Dagen före nyårsafton

Denna dag har varit rörig, och lite smått dryg. Jag är förkyld, jag har fina män som hjälper mig renovera, men det är kaos och stök i hela lägenheten. Jag har varit fruktansvärt trött och sliten och inget har varit särskilt roligt. Jag hoppas att nyårsafton kan pigga upp mig imorgon och ge mig lite nya tag till det kommande nya året :) som vanligt kör jag en liten bildbomb :)


Den där händelsen som faktiskt hänt på riktigt men som mest känns som en mardröm.

Åtta år sedan. Det är konstigt att tänka på det. Det känns inte som att det har hänt på riktigt trots att jag vet att det har det, och att det format mig som person. Det kommer liksom alltid finnas med mig, fast det försvinner allt längre bort från minnet och bilderna jag har i huvudet av traumat har börjat bli suddiga. Tsunamin. Åtta år sedan...

Ikväll skänker jag en extra tanke åt alla som varit utsatta av katastrofen på ett eller annat sätt.
Kom ihåg att vara tacksam för det du har, för man vet aldrig när någonting händer och allting blir helt upp och ner i livet. Helt oväntat. Det har jag haft med mig sen den dagen vi överlevde tsunamin.


Kungsgran med silverstjärnor

Granen är på plats i lägenheten och mysfaktor är på max. Skulle kunna ha gran året om! Men det går ju inte så det gäller att njuta den korta stunden. Se så fin den är!


Monsterryck

Idag så jääävlar! Vardagsrummet är färdig, vägg/målning osv iaf. Där ska in nytt golv och lister, men spargrisen får tjocka till sig lite först.. Så idag städar jag deluxe! Plockar undan, dammar, nytt bäddsätt, tvättar underlakan dammsuger resårmadrass och golv, lister allt! Ikväll ska julgranen in och då ska det banne mig vara städat. Mys på hög nivå! :)


Hög musik och ett kaos utan dess like

Det beskriver mitt vardagsrum denna helgen. Det har rivits ner tapeter och spacklats druckits coca cola och lättöl. Dansats, tjoats, pratats gamla minnen och druckit vin. Målat och kladdats (i och för sig bara jag som kladdat) nu är det söndag kväll och jag är smått mör i kroppen, läst min fantastiska bok i typ två timmar (fiftyshadesofgrey) och bara myst i sängen. Nu är det läggdags för imorgon ska jag upp tidigt och jobba. Godnatt på er :)


Christmas såklart haha!

..


All i want for chrismas is..

Denna fina, som jag tjatar om till alla, haha! Men den är fluffig fin och alldeles underbar och för dyr.


Medan snön faller

Idag är det första advent, och här i skåne har vi fått snö. Hur mysigt är inte det!? Dessutom är det julskyltning och jag är i den lille byn hemma hos föräldrarna och har sprungit runt i raggisar och pyjamas hela dagen. Är lite smått bakis från gårdagens stohej för då var det julfest med jobbet. Alltid lika roligt, och galet.. och som alltid när jag är bakis får jag för mig att göra saker som jag inte brukar göra. Idag blev projektet hemnet. Det är sååå fruktansvärt kul att kolla på hus och lägenheter. Se hur folk bor, hur dem inreder och renoverar, eller inte renoverar osv. Jag och mamma har skrattat hela förmiddagen. Först en massa hus under miljonen, söta små torp på utsidan men gräsliga på insidan. Efter det gick vi på lyxvillor för priser man inte ens trodde var möjliga, och knasiga sätt att bo på. Varför inte en fyr mitt i havet? Eller ett gammalt vattentorn med 9 (!) våningar. Som mamma sa, jobbigt att glömma något högst upp när man väl nått bottenvåningen, det måste vara ett jäkla spring i trapporna! Dags att få i sig lite mat så man orkar med kylan senare och dessutom värma upp sig liteextra framför brasan. Vintermys när det är som bäst!

RSS 2.0