Ljuva barndom

Sitter på mammas dator för att skriva ut biljetter till kvällens konsert, Familjen! Ska bli riktigt kul, hur som helst sitter jag aldrig vid hennes dator, och började kolla igen lite bilder och hittade några inscannade från när jag var väldigt liten. Väldigt dålig kvalité, men vad kan man begära, det var ju många år sedan.




De tre vännerna, Jag, Sandra och Katta.




Mig i ett nötskal, när jag var liten. Minus dreglet kanske.


all alone

Nu när jag är ensam hemma en längre tid kommer jag på fler och fler saker som jag inte riktigt gillar, och andra som jag verkligen uppskattar.
De saker som jag hittils kommit på som jag inte gillar är att; elda i kaminen, ack så mysig men oj så farligt, och jag får för mig att elden ska hoppa på mig och så brinner jag upp. Mörker i ensamhet är inte heller kul, det går bort totalt, man känner sig så liten. När man går upp på morgonen är det trevligare att ha någon där så att man kommer igång, annars är man bara sjukt trött och osocial ( hur nu jag kan vara det)

Bra saker är att jag vill göra saker, vilket betyder att jag pysslar och städar lite oftare, inte storstäda men plocka undan och sådär. Att laga mat (som jag annars tycker är såå tråkigt ) då kan man blanda det man själv tycker om och behöver inte bry sig om vad de andra tycker om maten. Man kan sjunga ashögt utan att någon påpekar eller lyssnar.

Detta inlägg gav kanske inte mycket men så är det.. :) Nu ska jag laga mat, dock ska mange smaka på denna måltid, men om han ine gillar det så är det väl synd om honom, fast han brukar inte klaga. Sen blir det godis och chipis för nu är jag lite ledig !

THE MASK

'
Jag och mamma städade badrumsskåpen. Först fulsminkade vi oss och skrattade en massa, sen tänkte jag att jag kunde prova nått kul. Kladdade lite snabbt och lätt. Hemskt kul, eftersom man inte kladdar i ansiktet hur som helst varje dag. Men tycker dock det funkade bra på bild.
När jag står med allt kladd i huvudet bestämmer jag att jag ska dra ut. Det var inte lika kul att få bort, det kan ja lova.



oooh im in heaven

Missade DH igår men fick ett bra tips idag, avsnitten finns ju gratis streemade här på underbara internet. Så nu har jag sett två avsnitt dh, och gossipgirl avsnittet som är på söndag, åh så bra. Min nya syssla? Japp!

RSS 2.0