Nu försvinner ännu ett år

Att försöka sova i lugn och ro kan man glömma om man bor i Malmö. det är tydligen nyår i en hel vecka här om inte mer. Detta året har varit ett händelserikt år med mycket personutveckling känns det som. Varit sambo och köpt egen lägenhet. Bor nu ensam för första gången i mitt liv. Jag fick mer ansvar på jobbet eftersom jag tackade ja till ett vikariat. Dessutom känns det som om jag, detta året blivit mer säker på mig själv, och ökat min självkänsla. Jag hoppas 2012 blir lika bra, fast allra helst ännu bättre. Dags att sova, imorgon blir det jobb och sen är det bara att slänga på lösögonfransarna och partaaajaa! Godnatt!


Min julafton

Har fått så fina julklappar, matberedare, kaffekokare, massa kaffetillbehör en fin kudde. Och massa annat! Dessutom ska jag och Julia gå på Disney On ice! Ska bli himla mysigt, bara hon och jag.


Julafton

Såklart vaknar jag tidigt på julaftonsmorgonen. Ska slå in de sista julklapparna, sen ska jag lämna storstaden och åka ut på landet för en mysig helg! Ska bara umgås med min fina familj och äta gott! God jul på er!


Rimmstuga

Var hos Sarah igår, vi åt risgrynsgröt, rimmade och pratade. Mys! Ligger just nu i soffan och degar i mina nya pyjamasbyxor och med den nya veckorevyn. Ah! Behövligt efter en dag på jobb.


Herrmiddag. Ölspelet. Happybar. Etagé

Igår vad det middag med ett litet gäng killar. Mycket trevligt som senare blev ett härligt fylleslag som höll på långt in på morgonen. Verkligen lyckat!


.


Den skrämmande ensamheten

Hur kan det komma sig att ensamheten är så skrämmande. Jag som aldrig bott själv och som nu vaknar upp i en tom lägenhet, inga ljud från någon annan person. Ingen här. Det är faktiskt jobbigt. Det är många som säger att det är skönt, men det är nog någonting man måste lära sig. Att bli totalt självständig, göra alla sysslor själv och framför allt trivas med att bara umgås med sig själv. Jag kommer nog klättra på väggarna en period framöver men tillslut kommer väl även jag tycka att det kan vara skönt. Men just nu känns det lite tungt och väldigt skumt. Tystnaden går mig på nerverna. Tur att jag har min skrutt annars hade det varit tusen gånger jobbigare.


Instagram

Efter lite prat med alex, så skaffade jag Instagram, en app där man ser på andras fina bilder, kan lägga upp egna, lägga filter osv. Känns kul att kunna få upp mobilbilderna, för man fotar faktiskt en hel del. Tjuvtitt på bilderna :


Onsdagsölen

Igår gick jag ner till Möllan för att träffa ett gäng människor för lite onsdagsöl. Härlig kväll, mycket skratt och prat, det gillas! Himla mysigt nu faktiskt att gå i Malmö på kvällen. Med alla julljus överallt.

Har ändå hänt ganska mycket dessa dagarna efter eller innan jobb. Träffat Sanna i söndags och åkte ner till västrahamnen. Träffade Sharon och bakade lussekatter i måndags. Har träffat Mange och alex x2 och igår Möllan. Fin vecka helt enkelt:)
Idag jobbar jag kväll, och det var underbart skönt med sovmorgon. Förutom att Skrutten har stört sig hela morgonen, tuggat på mitt hår, skulle gå över mitt ansikte men råkar trampa mig mitt i fejset, och varit allmänt busig. Och nu när jag är vaken sover den jäveln. Kattskräll :))


Jobb dags!

En osminkad bild, alla sakerna ligger hos mamma och pappa. Så nu ska jag ta mig till jobbet, all natural. Skönt, då kan man ju gnugga ögonen hur mycket som!


Julklappsinslagning


Den årliga festen












(Läste i någon tidning att armhålor var inne, så jag tänkte varför inte, det är ju så sjukt hett!)


Jättesuperduperbratoppenkväll! Det är ju bara så att personalfester alltid är hemskt roliga och alla är väldigt peppeade. Har fler bilder men de flesta pryder min fina nuna, linslus som man är. Ska inte trötta ut er med det. Ha en mysig andra advent.

Kasedans och julbord

Mobilbilderna från igår. Bilderna på kameran kommer in senare, när jag är människa igen.


RSS 2.0