Braid


Blev sugen på att testa att göra en fläta som en krans efter att jag varit inne på Frida Fahrmans blogg. Och för att vara första gången så måste jag säga att jag gjorde ganska duktigt ifrån mig.

för bredvid ditt namn står ett namn till..

Jag gillar verkligen Från och med du - Oskar Linnros, den är fin och den påminner så mycket om veronica maggio, tycker ni inte?
Det är så fint väder och jag njuter de små stunder jag får vara ute i det. Brännde mig som attans i söndags och det bränner fortfarande, dock trotsade jag detta och åkte och bada igår, lyckades dock dölja min bränna väldigt bra.








Igår var det fint. Så sommar. Man smälter.
Bada, grilla & uno

Fröken midsommar

Förra året fick jag detta fina smeknamn från sju främande människor på ett tåg. Och jag måste säga att jag lyckades imponera ännu ett år när jag anländer till festen lite senare pga jobb och har inte hunnit göra min krans! Det jag anser är en av de viktigaste detaljerna på midsommar, dock hade jag stannat på vägen hem plockat alla tillbehör, så när jag kom till festen slängde jag kycklingen på grillen och sen band jag min krans. Den blev lite stressad och inte lika fin som förut men krans hade jag! Sen blev det mat, jordgubbar, cykeltur med anton till landet, fyllegrej på landet cykeltur tillbaka som var mer eller mindre livsfarlig, hem till anton och dansa loss och shota och tillbaka till fest nummet ett. Om tre timmar ska jag köra till jobb, och funderar nu på hur man förbrukar tiden på bästa sätt.


Midsommar för något år sedan.

S O M M A R

Igår kväll åkte jag med Tobias och Böna för ett kvällsdopp, hur mycket sommmar är inte detta? Igår var jag även på Nova med mamma och köpte nya högtalare, underbart, ni skulle bara veta. Köpte dessutom ett roligt halsband, en fin ring, en superfin spetsklänning och en hatt. Så nöjd.




Lite gnäll och sen?

Jag vill gå ut, men jag orkar inte. Jag bara sover och sover och sen vill ögonen och kroppen sova lite till. Det är faktiskt inte mänskligt. Jag har ont i både huvudet och kroppen för att den har sovit för mycket men ändå orkar jag verkligen inte röra en fena. Det suger.
Jag funderar på att gå ut, kanske hoppa lite hopprep.  Men åskmolnen med massa regn i hotar en bit bort. Och det är så härligt att bara sitta här, lyssna på musik (eftersom jag snott mammas högtalare), åh, jag måste verkligen köpa nytt. Jag som ska spara alla mina pengar. När jag väl är igång så vill jag faktiskt festa till det rejält snart. Spanade in massa härliga drinkar som jag vill fylla min sommar med, dessvärre verkar det inte finnas ett asfett partaj på gång så det får väl vänta... (hittade däremot värsta party-playlisten på spottan nu)(!!)
Ut måste jag nu annars lägger jag mig väl ner och sover igen.



Sanna ska jag i alla fall träffa sen, på tiden!


Jag är ljudlös

Mina högtalare vill fortfarande inte funka, detta gör mig så ledsen, jag kna ju inte knarka sönder de låtar jag vill då utan det gör radion åt mig. Ah! Vill ha min lön nu så att jag kna införskaffa i ett par nya! Nu ska jag faktiskt titta på det kungliga bröllopet, töntigt, tramsigt fint eller något. Jag vill se, dom är ju i alla fall kära och det är alltid fint med bröllop.
Puss!

Ännu en dag



Igår var jag uttråkad och därför lockade jag mitt hår, ganksa nöjd. La mig för att sova och på morgonen såg det fint ut. Gick till jobbet, tränade och när jag kom hem. Viiiilka fina lockar det var. Tråkigt nog har jag inte några bilder, men ni får fantisera..tänk er dom finaste lockarna i hela världen, så såg dom ut.
Därför ska jag nu ge mig på det igen. Hoppas att dom blir lika fina.






.


Strawberrybreakfast

Det har varit skönt med lite ledighet måste jag säga. Fast den lediga tiden har spenderats med jobbet och det är alltid kul. Vi hade poolparty i lördags och det blev men mycket lyckad kväll. Igår så tog jag rickards SATC-oskuld och han gillade det. När rickad stuckit kom Mange och vi gick ner och handla chips, dippa, och tre flaskor läsk. Tjockisar!
Vi tittade på pretty woman tillsammans med mamma och hade det mys och åt dessutom kebabrulle, haha.
Idag är jag velig och vet inte riktgit hur jag ska spendera dagen. Träna? Ta nytt foto till mitt körkort? Simma? Hur som helst ska jag börja med att äta jordgubbar med mjölk och socker, det får bli min frukost.
Nu ska jag försöka ta tag i min dag!

På andra sidan bron



Jag och Mangeman var i danskeland och drack gott och lyssnade på bra musik med trevligt sällskap. Det var fint väder och varmt. Jag gillar't.






Det var lovely. Danmark är lovely.

Don´t call my name



parkmys



Godnatt.

just remember the telephone works both ways

I helgen har det varit loppis i vebröd. Jag älskar Veberöds loppis, den är fantastisk, och två år i rad har den tagit med sig fint och stekhett väder. I år fyndade jag tre saker, en skjorta för några kronor, typ 2. En lampa för 25:- och en underbar telefon som jag bara älskar för 25:-.



Och det bästa av allt, den funkar också. Jag vill bara prata i telefon hela tiden. Dessutom har jag och Mange haft en trevlig lördag i köpendanmark och träffat nytt folk. Plånboken blev stulen, och har precis fått ringa om ny blankett till nytt körkort. Sugit. Nu vill jag äta, sen sova. Jag är enormt trött.

Half of my heart

Jag knarkar just nu John Mayers skiva. Och det har jag gjort sedan New york. Jag får aldrig nog av den.
Battle studies ♥

Beijing, på gatorna


















Beijing 2010 - Behandlingarna

Kina, kina, kina. Detta land slutar aldrig att förvåna. Jag orkar inte dra alla historier, men kan säga en sak. Det är ett mycket skumt folk, både positivt och negativt. Men i det stora hela gillar jag beijing väldigt mycket. Jag shoppade en del, mest skor (15 st) varav 6 converse. Annars blev det några tröjor och lite annat kul som peruker och sånt. Gjorde manikyr & Pedikyr, tog en helkroppsmassage med olja, och gjorde en detoxbehandling för att rena porerna på ryggen, dessutom gjorde jag en ögonfransförlängning, och tumme upp för denna!

Detox.
Inte så fint, men jag måste säga att det har verkligen gjort nytta!


Längre ögonfransar, oh så bra det är. Jag slipper nu använda mascara för det ser ut som om jag har (naturliga) långa svarta fransar som redan är mascarade. Lovely!

Jag gillar verkligen att man kan göra/testa behandlingar i asien för en mycket billig peng! ögonfransförlängningen kostade tillexempel bara 189 kr!

RSS 2.0