Bilder från födelsedagsmiddagen



Födelsedagsgrisen :)



Det var fint väder och vi skålade utomhus. Jag & Nathalie



De tre flickorna i nyansen röd, och en svart prick.



Sandra och Hampe pratar på.



Detta får avsluta, jag som ser aningen trött/tappad och glansig ut i ögonen.

Födelsedagsmiddag för en födelsedags gris.

Idag fyller min vän Sarah år, hela nitton år. Hon ska bjuda på middag. Jag ser fram emot att få träffa lite folk eftersom jag är ganska osocial för tillfället, pga allt med medicin och sjukdom, så blir det lätt så.

Har dessutom badat lite idag i pool. Det var inte särskillt varmt, och jag vet inte hur bra det är för mig att göra det just nu, det är 50-50 om det är bra/dåligt. Men i morse när jag vaknade var jag bara tvungen. Och ni ska bara veta hur skönt det var och jag plaska runt som ett barn. Underbart.

Nu ska jag ruffsa mitt hår (Har inte andvänt plattång på 4 veckor (!) och är väldigt stolt över detta. Därför måste jag ruffsa lockarna :) dessutom ska jag välja ut vad jag ska ha på mig.



Det är exremt tråkigt att inte ha bilder på datorn! Dessutom är jag lite ovän med min kamera, den är såå tråkig!

MAT, SHOPPING OCH SÅNT

Det har blivit två turer till stan, eller för att vara mer exakt, ett besök på Nova och en runda inne i Malmö. Jag har äntligen fått spendera lite pengar igen och jag är helnöjd.
 
På nova köpte jag en jeansejacka från topshop, 599:-


& i Malmö köpte jag ett par shorts från Zara som var på rea, 99:-, Ett par underbara converse allstar light leater, bruna. 999:- (jag hade ett presentkort, annars hade jag inte spenderat så mycket pengar på skor) och sen köpte jag en tröja från Gina Tricot, 99:-

Och till sist en schal som kostat 149:- men den var på rea och jag köpte den för 29:-, fantastiskt!
För att summera köpen, jag är helnöjd!

Jag och M sov i min systers lägenhet i malmö till idag. Mysigt. Det är så skönt att vara nära stan för en gångsskull. Vi åt på Jensens Böff hus och det var ljuvligt gott! verkligen någonting att rekommendera för er få som inte testat än. (Chokladmousse till efterätt är ett måste ;) )

No One Sleeps When I’m Awake

Nu måste jag bara berätta vilken lycka som spritter i mig. Jag skulle åkt till hultsfred i år för att se The sounds, älskade sounds! Men eftersom jag blev sjuk och blev inlagd precis vid denna tiden på året så missade jag det.
Men igår märkte jag att det är någon som vill mig lite väl, för när jag letade runt på internet igår såg jag, till min förvåning att dem ska spela på MALMÖFEDTIVALEN! Gratis, bäst och super bra!
JAG ÄR LYCKAN SJÄLV!

Så nu, nu jävlar.
För er som varit med mig på en konsert vet hur crazy jag blir. Och den kicken vill jag gärna få igen!
Fan ta er om ni ställer in för jag är pepp.


Maja!

Jag har slitit ut så många skor i en stad där ingen längre bor

Sitter och tömmer min dator på bilder och det tar såån tid, men det är säkrast att lägga över alla bilder man har på skrivor för det hade varit en katastof om man blivit av med dem.

Annars börjar det gå åt rätt håll och jag måste skryta med att jag nästan går normalt nu! Detta är ett stort framsteg. Därför ska vi fira med att träffa Olle senare idag. Tjoho!


När man vill så mycket utan att man egentligen har tid eller ork

Att vara sjukskriven är tråkigt, speciellt när alla man har runtomkring sig är iväg på sina roliga äventyr. Mange är på hutsfred och är överlycklig. Honom skulle jag gärna ha haft här hemma, så att vi kunde ödsla bort dagarna på ingenting tillsammans.
Det är så tråkigt att vara ensam.

Hur som helst är jag hemma från sjukhustet iallafall. Jag behöver inte spendera dagarna i ett vitt rum med kala väggar där det endast finns en tv och en säng. Inte heller behöver jag vakna på morgonen och känna lukten från det rosa snabbmatstället, där friteradkyckling blandas med sorl från människors prat.
Hur som helst så vill man göra en massa saker bara för att man inte kan.

Jag vill tillexempel vara på hultsfred, åka till nova och handla upp mina presentkort. Sola, och bada i Mossby eller i Lomma. Äta massa choklad. Ta en restresa. Vara tillbaka till jobbet och tjäna pengar. Köpa en ny dator. Åka till Göteborg och gå på Liseberg.
Det enda jag kan göra är typ, spela The sims, men det är ju inte helt fel!
The sims 3, här kommer jag.



RSS 2.0