07.00

Vaknade helt tidigt idag trots att jag hade kunnat ha sovmorgon till i allafall tio. Börjar jobba tolv idag, sen kommer jag befinna mig på jobb till midnatt, med andra ord, idag är det inventering.
Men tänker inte på det nu, jag jag ligger och myser i sängen med skrutten och slötittar på tv. Väldigt trivsamt!


“Every great love starts with a great story...”

Det är en sån dag idag, då jag egentligen skulle vilja ligga nerbäddad i soffan och dränka mig i filmer, riktigt fina kärleksfilmer. Bli varm i hjärtat och bli sådär tramsigt berörd. Se Ps. I love you, Dirty dancing, remember me, lucky one och så klart den bästa av dem bästa The Notebook. Satt och läste lite Quotes som Allie och Noah säger i filmen och fick rysningar av att bara läsa dem. Den är så fin. 


 
Noah: It's not about following your heart and it's not about keeping your promises. It's about security.
 
 
Men istället ska jag göra en massa ärenden, och jag ska pallra min röv till gymmet, jag ska fortsätta mitt påbörjade projekt i köket och jag ska hinna med de där vanliga viktiga sakerna som att äta middag och plocka ur diskmaskinen.
Typsikt.

Den där perioden i livet..

Nu tänker jag bjuda lite på mig själv i olika åldrar. Jag menar, inte hade man så bra koll på saker och ting under de där tidiga tonåren. Man var smått förvirrad, men levde livet fullt ut ändå.
 
 
 
2004, mindre söt, ännu mindre söt lugg?
 
 

2005, min 15 års fest. (denna bilden får mig att skratta varje gång)


2006, 16 år och de minsta flätorna i världen.
 
2006/2007, nyårsfina....?
 
 
2008, 18års fest.
 
2009, Studenten.
 
Kul att man kan se så stor skillnad från år till år.
 
Nu ska jag ta fram mina klippskills och frisera min käre mor. Det har varit en dag med många saker att bocka av på "att-göra-listan" men nu börjar det lika något. Senare ikväll ska jag till arlöv och träffa fina Nathalie.
 

Den där känslan

Idag fick jag den där känslan, den som känns i hela kroppen. Det blir lättare att andas, man känner vemod och lite sorg. Man ser en början på något nytt, man vill krypa in, krypa ner under filt. Den känslan att nu är det höst.
Att det kan kännas på över en natt att de varma dagarna är över, att färgnyanserna på träden snart kommer att komma. Sommarupplevelserna får förbli minnen, och man kan med gott samvete stanna inne.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
Det är med blandade känslor jag välkomnar hösten. Såå..Hejdå sommaren 2012 och tack för alla fina fräknar du gett mig, och underbara minnen!

Det där med söta pensionärer

Jag tror att en av de bästa sakerna med att jobba i butik är de underbart söta pensionärerna. De som är sådär 70 och uppåt och är glada som få. De som uppskattat ett extra leende, eller att få dela en kär lite del av sitt liv och dem har någon som lyssnar. Dessutom kan det ofta hända att dem kläcker ut sig något sött som idag, en stammis sen länge som alltid skiner upp, pratig och lite skruttig, ger gärna en kram,säger till mig; du är lika söt som en docka. Och alltid så glad. Det är synd att vi snart flyttar för jag tycker så mycket om att handla av dig.
Ja, de där gör ju att man ler lite extra sen, resten av dagen.


Myggornaskrig

Sjukligt varm dag igår och vi var på området för malmöfestivalen. Ingen bra idé. Så vi körde ner till västrahamnen.
På kvällen blev det häng i parken och mat på området. Alla som inte duschat på kvällen hade sin egna klunga av knott/myggor ovanför huvudet och detta blev en rolig grej. Eftersom klungan följde efter om man började gå omkring. Haha! Men najs kväll!


Allsång i öltält och finfin mat, sol och stoj,

 
 

Vi var lite hungriga och skulle promenera ner till stan (tar inte lång tid alls) så vi gjorde oss varsin liten knäckemacka..


 




På vartenda kort Mr Sthlm skulle egofota dök jag alltid upp i bakrunden, sådär lätt hysterisk.



Mr sthlm är en av gubbarna i Dallas.



Tooodlilooo



Älskade matgata, och en fin Mr sthlm.



Ett aav favvisarna på matgatan. YUM!




I allsångstältet med alla pensionärer, med öl och trams. En fin Mange, och en fin Alex.







Mange sjöng för full patte.







För fuuuulll patte.


 
 

Capri-sonne och en muffin

Efter min nyttiga keso med kiwi, blev det något lite mer barnsligt till fika, en äpple, kanel muffin och en superkids capri-sonne. Fint!
Om tre timmar slutar jag jobba och då ska jag ut i det fina vädret och en sväng ner till malmöfestivalen. Kom igen, låt det gå undan :)


Tysklandet och festivalen

Fredag, och jag har ätit våfflor till frukost. Nu håller jag på att fixa mig för snart bär det av mot Tyskland med föräldrarna, och lite påfyllning till ett visst lager. Ikväll blir det nog en sväng ner till malmöfestivalen som börjar idag.

I övrigt en kämpig första vecka på jobb, med mycket smärta av de berömda såren. Mycket kraft går åt för att försöka ignorera och i ett gott försök att bota vilket aldrig hjälper. Hatar dem!
Men jag försöker i alla fall hålla humöret uppe. Såå nu ska jag fixa det sista innan jag blir hämtad. Fin fredag på er och trevlig helg!


Tisdag och ledig dag.

Idag har det varit en lugn och skön dag, tv i sängen, lunch i slottsparken och sen tv-spels kväll hos bästis mange. Naaaajs

Min katt gillar tomater, eller i alla fall lukten.


Den dära barbra-johanna dockan

 
 

Semesterns sista uuunderbara dag.

Idag har det åter en gång blivit västra hamnen, molnigt och lite kyligt men under en filt så var det hur behagligt som helst att vila upp sig där. Efter en kanonutgång igår med sååå mycket dans non stop, kändes det bättre att ligga halvdöd vid havet, små slumra och vara ute än att bo i soffan hela dan. På efm träffade jag upp sharon och det blev en promenad på ca två timmar i stan och pildammarna i solnedgången. Mys! Nu har jag ställt klockan, för nu är det dags att få in rutiner igen. Här med är semestern slut.

Den där mackan höll mig mätt länge kan jag säga. Och tog bort alla hinter om bakfylla. Perfekt!


Barbradockan johanna

En fin sista helg på semestern. Rubriken får jag skriva mer om imorgon, men annars har helgen bestått av vin, spel, blåbär, hallon och sol. Jag klagar verkligen inte och njuter av livet.


Lovely vacation

Några av alla 400 bilder, man saknar det, solen, värmen, poolen, sällskapet, drinkarna, äventyren och allt.
Puss på den resan!

It's drop dead quiet in my neighborhood

Det är FREDAG! Jag känner inte peppen alls. Jag börjar jobba om tre dagar men orkar inte ta mig för någonting alls. Så här står jag i den bekvämaste utstyrseln och synkronierar min telefon, lyssnar på Justin Bieber och väntar på att något kul ska trilla ner i huvudet på mig. Det lär inte hända.
 

Solregn spöregn solsken

En dag i lilla byn. En kväll i stan på möllan. Inte alls så dum torsdag. Vädret har varit skitskumt och kan som vanligt inte bestämma sig. Jag tittar på fråga Olle och det är riktigt kul, som alltid. Fint. Snart är det godnatt. Så godnatt :)


Kattsnäcka

Hur kan det ens vara möjligt att sova såhär?


Mecka bil!

Idag har jag suttit på en bilverkstad i Malmö, ätit hallon och choklad och skrattat. Det är så man gör en ganska tråkig "måste göra grej" rolig. Jag har även lärt mig om gummigrejer i länkarmarna och är ju snart en fullt upplärd meckare, haha! Kanske inte. Men det är inte så dumt att titta på faktiskt. Hårt arbetande man, män i detta fall, vars armmuskler jobbar och händer blir alldeles smutsiga, blodådrorna pumpar och de är manligare än någonsin..Nä inte mer sånt, ni som läser kanske blir helt till er. Haha! Nu ska jag plocka upp lite käk hade jag tänkt. Sen ska jag nog hem och gosa ner mig i soffan :)


Frontat och fint, fast med stora ofyllda hål fortfarande.


Regn, rusk och jättetjocka moln!

Ännu en dag med tråkigt väder, och jag har semester fortfarande och det känns himla gött ändå. Jag går typ i en dvala och är nog tröttare än någonsin för att jag är så utvilad haha.
Samtidgt som jag vill ligga och pressa på stranden och försöka få tillbaka den lilla solbränna jag lyckades få i turkiet så känns det som om att det inte spelar någon större roll, för jag kan ju inte bli brun haha! Och här hemma får jag ändå gjort en hel del vettiga saker utan att pengarna spenderas. Igår fick sig badrumsskåpet en rensning och städning, samt skafferiet efter att ha hittat tyå fyra äckliga baggar. Höll på att kräkas och drog ut allt, slängde allt öppnat, körde med radar gånger två och diska, dammsög körde med rengöringsmedel gånger två. Så nu är dem utplånade! HA! Men skafferiet är ganska tomt, men har frontat fram varorna så att det ser lite bättre ut. (okej, nu har jag nog varit i från jobb lite väl länge om jag börjar fronta hemma) Jisses!
Så vilket skåp/garderob ska få sig en omgång idag?

Kungscafeet

Lite eftermiddagsfika med Sharon är ju aldrig fel!


Best picture ever. Turkey<3

Visst jag gillar egobilder, jag posar och sånt. Men man måste ju bjuda på sig, och detta är en bjuda på mig bild. Gotta love it! Anil älskade mina kinder och kunde inte låta bli dem en sekund. Vi fick bild på denna besatthet. Aaah!

Möllan i solnedgångens sken

 
Ikväll blev det en liten promenad på jakt efter glass. Istället hamnade vi på Nyhavn och drack lite öl och jag fick i mig en smarrig cheesecake med hallonkompott. Mycket foton idag, kameran har fått jobba lite och det gör mig lite glad i magen!
Mr sthlm är inte helt dum modell faktiskt, eller vad tycker ni?

"Det fanns ingen bara du, men jag är lyckligare nu"

 
 
 
 
 
 

Hashtags i own

Frökenmidsommar håller jag mer än gärna för mig själv, men egodrottningar trodde jag faktiskt det skulle finnas fler av. Men okej, jag har väl krönt mig själv till detta, haha!


Lördag i stulna bilder

Sharons mobilbilder som jag tog mig friheten till att använda här. Bra kväll, mycket bra kväll:)


My man


Trötta fötter och papperstussarna

Idag är det söndag. Veckans vilodag och jag kunde inte tagit det mer ordagrant. Är trött efter en festlig helg med mycket mycket dans. Mina lår är sådär härligt möra som dem ska vara efter en helg med utgång. Ögonen är tunga efter lite för lite sömn och sena nätter. En dag på soffan helt enkelt och jag är väldigt nöjd med den sysslan. Dags att äta lite chokladmousse. Ha en härlig latdag!


04.11 fredag

Efter att ha varit ute, trevligt sällskap, olika ställen, gott och dricka. Monster dansat, twistat och tvistat går jag nu hem med en bula i pannan. Tack för den och godnatt.


Dagens tripp

Jag skippade soffan och tog mig ut istället. Åkte ner till västra hamnen (själv!!) framsteg, jag som inte tycker om att göra sånna saker ensam. Låg och solade och läste. Efter två timmar dök Nathalie upp och vi hade det myspys i solen fram till fyra. Sen blev det Ikea och två stolar köptes, och nu slöar jag i sängen och så får vi se vad denna kväller bjussar på.


Rastlös i soffan

Det är fredag, jag är rastlös och lite uttråkad. Jag vill till Ikea och införskaffa de nya stolarna till det nya bordet. Dem fanns inte i lager igår så det får bli en runda till idag. Fast jag känner att vädret är lite för fint för att vara på Ikea och inomhus och bygga stolar. Dessutom är jag för klen för att bära och dona med dem. Typiskt. Här är i alla fall en bild från igår när jag skruvade ihop bordet. Skrutten var såklart vid min sida och bevakade projektet.


Gårdagens guldmiddag

Jag var kantarell sugen, både på att plocka och äta. Ringer mamma; heeeeej vad gör ni? Plockar kantareller! Nooooooo! Jag ville ju göra det! Hittat mycket? Jaa! Okej vi kommer! Dealen var att vi fick rensa. Sämsta dealen. Det är ett evighetsorojekt och där satt vi och pensla och pilla hur länge som helst. Men guuuud vad goda mackorna blev.


RSS 2.0