Har litta tråkigt i tvättstugan...


mopedturen i bilder

Körsbärsdalen









Raps ♥





Stenbrottet







Sen låg vi ett tag i solen och stekte.
Asså bilden nedan är väldigt rolig om man tänket att mina vader och fötter är kycklinglår.



Detta var vår fina dag på moped. Fler av dessa dagar, tack!




Blå himmel, raps och varmt väder!

Gårdagen var precis så. Åh så härligt! Har dock bränt mig lite, lite på axlarna, som vanligt!
Här kommer två bilder från igår. Visst känns det som Bonde söker fru?




Världens finaste dag!

Guuud vilket underbart väder! Dagen har spenderats på en moppe, och kört runt på landet. Fotat och haft det riktigt härligt i den varma härliga solen!

Just nu ligger jag och Mr Sthlm på en filt i föräldrarnas trädgård, i väntan på att dem ska dyka upp från ett kalas, så vi kan grilla. Mih, SOMMAR!


Livet kan vara ganska gött!


Balkong fint!

Den där bänken jag pratade om för några veckor sedan är nu färdig! Och balkongen börjar se ut så som jag velat ha den hela tiden! Nu fattas bara lyktor så där blir lite mysljus. Ah så nöjd:)


Bedroom

Har plockat undan här hemma, och ikväll ska jag hoppa ner i nytvättade lakan, en av punkterna som gör mig sådär vardagsglad.
För övrigt har denna eftermiddagen varit riktigt härlig!


Mina nykomlingar


Lilla Ego. Fy skäms?

Lyssnade på Rix Fm imorse när jag körde till jobbet. De i morgongänget hissade och dissade och jag blev lite inspirerad. Så jag tänkte hissa lite! Brukar inte skriva om så "viktiga" ämnen, men detta är något som intresserar mig väldigt mycket. Självkänsla. Hur den kan vara så annorlunda från person till person. Från dag till dag. Beroende på vilket umgänga man har. Hur man växt upp och framför allt när man blivit lite äldre. Alla har inte den där tryggheten i sig själv medan andra är hur trygga som helst.

Därför har jag slängt upp lite bilder, på vackra, ganska avklädda, kurviga..






...säkra kvinnor. För att påminna oss och våra fina kroppar som vi borde vara stolta över.




(denna var mest rolig, texten i alla fall.)




Vi är ju faktiskt alla olika, men fina på våra egna sätt. Och jag tycker verkligen inte man borde skämas över sin egen kropp.

Så nu tänker jag hissa oss för att vi är alldeles fantastiska!


Stoppa mig juni!

Har precis fått i hop en låtlista på Spotify. Lugn, blandad playlist med gamla godingar, romantiska låtar, nya dängor och en massa bra att ha igång i bakgrunden och sjunga med lite smått i. Dagen idag har varit riktigt bra. Utan anledningen egentligen, Den har rullat på i bra tempo, jag har jobbat och det har känts lättsamt och glatt. En av fyra är tillbaka från långresa. Jag köpte fina saker igår som gjorde mig glad. Jag vaknade en timme innan klockan (typ 03.45) och vad pigg(!) slumra lite och mös med skruttis som gav mig massa pussar. Nu har jag ingenting planerat och ska bara ta det som det kommer ikväll. Ska jobba tidigt imorgon också, och sen är hela dagen fullbokad från 05.10-23.00. Hej och hå!

Citerar en man på Ikea

På bredaste skånska :

"jag får fan panik här inne, hur fan hittar man ut, man kan ju inte hitta ut!!"

Det är nog inte lätt att vara man. Haha!


Who's that chick?

Brillorna från lensway som jag lyckades få hem gratis tack vare appen Rabble. Tackar tackar!

Varje gång jag ser mig i spegeln tänker jag oj vem är det? Och sen skänker jag en tanke åt min pappa som faktiskt har haft sånna här glasögon. Coolt.

Jag behöver ju inte glasögon egentligen men det är ju faktiskt lite kul att kunna variera sitt utseende :)
Nu, ikea!





♥ Sol
♥ Överraskningar (!)
♥ Vänner
♥ Skvaller
♥ SATC
♥ Familjen
♥ Sjunga med i låtar (speciellt i bilen)
♥ Vara ute och dansa till tidig morgon
♥ Gitarrspelande
♥ När jag ser ett väldigt gammalt par som går och håller hand
♥ Fräknar
♥ Fotofrafier som bara är så fina
♥ Rosévin
♥ Inredningstidningar
♥ Resa
♥ När jag lyckats med en riktigt bra spagetti ovh köttfärsås
♥ Fina pojkar
♥ Bada
♥ Ringar
♥ När Skrutten kommer och pussas
♥ Renbäddat och nyduschad
♥ När man får en komplimang
♥ och ännu bättre, när man får en komplimang då man känner sig som allra fulast och äckligast.
♥ Göra knasiga saker så folk blir glatt förvånade
♥ Fina kärleksfilmer som värmer i hjärtat
♥ När jag får frukost på sängen
♥ Håkan Hellström, som får mig att tänka tillbaka på härliga tider från förr.
♥ Grillat
♥ När jag kan springa runt halvnaken
♥ efter man städat och tvättat, den lättade känslan man får i kroppen av att det är rent.
♥ Barn som säger kloka/korkade saker, fastän dem inte riktigt förstår.
♥ Katter i roliga youtube klipp (jag skrattar ihjäl mig)
♥ fast snabba klipp på AFV funkar också väldigt bra.
♥ När någon går förbi och luktar väldigt gott.
♥ Spela the sims
♥ En god glass
♥ Rea-fynd



Här är en hel hög med saker som får mig att le, eller bara får mig att få en härligt glad känsla inombords.
Dom är säkert många mer, men detta var sånt som dök upp för stunden :)
Vad gör dig glad?


Dream



Titta vilket fint! Här hade jag gärna bott!

Johanna i pensionärstankar

Kom på mig själv idag med en rolig tanke.

Jobbar hela helgen och har inga planer efteråt utan måste återhämta mig och mår inte helt hundra. Det enda jag tänk på som jag har planerat framöver är att jag bara MÅSTE till Ikea på måndag och köpa kuddar, Ikea familyerbjudande, och dem kostar bara 9 kronor!! Efter tanken om ikea tänkte jag, 9 kronor, det är helt otroligt billigt!

Herregud vad händer??!


Hello kitty kitty

Detta tyckte jag var kul..



tror ni inte skrutten hade varit fin i en sån?? hahah

Fridaynight, what to do?

Jag är trött, typ dödstrött. Hade nog kunnat stå och sova idag faktiskt. Har kämpat mig igenom dagen, och tänkt att när jag kommer hem ska jag slänga mig på soffan en liten stund och sedan rakt in i sängen och sova.
Men varför blir det aldrig så? Istället köpte jag med mig Gbs nya glass hem, gräddglass 88:an (SKIT GOD!) satte mig i och för sig i soffan, men istället facetimade jag med en stackars Sharon som opererat tårna. Sen hamnade jag framför datorn, och det är farligt, sen kan man inte komma här ifrån.

Egentligen skulle jag gått på Maskinen, vilket hade varit såååååå roligt, men peppen finns inte här och hade inte kunnat gå loss som jag brukar göra på makinen så det får jag vara utan :/ Jag ska ju faktiskt jobba imorgon och då orkar jag inte vara lika trött som jag varit idag. Så jag tror jag tar den andra halvan av paketet med glass, slår på tvn och fortsätter att ta det lugnt! 


Ha en riktigt trevlig helg!



Om FEM dagar kommer hon hem!! HURRA!


A letter from Tropical

Hej hopp från Tyskland!

Det är svin varmt och det är fruktansvärt svettigt att bara ha klänning på sig.
Vi bor i indiantält och det är ganska kallt men ändå mysigt!
Det är jättegod frukost på campingen!
Och vi har ätit god mat ikväll, bbqbuffé, och massa frukt och nu drink. Vi har även kollat på en show som var sjukt bra! Spelat beachvolleyboll och fått hela bikinin full av sand ( mitt lag vann) så det var det värt!
Mer drinkar och sen tillbaka till tälten, fast innan dess kanske det blir en volleybollmatch till och ett dopp, det återstår att se!

Poss!


Mitt i packandet

Imorgon bär det av! Min packning är nog åt helvete, men känner mig väldigt ofokuserad. Är förvånad över att jag ens är vaken! Kom i säng sent för jag skulle jobba kväll, men ack nej så blev det inte. En viss marina ringer halv 5 och väcker en yrvaken lockig sak. Jag tittade inte ens på klockan utan fixade mig och åkte, och var på jobb för tidigt fast jag trodde jag skulle komma försent.
Hur som helst kallar sängen snart. Vill ju inte missa bussen!

När jag var hemma hos mamma och pappa i söndags hittade vi en gammal trasmatta som legat i deras uterum förr men sen dem gjorde om där har den legat och skräpat, så nu gör den sig fint på min balkong :) det börjar likna nått!

Nu måste jag gå igenom packningen. Hoppas ni haft en bra dag!


Sunday sunny sunday

Vilken helg! Älskar när man ligger i sängen på söndagskvällen och tänker på allt roligt man varit med om. Tack för det alla inblandade!
Fast det är inte bara helgen som går runt i huvudet det är även den kommande resan. På tisdag åker vi på jobbet till Tyskland i dagarna tre. Ska bli skitkul men lite märkligt :) packningen är omöjlig och min packlista är inte färdig. Trodde att hjärnan skulle funka lite bättre om den fick mat i sig, men inte ens kabanosskorven med potatissallad hjälpte mig. Så jag tror jag sover på saken. Det behövs nog sömn för imorgon är det späckat schema!
Snygga till här hemma, växla pengar, packa, gosa sönder skrutten och sen ska jag jobba.
Så nu tycker jag att ni ska önska mig lycka till med packningen, och så säger jag godnatt!


När man vill så mycket

Såhär kände jag mig innan idag.

Jag vill städa, diska, storhandla, bygga nattduksbord, dricka vin, umgås med vänner, dansa, bädda rent, tvätta, skrubba, rensa, vattna blommor, shoppa nya fina sommarkläder, men egentligen så vill jag nog bara sova.

Jag har jobbat, städat, diskat, vattnat blommor, handlat, umgåtts med vänner, druckit rosé. Några saker avbockade.

Dessutom har jag druckit öl, träffat en fin nära vän, klämt fingret, varit fast i en hiss, åkt longboard klockan halv fyra på morgonen, blivit hungrig och ät nu ännu tröttare än innan idag.
Godnatt!


Vad vore jag utan dina andetag


Jag och Mr Sthlm på väg till Veberöd









Mamma ♥




Fina Lisa och bruden/brudgummens supersöta Oliver


Min Morfar, även kallad Ugg-ugg-vita-moln.






Sanna & Jimmy


Vacker sång från Josefine. Utan dina andetag och kärleksvisa, om jag inte minns fel.






Nygifta!








Toastmaster/bestman




Skjutsen stod så fint och väntade.





haha..


Skumpan öppnad.


Denna är egentligen alldeles för mörk, men ljuset föll så fint i Sannas ansikte, så den får vara med ändå!


















pappa och jag ♥


hm, lite hatisk kärlek till denna. men bjuder på det.

















Och där var den kvällen slut bildmässigt. Men vi dansade ett tag till där efter, drack goda drinkar och hade det allmänt göttigt.
Tack för ett fint bröllop.

Denna stundens nu

Var trött när jag kom hem från jobbet, men inte direkt sovatrött. Så jag bestämde mig fort för att göra någonting jag längtat efter att få göra sedan i lördags när jag använda min underbara kamera. Redigera bilderna från bröllopet! Det blev ganska många fina bilder och dem kommer så småning om. Måste bara gå igenom alla 300 och välja ut dem bästa.
Fast kan ju faktiskt lägga upp en bild till att börja med. På det fina brudparet såklart!


RSS 2.0