vackert höst väder på ingång

I år är jag väldigt nöjd med att hösten kommer snart. Dels för att man slipper skolan, och för att jag har ett jobb så att jag kommer klara mig fint denna hösten. Men samtidigt känns det så rätt att de brinnande lövens tid kommer nu. Sommaren har varit ett dilemma och jag har ändå inte kunnat njuta av den. Jag vet att när november är här och allt är kallt då kommer jag sakna sommaren, men nu ska jag leva i nuet och glädjas åt hösten!
Hur som helst är det fint väder idag och jag är ledig, så när son ska jag hoppa på cyklen och cykla bort till mange, sitta i solen och inte göra allt för mycket för jag måste ladda batterierna till den långa jobbhelgen jag har framför mig.

(dessutom ska jag använda mina nya tofflor idag) 

Adios!
 

Dagens inköp.

Idag är jag ledig från jobbet, underbart! Jag och mange bestämde oss för att köra en runda och vi hamnade på bo olsson i Tomelilla, en jäkla utflykt va?
Hur som helst hittade jag äntligen ett par tofflor :)



Nu bor jag inte bara ute på landet, nu äger jag ett par tofflor också, och jag är stolt.

Denna kvinna!

Det har varit några intensiva dagar, från torsdag till och med idag. Malmöfestivalen, jobb, fest och mera jobb. Hur som helst så fick jag äntligen se The sounds och dess sexiga kvinna till sångerska! Det finns ingen som kan komma ens i närheten av att vara så sexig som Maja, utan att man blir äcklad. Det är sjukt.
Jag och Wille stod i publiken och hoppade, skrek och var i extas. Några låtar som jag gillar som spelades var, Rock ´n roll, painted by numbers, No one sleeps och många andra bra! 
Dessutom sa hon några härliga lovande ord som gjorde konserten ännu bättre, hon lovade att dem skulle komma tillbaka till Sverige och spela igen. Det tycker jag låter hur bra som helst!

Nu passar det alldeles utmärkt med några dregelbilder.







AH!
Måste tillägga att hon anspelar sin sexighet på sina ben, vad är det med hennes ben?

& så klädde vi ut oss

Maskerad stor på schemat och vi får tacka elin för denna tillställning. Alla var utklädda och vissa såg roligare ut än andra, men så brukar det ju vara.
Det har inte dykt upp så många bilder än, men det lär dem göra efterhand.


Jag var Sandy &
Sandra var Mimmi mus.


Mimmi &
Sarah som Lilla my.

Först inga inlägg alls, sen alla på en och samma gång.

Hittade något kul, pixbox!! Där finns bilderna från 2005 & 2006. Dem hemskaste festbilderna och några tappra försök till fotosessions.

Klicka här!
Oförstörbar











Enjoy!

Ett tips

Tänkte att jag kunde slänga in ett boktips. Mia Törnbloms bok, om henne själv och hennes nakrotikaberoende. Den är bra på ett speciellt sätt.



Lite så att jag får rysningar ibland när hon beskriver hur hon sticker in nålen för att få i sig mer heroin. Ett omänskligt liv i mina ögon, men det är väldigt intressant att läsa om.

.



Idag är jag extremt slö & skabbig. Håret har inte blivit tvättat på många dagar ska jag be och få tala om. Jag sitter i mjukis från topp till tå och har spelat sims 3 nästan hela dagen. 
Igår var vi i malmö, vi satt på T.G.I Friday´s, med Alex, koc, patrick och hans flickvän, vilket otippat gäng? Men jag drack Mojito och cider och hade riktgit trevligt medan Mange var i folkets park och såg johnossi.
Okej kväll, men sen blev jag så trött, sådär jobbigt trött/illamående som jag blir varjedag nu förtiden. Trist!

Imorgon är det återbesök på sjukhuset, det ska bli väldigt spännande och se om de har något att komma med, eller om de är lika mållösa som vanligt.

V FÖR VENDETTA

Började för länge sen
Ville bara sjunga men
Jag fick kämpa länge för min dröm
Jag ser inget fel med den
Tvivlade och gör det än
Om det skulle gå
Så sa du nåt

Sa du nånting? Bad jag om svar?
Jag kunde inte riktigt höra vad du sa
Sa du nånting? Bad jag om svar?
Du kommer aldrig kunna hålla mig tillbaks

Många av oss bygger nåt andra river ner och
Fördriver tiden med att titta på
Skrivna ord finns kvar för gott
Det du säger bleknar bort
Du är och kommer alltid att va rädd
Här är scenen varsågod
Alla väntar sig nåt stort
Så visa hela världen ditt geni
Jag har mera tålamod, än vad du har hårda ord
Det måste du förstå
Så sa du nåt

Sa du nånting? Bad jag om svar?
Jag kunde inte riktigt höra vad du sa
Sa du nånting? Bad jag om svar?
Du kommer aldrig kunna hålla mig tillbaks

Började för länge sen
Allting har förändrats men
Inget att förlåta, inget glömt
Vissa av er tvivlar än
Tvivlar men jag har bestämt
Att inte höra på
Så sa du nåt

Sa du nånting? Bad jag om svar?
Jag kunde inte riktigt höra vad du sa
Sa du nånting? Bad jag om svar?
Du kommer aldrig kunna hålla mig tillbaks

En spännande natt

Har inte suttit vid datorn så mycket under helgen utan har haft för mig saker hela tiden. Hur som helst blev det en lite annorlunda natt, fredag till lördag. Jag och mange sov i uterummet hos mig pågrund av att min nyckel var borta. Jag var så orolig och ville inte lämna huset ifall något skulle hända så vi bäddade med solstolsmadrasser, picknickfiltar och sen sov vi gott på golvet. Lite spänning i vardagen.

Igår var en mysig söndag för övrigt. Först var jag och mamma på loppis i genarp. Ingen stor loppis som jag trodde att det skulle vara men jag kyckades fynda. Ett par låga uggs, bruna 20 :- (helt oanvända!) En stor mysig tröja för 10 :- Ett skärp för några kronor, en plånbok till mange för några kronor. och en klänning 20:-
Efter loppisen åkte jag hem till simon, där satt hans flickvän och ellen. Vi gick ut och satte oss ner i solen, drack kaffe och pratade. Mysigt!

Idag blir det heldag på malmöfestivalen! Och på tal om den så hade Veronica Maggio en underbar konsert i lördags! Love her!

Då var det dax för lite partaj!

Ikväll är det fest här i vår lille by. En kille fyller 20 och har ställt till med kalas.
Har precis kommit ut ur duschen, kvällens outfit ligger på sängen och jag ska nog gå och göra mig en underbart god cosmopolitan, min nya favorit :)


Måndagskvällen spenderades i Malmö.

Efter att jag tjatat och varit besvärlig på Mange, kom vi äntligen iväg till Malmö för att se Ice Age 3 i 3D. Vi åt inne på Entré, och sen gick vi och köpte biosnack. Det fick bli en lite annorlunda variant, kakor med chokladbitar och godissnören, ni vet sånna med elefanten på från Malaco och en stor coca cola. Sedan gick vi tillbaka till bion, fick glasögonen och gick in i salongen där vi var helt ensamma. Efter ett tag droppade det inte barnfamiljer och yngre ungdomar, men vi var helnöjda. Efter en stund sätter det sig en ensam man brevid mig, ca 60 år. Han var och kollade på Ice Age helt ensam och garvade sig igenom filmen. Härligt.

Lite om filmen då kanske, jag tycker att man ska se den i 3D, den har sina roliga stunder. Hur som helst gillar jag Ice age gänget dem är roliga.

_______________________________________________________________________________________

Från det ena till det andra. Igår fick jag en snilleblixt, jag ska på maskerad nästa lördag och har haft lite panik för att komma på vad jag ska klä ut mig till. Men igår kom jag på det. Sandy i Grease! Det är inte så svårt att genomföra och dessutom har jag kläder hemma som jag kan ha på mig.



Man kommer nog inte bli lika snygg som henne, men det är värt ett försök.


Nu var det dax för...

Dagen har spenderats på burlövscenter med mange. Köpte ett par jeans och en mysig tröja (höst, eller vadå?) Ett par mjukisbyxor och ett par örhängen, eller ja, clips.
Har även fått veta att det är fest på fredag, så vi skippar malmöfestivalen.

Nu ska jag spela the sims3 :)


Drinkar, vin & med andra ord

Fredagn blev mysig, väldigt mysig. Det var längesedan jag fick mig så många härliga skratt som jag fick den kvällen. jag och Sanna drack lite vin till våra pizzor. Efter det blev det några härliga Malibu & Cola drinkar. Solen sken och det var varmt, det var en härlig sommarkväll.


Det blev lite tramsigt och fnittrigt efter några glas och vi tog massa töntiga egobilder.

 

När solen gått ner bakom tallarna dök Sarah upp, och strax efter henne kom David och Johan. Vi satt en stund sen började vi spela krocket. Vi spelade till det var mörkt och tillsist ville alla gå eftersom fladdermössen inte hade någon kontroll på sina vingar och flög runt oss hela tiden.
Vi satte oss i ett varmt uterum där vi spelade med andra ord och skrattade åt varandras korkade svar. Mer vin och malibu och det blev en härlig kväll helt enkelt.
 David

 Sanna & Jag

 Sarah

Detta måste göras om!


EVEN IF YOU CANNOT HEAR MY VOICE

Nu ska jag köra och hämta Sanna, sen ska vi hämta pizza.
Lovely!


En dag på Gekås i Ullared.

En heldag var vad det blev. Åkte tidigt på morgonen för att sen komma hem vid nio tiden på kvällen. Jag köpte egentligen inte så jättemycket, men det var ändå mysigt.

Ikväll blir det lite lugnt och skönt, Sanna kommer hit, vi ska äta pizza och dricka vin. Den skulle David och Johan dyka upp. Jag hoppas på massa spel, med andra ord, singstar, krocket. Jag ser fram emot det.
Att det dessutom är en fin dag idag, och att det förmodligen lär bli en fin kväll gör bara saken bättre.


.

Jag har en hemsk innebrännare som irriterar mig till tusen, uch vad ful den är.

I'd pull a sunshine story in a pouring rain, The more I had to change I'd just stay the same

Idag har varit en fin dag.
Blå himmel när man tittar ut genom fönstret. En heldag på stranden (skateholm) med Sarah, Nathalie och Sarahs mamma. Det enda negativa är väl att jag har bränt mitt bleka skinn, ordentligt.
Imorgon ska jag till Ullared och jag ser fram emot det.

Igår fick jag en tanke, och innan jag hann tänka efter så utförde jag den. Jag klippte av min långa lugg. Efteråt ångrade jag mig. Men en stund senare, när hade jag smakat på det då kändes det som en alldeles underbar impulshändelse.
Nu ska jag föna mitt hår, annars blir det afro och då han jag ingen kontroll på det imorgon bitti, för då ska jag upp med tuppen!

Göteborg - Liseberg

Igår var vi i Göteborg och såklart på Liseberg. Dagen regnade bort och jag har börjat må illa av karuseller. Detta förtvivlar mig något enormt, jag älskar ju berg och dalbanor!  Men det är väl bara att inse, man börjar bli gammal ;)
Ännu en sak som har lite "Du börjar bli gammal stämpel" är att Jag, Mange, Mamma och Pappa tog platser tidigt till Lotte på Liseberg. När det blev sändning satt Mamma och Jag glatt och sjöng med till låtarna. (Dessutom fick jag vara med i tv, det var ju halva nöjet om man heter Johanna och är kamerakåt)
Såhär såg dagen ut, fångad utifrån min kameralins.

¨

I bilen, skabbig som man är när man gått upp tidigt på morgonen och satt sig i bilen för att åka nån timme. Nu skulle vi i alla fall fika. Ägg och mackor!



Kissepause!



Efter tre timmars biltur var vi framme. Mange var glad!



Vi hann inte vara där i så många minuter innan vi vann ett sånthär.
Jag och mamma och Mange stod och spelade. Och vann inget choklad, lite truppna går vi där ifrån och träffar pappa (som varit försvunnen), lite lycklig, med ett kexchoklad i famnen, så hade han varit den personen som vunnit när vi spelade.



Vi körde radiobilarna, mammas favorit attraktion.



Vi åkte FlumRide, och blev blöta, men det regnade så det var vi ändå.



Vi åt på applåd. Ät så mycket pizza ni vill buffé.



Extremt söta i våra ponchos!












Vi hade kul i spegelhuset...gick vilse och sånt.



Vi tog platser till kvällens "händelse". Jag passade på att fota under deras
genrep och kom fram till atta brolle egentligen är rätt charmig/snygg...


...och att Ola är rättså ful/töntig.



Vissa andra tyckte inte som jag. De skrev "OLA" i pannan och hade senaste (fjortis)modet i håret.



Lotta på liseberg var slut, men vi hade roligt.
Det blev inte mycket karuseller åkta på grund av min illamånde, men trots det blev det 4 turer på balder.
En mysig dag helt enkelt!
På vägen hem var det en extremt trött hanna som sov som en stock!


Gårdagen

Har precis varit på stranden, mossby, med mange. Varmt och skönt, lugnt och härligt. Det känns skumt att göra saker trots sjukskrivningen, men jag hoppas att folk förstår och tror på mig trots att det börjar bli bättre. Det är mycket återhämntning som behövs också både psykiskt och fysiskt.
Hur som helst har det varit skönt att spendera lite tid i solen eftersom jag inte fått göra det medan jag åt medicin.

Igår var också en bra dag, trots min sena hemkommst, eller ja, det var tidigt på morgonen och var jag hemskt trött så blev det ändå bra. Min syster med familj kom och hennes man fixade maten och vi låg i trädgården och blåste såpbubblor.
God mat serverades och efter vi ätit körde jag bort till sanna och var där någon timme. En bra helg, faktiskt dena bästa på väääldigt länge.

Här kommer lite bilder, det tråkiga är att jag inte har något photoshop, utan det får bli 100% orginalbilder.
Lördag:


Julia


Mamma & Julia


Syster & Julia




Tallriksdekoration. Fint ska det va!


Lilltjejen igen

Söndag:

Kallt var det.


Söt liten pojke

"Det är pinsamt att vara svensk, jag skäms"

Kl. 9 denna morgon vaknar jag av bekanta ljud, och personer som pratar om en bekant hädelse. Självklart handlade det om tsunamin som rullade in över Thailand 2004. Jag flög upp ur sängen och plaserade mig framför tvn.
Det var en dokumentär som egentligen handlade om Sverige, UD, och hur ambassaderna jobbade under katastrofen. Och jag tar upp detta för att jag bara måste kommentera deras arbete.
Förfärligt är vad det är! Personer som verkligen ville hjälpa gjorde allt i sin makt för att få tillstånd från dem där människorna som kallar sig "stadsminister" och andra personer som anser sig vara mäktiga och har feta löner. Men inte fick dem nått stöd från någon viktig fet gubbe.
Men efter att ha sett denna dokumentären så tycker jag inte att dem är värda ett dugg. Att strunta i människor i nöd för att fira jul eller vara på semester, det är skamligt.
Att sen inte försvara sig, eller prata om sitt mistag gör bara saken värre. Ingen av de personerna som hade gjort fel vågade vara med i en intervju.
Som personerna (de som varit med i tsunamin) i dokumentären sa; Italienarna kom tidigt dagen efter, lika så finländarna och många många andra länder, men vart var den svenska truppen?
Den svenska truppen dök inte upp förrän efter 4-5 dagar efter tsunamin, då de flesta svenskar fått ta sig hem på egen hand.
En man i dokumentären sa, "Det är pinsamt att vara svensk, jag skäms" och man kan ju inte annat än att hålla med honom. Dem hade kunnat göra så mycket mer, men alla väntar ut varandra, som vanligt.
Man blir så trött på det.

Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst men det är inte lönt. Istället kommer här lite bilder, bilder som man redan sett tusen gånger.












Det är helt sjukt...


RSS 2.0