Stördaste utgången

Eftersom jag skulle vara ledig på lördagen så ville jag gå ut på fredagen, Wille ville (haha) med mig, men inte mange som stack till max, pettson banga i åkarp och åkte hem, Alex stannade i lägenheten med sin soldat vän. Jahap.
Så jag och Wille skulle till hipp, där jag skulle träffa på Sophie. I kön måste wille plötsligt åka hem men jag bestämmer mig för att hänga på några tjejer som jag inte känner men som är från samma by, spännande knasigt men sant.
Väl inne är det ganska mycket folk och jag har rättså roligt. Då stöter jag på några andra människor från hemmatrakten, och sen även en gamal klasskompis.  Det blev mycket dans och tjohej och jag hade jävligt kul. Klockan blev fort tre och då var det dax att gå hem. Sophie blev nekad i vip ingången och skrev ett roligt sms om att några slampor hade fått komma in, men inte dem.
Sen gick jag till Mc donalds vid gustav för att handla cheseburgare till mig och Mange. Han dröjde, och några töntkillar försökte prata med mig, och jag muttrade tillbaka otrevligt.
Tillsist kom mange och räddade mig. Vi gick hem till Max för att sova och på vägen dit fick jag en trevlig komplimang av en okänd kille. Han kom bara fram och sa, du har snygga ben.
Tack sa jag, och Mange. Sen sov jag gott och på morgonen var jag extremt nöjd med mina fina ben, skånkarna är kanske inte så dumma ändå?

Vi hamnade i lund och gick på loppisen. Jag köpte en röd kuvertväska, en berättarbok av Martina Haag, Hemma hos Martina. Ett par clips, ett armband och tillsist en bok, män som hatar kvinnor.
När vi äntligen kom hem till Mange trötta och fula slängde vi oss i soffan och kollade på film. Den nya versionen av Dokter Zjivago. Fy fan vad bra, och lång och jag tror nog att jag hatar den för den var sorlig. Jag grät, som vanligt för att den var så hemsk och fin. Åh Keira Knightley är nog den vackraste någonsin & Mannen som spelar zjivago är snygg som få!

  ♥

Fondväggen är vald :)

Som jag skrivit tidigare var vi ju i Åhus i helgen. Jag har tagis några bilder från min vän Sarah eftersom hon var flitig fotograf under de två dagarna vi var där.
Fota är inte kul längre, speciellt inte när man inte har något photoshop. Jag tror att jag slarvat bort den, eller så har jag varit vänlig och lånat ut den, men inte fått den tillbaka. Det är ett mysterium.











Nu ska jag åka ner till colorama och beställa vilken tapet jag ska ha till min fondvägg :)

NO BOTOX!

Var hos läkaren idag för att få nån koll på mina blåsor/sår i munnen, som INTE är herpes, som alla säger och gissar, om det hade varit så enkelt hade jag inte åkt till sjukhuset en gång i veckan.
Hur som helst var jag där idag för att ta vävnadsprov vilket är läskigt. Jag fick en rejäl dos bedövning insprutat och när de drog ut sprutan sa något i stil med,
"Är det såhär det känns att köra in botox i läpparna?" 
Läkaren skrattar och svarar,
"ja, ungefär"




Inte för att jag funderade på det innan, men nu vill jag ännu mindre göra något sånt. Jag fick gå runt med uppsväld läpp i 2 timmar efteråt, och jag kan lova, det var INTE snyggt.


Höst & fint väder är nog det bästa som finns.

På lördagen gick jag upp extremt tidigt för att dra mig till jobbet, och det gick väl bra. För första gången slutade jag klockan ett! SÅ skönt. Jag handlade lite saker till matlagningen som skulle ske på kvällen och sen körde jag hem. Snabbt in, raka benen som förövrigt liknade två katter, laddade mobilen i en kvart sen tutade en bil utanför. Och så bar det av till Åhus med Sandra och Sarah.
En mysig helg, med skum pumpasoppa, men som var okej, trots att jag är kräsen. Två härliga promenader längs med havet. Massa prat och skratt framför en varm brasa. Mmmm, jag gillar det!

Nu är jag lite varm om mina kinder som blivit lite fräkninga på nytt. Jag lyssnar på Ben harper och väntar på min Mange.
Söndagar kan vara trevliga trots allt.


Gosh vilken djungel!

Jag bestämde mig för två veckor sedan att jag vill tapetsera om min fondvägg. Är trött på min nougatfärg och vill istället ha blommor eller nått svart. Min bild som jag hade i huvudet var att det skulle väl inte vara så svårt att fixa?
Men så enkelt var det inte, det finns ju HUR MYCKET SOM HELST! Nu velar jag fram och tillbaka, svart med blommor, kanske brunt, eller något annat fint? Är nästan så velig att jag knappt vet vad som är fint. Så jag har tagit hem massor med rullar och enorma tapet böcker, böckerna var så stora och tunga att jag knappt kunde bära dem till bilen.
Nu står jag här i mitt rum och får kramp i armarna, ööh.
Men det är lite kul också, såklart, annars skulle man ju inte ha gjort det.


En annan sak som är ganska typiskt är att jag skulle färga mitt hår idag, trodde jag. Men mamma skulle jobba sent vilket betyder att det får vänta, min höst uppfräschning får läggas åt sidan några dagar.

Nu ska jag göra tacos!
Adios

På Nova med Sanna

Idag har jag klippt mig, och köpt mig två dyra flaskor shampoo och balsam. Men det var värt varenda krona, tänka sig så intressant.
Nu ska jag äta Ben & Jerrys :)




Fin dag, fin helg

Ja, kort och gott. Vilken bra helg. Utgången blev lyckad och jag är extremt förvånad att jag orkade vara uppe ett helt dygn, att ha jobba många timmar och sen festat många timmar, det är inte dåligt.
Söndagen har varit fin, träffa Sandra och Sarah. Gått en runda på gamla stigar i skogen, ätit pizza och haft det bra. Träffat Mange och gjort spontanbesök som inte var så lyckat...Stött på Sanna och Lukas. Ja det var väl allt.
Här är bilder på mig och sanna innan utgången, när jag stressade runder här hemma.





Har fortfarande inget photoshop, så tråkigt.





Vemod kryper sig nära

Idag är som en söndag för mig. När man är sådär lite tung, man har tråkigt och då funderar man en massa dumt. Jag borde gå ut och gå, fundera slut och sedan vara glad.
Varför kunde man inte ha dubbelt med ork så att man kunde hinna med dubbelt så mycket?

Har i alla fall framkallat lite gamla/nya bilder, så man kan ju vänta sig ett happy moment någon dag när de dunsat ner i brevlådan.


I swear to you the pimp in me just died tonight

Jag har inte haft tid att andas de senaste dagarna. Inventeringen är avklarad, och det är skönt att det är över, trotts att det var lite smått knäppt att hänga på jobber halv ett på natten, trötta skämt och skumma horkatter. Men dagen efter var inte lika rolig. Att gå upp på morgonen, hoppa in i bilen, en tröttsam dag och sen ut och äta på kvällen för att fira far min som blev gammal man :)
Kina maten var god, och jag kände mig perfekt klädd i svart då en man blev knivhuggen en bit bort och vi gick dit för att kolla läget och sörja en sekund. 
Det kändes lite jobbigt i hjärtat trots att man inte vet ett skvatt om personen.

Just nu sitter jag i en för kort tröja som står rakt ut, ruffsigt hår och trötta ben som är lite svullna. Dessutom lyssnar jag på min nya favoritlåt för stunden som jag kommer lyssna slut på innan denna dagen är slut. 

"I never thought I'd be in love like this
When I look at you my mind goes on a trip
Then you came in, and knocked me on my face
Feels like in I'm a race
But I already won first place"   - Knock you down med Keri Hilson, Kanye West & Ne-Yo.


RSS 2.0