Första advent och jag går på kolkicin

Idag är det första advent, tänka sig, det är snart julafton och nytt år. Jag tror inte att jag är redo för julen och dens fina glans, än. Jag som längtade så efter hösten, den kändes mysig. Men den regnade bort och försvann som resten av detta året.
Gårdagen var bra, och tyskar (ta inte illa upp om det är någon från det tyska landet som läser här) är en grupp för sig själv. Eller så var det vi som var annorlunda och inte passa in bland de tyska korvarna och de röda luggarna. De tittade på oss som om vi var av en ny art de aldrig sett förut. Fast ibland kan det vara kul att få lite extra uppmärksamhet, speciellt när ingen förstår vad man säger. Det blir en ganska trevlig krock.
Idag är det tröttheten som regerar och ikväll ska vi traska runt i en julklädd by som bjuder på pepparkakor, krabbelurer och glögg. Jag hoppas verkligen inte att denna dagen kommer att regna bort.

Min nya kamera hade sin första tur utomlands och jag tycker att den skötte sig utmärkt.

        
Inte fick man nån kyss trots att man stod under en tistel.

 
    
Det var vår lilla tripp i bildform och denna får avsluta resan.

Nu ska jag försöka att njuta av första advent.

Tidiga morgon

Imorgon bär det av till Tyskland, dels för att fylla på baren och dels för att gå på en mysig julmarknad i Rostock och vara trött och tramsig. Det ska bli riktigt mysigt.
En annan sak jag måste nämna var att jag städade halva min garderob idag och vet ni vad jag hittade! Mina gamla dagböcker, massa kärlek till dem, shit vad jag skrattade. Ärligt talat grät jag lite ibland av allt skratt.

"Ida va mama litte dom mott mig, men hon var litte snel ocså"

Ja, stava och skriva har väl aldrig varit min bästa sida. Nu ska jag sova för vi ska upp kl. 4 imorgon.
Godnatt

I LIKE

Kom in på denna sidan nyss och guud vad jag vill ha en oversize t-shirt.
Helst denna, kanske en julklapp?



Oj så bra!

I måndags träffade jag mina två kära vänner Sarah & Sandra. Det var en mycket mysig dag. Vi gjorde pärlplattor, var ute i skogen och plockade kvistar och bär för de ville göra kransar medan jag så gott jag kunde spelade gitarr (en försvunnen egenskap) och sjöng. Därefter åkte vi och fikade i Lund.


Självet


Tänk att en bild kan säga mer än tusen ord. Denna beskrivet exakt hur regnit och ruskigt det var att promenera i skogen och hur roliga vi såg ut.


Fika dax







Sarah patade om en blogg där de hade tittat i en H&M katalog som var från 2004, där modellerna var "normalbyggda" eller ja på den tiden var de smala och snygga. Idag däremot klassas dem som lite mulliga. Ni måste verkligen gå in och kolla vilken skillnad där är på modellerna nu och för fem år sedan!
http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.12885832#kommentera

Och på tal om modeller, som leder vidare till mode så var Jag och Mange i Malmö idag. Å vet ni vad? Jag har äntligen vågat köpa en sak som jag velat ha mycket länge nu, en byxdress! En svart härlig tubbyxxdress med bronsdragkedja fram. Det är svårt att förklara och där fanns ingen bild på den på H&Ms hemsida, men den är... (för att citerar Samantha i Sex in the city) "FABULOUS" Köpte även en spetsklänning från Vila som är så fin så fin. När jag kom hem var morfar på besök och när jag testade mina nya saker så fick jag höra något i stil med, så vacker du är, du ser ut som dem där snygga tjejerna som brukar synas på tv. Tjaaa, det är väl aldrig fel att höra, haha.

Nu ska jag spela mitt älskade The sims!
Tjollavippen!

Söndag

Happ, då var det en tråkig söndag. Igår skulle jag varit med och spelat laserdome, men fick omboka mig lite eftersom jag kände att kroppen inte riktgit var pepp på att springa och vara igång så pass mycket när jag egentligen behövde vila ut, tråkigt men sant. Sorry, Sara att jag avbokade i sista sekund men så fick det bli.

Har egentligen inte så mycket att säga därför skiver jag ett pepp-citat från Mia Tönrblom - En härlig bok.

"När vi slutar att jämföra oss med andra
  blir allt så otroligt mycket enklare"

Detta stod på den 22 November så detta får väl prägla vår söndag.
Ha en bra dag

Hejdå bebis!

Hugo fick ett nytt hem igår, och det är i och försig bra. Men man har ju fått en massa fina känslor för de små krabaterna. Så igår sa vi hejdå och sen åkte han iväg med Nathalie mot Marcus som är hans nya familj.
Åh lille bebis hugo!


Hur som helst är jag arg idag! Jag drog med mig Mange till Lund för att använda mitt presentkort på Game, för det nya thesims skulle komma in i butikerna idag. Men shi fick jag, det var imorgon!!!!! Så pissigt. Så nu får jag spela det andra sålänge Hmpf.


Tiktok


Köpte ett par leggings, spejjs!
H&M 249:-


Det var inflyttningsfest och vi gjorde en vacker tavla som visade upp Märf som person.


Hugo


Åh, jag älskar min nya kamera!

Adrenalinet bubblar inom mig

Helgen har varit sååå bra. Gårdagen var sjuk, så himla rolig. Ibland kan en inflyttningsfest ute på landet vara hur galet som helst.
Igår gjorde jag även ett stort inköp. Jag köpte mig en ny kamera och jag är kär! Det blev en Nikon D5000. Ojojoj.


Nu ska jag mysa med kattungarna för nu är de utlagda på blocket så de kan försvinna när som helst, uch vad jobbigt.




Ha en fin söndag :)


HALV FEM!

Jepp, då steg jag upp i morse, kroppen sa NEJ NEJ NEJ. Ögonen sa NEJ NEJ NEJ! Klockan halv ett kom jag innanför dörren här hemma. Då slängde jag mig i sängen för jag ville sova sådär en tre timmar. Somande jag? NEJ. Mina ögon är som rullgardiner som inte vill stanna uppe, utan åker ner med ett sånt jobbigt skratch ljud.
Ikväll ska jag festa. Pepp...

VERONICA MAGGIO, jajaja

Är inte den som brukar säga sånt här
jag ska viska det så att ingen hör
Känner mig som om jag var 13 och kär
men jag vill göra sånt som vuxna gör
Vårt pussel passar, legot lägger sig självt
aldrig förut har det varit så

Vi kommer inte längre än till hallen ikväll
vi behåller bara skorna på

Jajaja
Jajaja..

Är inte den som brukar säga sånt här
jag ska viska det på bussen hem
Åh, kan inte längre skilja rätt ifrån fel
så du får lura i mig vad som helst
Ändå sen dan vi träffades har vi varit dom
dom som lämnar festen innan två

Så vi kommer inte längre än till hallen ikväll
jag behåller bara skorna på

Jajaja
Jajaja..


Det är inte första gången jag tjatar om denna kvinna men hon är så bra. Och denna låten är så bra och man blir ju bara glad :)

Inget kan ändra på det är också väldigt bra!

Helg på riktigt!

Vet ni vad! Jag ska njuta i helgen, jag ska träffa mina underbara vänner som jag känner att jag inte riktgit har hunnit med. Jag varit i en bubbla för mig själv. Där trötthet och självömkan har tagit över.
Imorgon är det firande som gäller, min barndomsvän fyller tjugo år och det betyder att vi känt varandra i allafall 18-19 år. Det är otroligt egentligen. Även om man förändras så håller man ändå ihop på något vis, och det tycker jag om. Trots att det inte är lika lätt längre, jag kan inte bara hoppa över staketet om jag vill träffa henne.


Snart ska jag till jobbet en sväng, det är ett spel som ska spelas. Jag vet inte innebörden i detta spel men det ska bli intressant. Klockan sex i kväll slutar vi spela och jag kommer hoppa in i bilen och köra hem. Sen väntar en tre dagars helg på mig. En morgondag fylld av vin, prat och skratt. Dessutom hoppas jag på en rolig utgång där man kan förlja med... inte till nån nation.
Nu måste jag klä på mig för snart bär det av till Willys!

Dåligtsamvete

Ja, det blev att jag stannade hemma. Kunde knappt öppna munnen. Ska försöka ringa till vårdcentralen direkt när dem öppnar för att kanske få ett vettigt svar denna gången. Antagligen inte.
Nu ska jag tycka synd om mig själv och äta den tradiga filen som jag lever på just för tillfället.

Blond, mörkblond, brunt?

Alla färger snurrar. Jag gillade mitt blonda, men ändrade för att jag ville ha tillbaka min riktiga hårfärg, hur nu den ser ut. Så jag valde färgen mörkblond, det blev brunt med en nyans av grönt, jag färgade igen med samma färg och det blev lite bättre. Efter att jag tvättat det en gång, grönt. Då valde jag ett helt annat märke där färgen såg varmare ut och efter att jag färgat var det faktiskt fint, höstigt. Men nu, grönt. Jag vill ha en naturlig hårfärg inte nån gröngrå nyans som ser ful ut. Därför får jag nog tänka om lite. Varje gång jag tittar på Greys Anatomy spenderar jag hälften av den timmen att titta på Ellen Pompeos hår och hennes hårfärg. Den är så fin, naturlig och bara perfekt.


Grön? Nej, Blond? Nej, Brun? Nej. Fin och naturlig? Ja!


Detta är också ganska fint. 

Får nog vänta med att färga huvudpälsen ett tag till, det har blivit lite väl många gånger den senaste månaden. Nu är det snart Ullared på tv. Jag älskar när människor gör bort sig!

 


Den lille killen är här ♥


Julia har blivit storasyster, här är den lille killen, Melvin.


Såklart hade han IFK kläder eftersom de spelade den kvällen vi var där.
"Min pappa är också ÄNGEL"


Min stackars mun

Just nu har jag sex blåsor i min mun, de är överallt och jag har extremt ont. Kan det inte finnas någon jävla läkare som kan ge mig ett svar? Jag är extremt trött på denna skiten nu. Läkaren var är du, jag behöver faktiskt lite hjälp!
Jag funderar fram och tillbaka om jag skulle sjukanmäla mig imorgon. Trots att jag vet att jag kommer få dåligt samvete för jag är ju inte sjuk på det sättet, men jag kan inte äta, lever bara på fil. Och jag vet att jag fick kämpa igenom denna dagen och morgondagen är betydligt längre. Så för att inte pressa mig själv och lida borde jag vara hemma, men samtidigt känns det som att man sviker. Ööh vad jobbigt.


Du missförstod någonting...

Min lediga dag är idag sen ska jag jobba 9 dagar i sträck, detta märkte jag idag när jag kollade schemat. Hoppsan var min tanke, jag kommer nog vara trött nästa fredag då jag är ledig igen. Men istället för att tänka på allt jobb som ska utföras och alla pallar som ska tömmas dag ut och dag in dränker jag mig i min återfunna kärlek till Maggio. Asså denna kvinna, jag älskar hennes musik så är det bara. 

Dagen ska antagligen spenderas med Sanna. Om hon pallar asa sitt lata ass hit. (Hehe, rolig mening där). Sen ska jag försöka vila kroppen och huvudet lite.  Har en taskig huvudvärk och det känns lite som att ögonen ska hoppa ut och att kroppen ska falla i bitar, jag hoppas inte att EN VANLIGT HÖST INFLUENA är på gång i kroppen, för det vill jag inte, så det så.

Tänkte att ajg borde lägga upp några bilder från maskeraden, grejen är ju den att jag inte hade någon kamera med mig utan fotade bara lite vanliga tråkiga egopics här hemma. Därför tänkte jag ta bilder från Helena och Sarah :)


Vampyren och katten


Dock var inte masken på så länge, man blev ju helt pittögd.








Trött blev man också sådär framåt natten.

Sen får jag ju inte glömma den roliga bildserien som vi ovetande skapade hemma hos mig.






"När vi tror att vi är tillbaka där vi började
 har vi tagit stora steg därifrån" - Mia Törnblom


RSS 2.0