L O V E

Ett år har jag och min sambo varit tillsammans, idag. Tiden har gått så fort!
För ett år sedan bodde han i Stockholm och vi längtade livet av oss när vi befann oss på olika håll. Tack och lov att han flyttade ner till Skåne för min skull, annars vet jag inte hur vi hade löst det.
Skickade detta smset i morse och fick ett ganska roligt svar tillbaka. Ett år. Ett fint år!


Busy day







Idag hinner jag med en del. Lämnat skruttis för kastrering och vaccination, ska hämta honom halv ett. Varit på biltema?! och köpt ett bromsock(?) till vår bil. Är just nu i Veberöd hos mina föräldrar och tar lite bilder till mammas julklapp (hoppas hon inte läser här). Sen tillbaka till Malmö. Därefter ska jag till Lund och till Nova med Sarah och handla julklappar och ha det mysigt. Härligt! Så har en del att pyssla med idag men jag måste säga att detta är en bra dag, jag är på topp och livet känns fantastiskt just nu, dessutom är det alltis lika kul att hitta gamla bilder. Där av dessa två inlägg :)

EIGHTEEN













Detta känns som om det inte alls var längesedan trots att det är tre år sedan man var 18. Då när jag och sarah hade vår fest i torna stugan. Gick på gymnasiet och var blonda och himla söta faktiskt. Bilden längst ner är på mig och min syster när vi var på Tosselilla med Julia sommaren 2008.

Första advent

Första advent och ingen snö. Däremot härjar Berit och ilar runt våningshusen här i stan. Hon ser till så att lamporna som hänger över gatorna blinkar så fint. Det är faktiskt ganska mysigt med denna blåst. I alla fall nu när man sitter inomhus med julstjärnor och adventsljus.


LE LOVE



Har en favoritblogg. Den finaste av alla bloggar någonsin. Den handlar om kärlek, fin kärlek, olycklig, omöjlig..all kärlek.
Lelove heter den.

Kom till skott Johanna!

Jag är sjukt seg, ligger i sängen och bara slöar. Har i och för sig tvättat, och det var jobbigt att springa åtta gånger upp och ner, fyra och en halv våning. Så tänker nog ligga kvar här i stora sköna sängen tills Nicklas kommer hem. Sen blir det veterinären. Ångest om något. Dom vet hur man kan sluka pengar! Vi tror att skrutten är allergisk för han kliar sig extremt mycket, så det är lika bra att kolla upp det. Inte ska min bebis lida.



Har nu två lediga dagar framför mig, alltid lika skönt! Dock är det min jobbhelg, inte lika kul. Men det går snabbt, speciellt nu när det är lönehelg dessutom. Full fart är alltid roligt.
Ska antagligen ha Twiligt maraton imorogn med Alex, eftersom jag inte har sett någon av de där filmerna och alla reagerar på samma sätt. VA?!
Jag vet inte, är inte så intresserad av den här vampyrhajpen. Känns för mycket. Så vi får se, jag kanske älskar dem och blir lika patetisk som alla andra:)
Ska slöa vidare nu, ha en härlig tisdag!

Julstjärna, oh så mys!


Pictures

Lite bilder från den gångna veckan.
Tänka sig att iswap kan vara så himla kul :)

Igår var vi och kalasade hos mamma och pappa, träffade alla syskonen och syskonbarnen, morfar och min faster. Vi träffas inte så ofta, så det var mycket trevligt. God mat, just dance på Wii med barnen, svettig blev man ska jag få tala om.
Idag har jag träffat Mange, sen var jag och Nicklas på fyndbörsen i Malmö, öh vilket ställe alltså. Som en utlänsk bazar, sjukt mycket folk! I källaren ligger där en antik/möbelloppis, fanns en hel del saker och där är dessutom väldigt billigt, värt att åka till lite då och då!
Just för stunden ligger vi alla tre, jac Nicklas och skrutten i soffan och myser under vår nya mysiga pläd. Gos!
Ha en trevlig söndagskväll.


Kvällsjobb

När man jobbar kväll har man de mysigaste morgnarna, som idag, solen glimtar in genom persiennen, skrutten myser och det är bara lugnt och skönt. Lägenheten är dessutom städad och är sådär perfekt sval att man hoppar i en mysig tröja och kanske ett par raggisar. Mm! Hoppas denna dagen fortsätter att vara såhär bra.


Plinplong taxi

Lördag kväll slutade inte riktigt som vi hade tänkt oss. Efter spelandet av monopol (som jag vann) skulle vi ta oss hem till kisen som hade varit ensam hela långa dagen. När vi börjar gå mot bilen ska pappa ut och låsa garaget med trampar fel och faller mot asfalten. Det hela slutade med ambulans och röntgen, muskeln i knäet hade gått av. Det blev väldigt sent och jag sov knappt någonting natten till söndag. Hemskt tråkigt! Och stackars pappa går nu omkring med skena för att stödja vänster ben.

Idag ska jag vara ambulanstaxi till mamma som ska operara ögat, köra veberöd-landskrona, sen tillbaka till veberöd, antagligen plocka upp pappa som ska operaras i lund, hem till veberöd igen och sen tillbaka till malmö. Rolig dag! Men man måste ju hjälpa sina fina föräldrar, eller hur?




Nu kan man följa mig på bloglovin!

Följ min blogg med Bloglovin

.

Håller humöret uppe och skingrar tankarna med Sanna och Sarah.


Monopol

Spenderar kvällen hos mina fina föräldrar, vi spelar monopol, äter choklad och har dessutom ätit en god måltid. Nöjd tjej!

 

 

 

 

 


Nu kan den få komma!


Tror nog inte bara det är jag som börjar få lite julmys känslor. Hela veckan har vi byggt upp jul på jobb och bara det sätter igång känslorna inför julen. Baka pepparkakakor, göra pepparkakashus, lussekatter, apelsin och nejlikor, gran och julstjärnor. Åhh! Dessutom är det förstagången jag ska julpynta min alldeles egna lägenhet, och det ska bli hur kul som helst. Men det kommer antagligen inte att kännas som vanligt, det är ju hemma hos mamma och pappa, där jag måste tvinga in en gran och tvinga pappa att göra pepparkakshus, för det är tradition att vi ska göra det tillsammans! Då taket glider av och väggen där dörren sitter hanmar upp och ner. Får nog försöka få hit honom och göra det här istället.
Vad jag ville få sagt är att jag tycker första advent kan komma nu, och trots att den mest ställer till det, så kan faktiskt även snön få komma.

Dags att hämta upp mina kära vän mange (han blir ju så tjurig om jag kommer för sent)


På besök i Arlöv

Hemma hos denna Donna och fikar chokladboll, mumma! Nu ska jag ta mig hemåt och tillaga kyckling med curry.


.

Det märktes att man varit på sminkkurs igår, man tycker alltid att det är extra roligt att sminka och pyssla dagen efter. Nu ska jag ner till stan och titta runt lite:) härligt att vara ledig!


Skönhet på tapeten

Ikväll har jag varit på sminkkurs på oriflame med min syster. De visade sminktips och pratade om olika produkter. Mycket givande faktiskt, och trots att man kunde det mesta redan så är det alltid bra att fräscha upp minnet :)
Så från och med nu kan jag sälja produkter från oriflame. Spännande. Så om ni är intresserade så hojta till! Har ju faktiskt testat en hel del med saker, så jag har ju hittat guldklimpar som jag själv använder :)
Nanna kudden nästa!
Godnatt!

(bilden är från när jag och mamma städade sminkskåpet och smetade på och kladda för skoj skull. Fint, näe. Kul, JA! :)


Morgonmys


Latex, gayklubb och mentalsjukhus

I helgen var det maskerad-utgång. Jag och Rickard var bdsm par, riktigt kul. De andra var docka och hockyspelare. Vi var på wonk, där temat var mentalsjukhus, underbart! Älskar att de går in för halloween så mycket!


Nu kanske jag kan bli lite mer aktiv..

Skaffade precis den härade blogg-appen, spännande, måste ju testa. Finns ju faktiskt en möjlighet att jag blir mer aktiv då. Problemet är alla felskrivningar det kommer bli, iphone är ju inte det lättaste att skriva på, tycker jag. 


RSS 2.0