Onsdagsöl blev visst vatten

Har varit omänskligt törstig idag, eller Johanna-omänskligt törstig. Dricker inte så väldigt mycket i vanliga fall, men idag har jag hällt i mig ett paket mjölk och halvt paket juice, nästan en hel Ramlösa (stor). När vi kom ner till onsdagsölen svepte jag min pepsi och sen blev det vatten. Äntligen känner jag mig mättad! Helt sjukt! Har varit en mysig kväll med nya människor, roligt.
Nu är jag egentligen lite hungrig men jag orkar inte fixa ihop något nu så magen får hålla sig till frukosten imorgon.
Sussa sött :)


fina fin fint finast












Beautiful body

Hur vackra är inte dessa bilderna? Blev helt tagen. Hitade dem på en sida som jag tror kan komma att bli en ny favorit faktiskt, pinterest.











Bland torktumlare och oväsen

Sitter nu i källaren och lyssnar på musik som till större delen överröstas av brum från torktumlaren och torkskåpet. Det är ganska avslappnande att sitta här och filosofera, mindre avslappnande när jag ska upp de där fyra våningarna med två ikeapåsar med vikt tvätt, men sen är det färdig tvättat på ett tag :)


En egobild från tvättrummet är ju ett måste. HEJ!


Helg och massa annat

Har varit mycket nu och därför har jag inte riktigt hunnit med här. Har haft besök och det har varit mycket trevligt. bra helg mycket att göra. Bra vecka överlag känns det som.

Har haft heldag med Sharon idag. En dag som började med utbrott på hennes nya tv. Sen stan, fika, presenthandlande, fika, handla, middag, biljard och öl.
Nu är jag hemma, ska mysa med skrutten, han måste få lite uppmärksamhet.

Köpte en kökslampa idag, den är minst sagt speciell men jag älskar den!!

Godnatt på er 💋


SAKNAR MINA FINA!

Nu tycker jag att det är dags att ni ska komma hem. Jag saknar er förbaskat mycket. Det är långt till maj och början av sommaren.. Lite fina bilder på er och oss.

PUSS!


Naken översvämmning

Nu ska jag berätta någonting kul och jag hoppas ni kan föreställa er hur detta såg ut för då blir det ännu roligare. Som ni vet har jag varit sjuk men än på bättringsväg. Så jag tänkte, varför inte ta ett avslappnande bad, läsa en bok. Bada bort alla baciller och ha det najs med lite musik i bakgrunden. Jag hoppade ner i badkaret och hade det väldigt varm och skönt, och så hör jag nått konstigt ljud. Men inget hände och jag låg kvar. Mobilen ringde och jag svarade, hörde ljudet igen, ignorerade, pratade vidare, la på. Drog för draperiet och skulle duscha av mig. När jag var färdig med detta drog jag bort draperiet och vände mig om, gjorde en turban av handduken runt håret, tog den andra runt kroppen, samtidigt tänker jag något i stil med "vad fint och glansigt det ser ut att vara i hallen, måste vara ljuset" när jag ser en förtvivlad katt som inte vågar sätta sina tassar någonstans. Det är stopp i avloppet och hela badrummet och hallen är översvämmade. Panik! Slänger handduken på golvet, har kvar den andra på huvudet. Springer runt naken och hel galen tar fram fler handdukar, glider omkring, håller på att trilla. Hämtar mopp och hushållspapper. springer med totalblöta handdukar och droppar överallt. När allt vatten är borta går jag på avloppet, sitter miserabel mitt på badrumsgolvet (fortfarande naken med turban på huvudet) med avloppsdelarna i händerna, det luktar illa och börjar då inse att situationen är ganska komisk. Börjar skratta. Samtidigt försöker jag få loss den feta klump av hår som suttit på mitt huvud en gång i tiden. Lovar där var hår för en hel peruk och det är ett under att jag har hår kvar på huvudet. Nu efteråt är jag glad att ingen behövde skåda mig, en galen naken människa, med mopp och handdukar, turban som glider omkring. Katastrof. Kan säga att jag inte kände mig särskilt avslappnad efter det där badet, snarare tvärt om.

Kattfnatt

I torsdags la jag upp en bild på skrutten när han var liten, han har alltid haft en dragning till mobiler, fjärrkontroller och tangentbord. Han ska försöka få ner dem från borden, ligga på dem eller gå/ stå på dem. Även i kväll gjorde han sig bekväm på fjärrkon. Knäppgök. Nu ska jag försöka sova lite till, trots att jag snart har liggsår. Börjar bli väldigt rastlös men ändå helt slut. Dålig kombination! Godnatt finisar.


Ge mig sommar, värme, långa varma nätter och framförallt FRÄKNAR!












Lite egobilder för att minnas vilka fina fräknar som dyker upp när solen tittar fram. Skulle inte sagt nej till det, man ser så mycket mer levande ut då.

Vi säger godnatt och håller tummarna för en hostfri morgondag!

Vet ni vad som är lite sorgligt. Det är att bo själv när man är sjuk. Första gången jag upplever detta, usch säger jag bara. Man har ingen att vara ynklig för som tycker synd om, och fixar te. Någon som köper något gott eller kanske en tidning för att muntra upp. Ingen som bäddar ner med kuddar och täcke (sådär mysigt som egentligen bara mamma kan göra) inte ens skrutten visar medlidande för att jag är gnällig han bara tittar på mig lite bitchigt och sover vidare, schyst faktiskt! Jag är allmänt gnällig och nu fick ni läsa om detta eftersom jag inte fått klaga av mig tillräckligt. Tack och Godnatt, nu tar jag denna dagens sista sup!


Ma homies


Hur blir man av med detta mög?!

Får lite smått panik. Har ju dragit på mig något helt onödigt som kallas förkylning, och den är verkligen speciell den här varianten. JAG FÅR INTE LUFT! Hostar snart ihjäl mig, känns ungefär som om jag ska kvävas av allt skit som finns i lungorna. Ont i halsen har jag också och det vet ju alla att det är ingen bra kombination . Nä fy låt detta försvinna. Idag Apoteket sen jobb, imorgon vårdcentralen. Punkt!


Jag tror någon hörde mig drömma

Låg kvar i sängen en stund efter att skrutten väckt mig genom att ninja-kloa mig på läppen, tack för den. Och när jag vaknat till liv efter attacken så hör jag fågelkvitter!! Hur underbart som helst, trots att jag vet att det inte är vår. Går upp och tittar ut, all snö är borta. Nu är det 4 plusgrader och jag känner mig ganska nöjd. jag såg in i framtiden igår när jag gick och la mig, hur coolt är inte det ;p
Ska till jobbet om ett tag och kämpa igenom dagen med ett tungt huvud, men jag hoppas att två Alvedon gör kicken och att jag sen känner mig frisk och kry.


Sleep tight

Det känns inte mer än rätt att komma i säng tidigt ikväll. Känner mig lite krasslig från och till, matt, och har någon konstig hosta som dyker upp i mellan åt. Typiskt! Jag som lovade mig själv att jag inte skulle bli sjuk alls detta året. Men jag håller fortfarande tummarna för att det plötsligt ska försvinna.
Regnet slår mysigt mot fönstret och jag försöker inbilla mig att det är våren som är på ingång nu och tar bort all is och snö. Så imorgon när jag kommer ut och ska till jobbet då kvittrar fåglar och där är små knoppar på buskarna. Deal!
Godnatt alla fina, sov så gott!


Allmänt bitter

Efter ett ordentligt utbrott på min dator, med fula ord, halva peruken på golvet och huvudbry gav jag tillslut upp. Skulle bara vilja slänga den i väggen eller hoppa på den men det gör ju inte saken bättre. Istället la jag mig bitter i soffan, rak lång för att strejka. Varför gör den såhär mot mig, dumma. Jag borde städa lite nu, men jag måste nog sura lite till, tills jag känner kicken, om jag någonsin känner den. Bittra tjejen.


Hjärtans dag

Jag hoppas ni hade en lika fin och bra alla hjärtans dag som jag hade.
Varit på bio, druckit den störta colan, ätit amerikanska pannkakor när det egentligen nästan är läggdags. Och så snöade det sådär mysigt och var allmänt bra.


Hey love

I'm writing this because I need to and it just helps me deal with things better. Today was awful, I almost lost the thing I love most in my life and it hurt so bad. I love you more than anything, I would take a bullet for you, I would change parts of me for you, I would do whatever it takes to make you happy. I've never felt this way for anyone...I mean it, normally i'm not the one trying to give reasons to not give up on my relationships. I easily accept when it's not going to work and I walk away with my dignity, but with you, I can't. I can't walk away and I can't pretend I don't care as much as I do and I can't just say "screw you" and let you leave, that would only be hurting myself more by pretending I don't need you in my life or i'm better off without you, because i'm not. I was meant to meet you at red& white, I was meant to be a bitch and make you work for it, we were meant to have every single quality on each other's check list and we were meant to be together. Every couple has their problems, none are perfect and at some point or another you hit rock bottom & your relationship is really tested. This is just another test, it can't get any worse from here. I know I want to be with you & nothing can change my mind, not even you saying you don't want to be with me like you did today, because I hope in my heart that wasn't true. I know I can be selfish sometimes, or moody, or too demanding of your time but please just bear with me, I don't mean to be, i'm still finding myself and learning things about myself I didn't even know. I've learned that I am jealous of other girls with you, not because I don't trust you , but because the thought of anyone making you happy that isn't me is just unbearable, i've learned i'm more demanding of time with you lately because i'm not confident enough right now in our relationship, I have this fear of losing you or you breaking up with me that I try to spend as much time with you as possible, to show you that I can be everything you need, make you happy and prove myself to you. I just want you to want me, I want you to be scared of losing me, I want someone for once in my life to be afraid to lose me. I don't want to feel disposable to people. I believe we are perfect for each other, we have our issues but like I said today, we see what no one else does when it's just the two of us. we're magnetic, you can't deny our chemistry, we're both too stubborn too often & we fight for what we believe and love, and although these things cause problems they're also a huge reason why we fell in love with each other. WE are so alike and we when we love, we love hard. Don't give up on me, we're not supposed to have everything figured out right now, we're young. But if there's one thing I believe with all my heart it's when you find someone you love, you don't give up on them even when you have a million reasons to, because we have a bond only we understand. Our love may be difficult at times but there's not a day that goes by where I don't feel like this is worth it. No one can make me laugh like you do, you're the only one who knows how to make my bad days better with a simple kiss on the forehead. My heart races when you call me love and pick up the phone just to hear my voice. Our bodies fit perfectly when we cuddle and nothing in the world could make me believe that there is anything better than being with you. I feel so blessed to have met you and I know we've both hurt each other (unintentionally) but I don't think that's a reason to quit. Things are going to get better because at the end of the day when two people are crazy for each other, nothing in the world will bring them apart. You're my Noah & i'm your Allie, we're just like them, we challenge each other, act like an old married couple, bicker, and get upset but we have a lot more times where we're laughing, holding each other, kissing, making plans for the summer, peeing our pants watching girl with the dragon tattoo and you nudge my knee every time something happens in a movie, we mock each other, we shower together, we make love, we try to embarrass each other, we have 3am tim Hortons ice cap runs and we sleep holding each other the whole night. We've seen each other at our worst and our bests & that's a special connection we share because even at our worst, we still loved each other. If that's not meant to be then there's no hope for the rest of the couples out there. I am sorry that I've cut back some of your time for yourself, that was not my intention, all I ever wanted was to make you happy & when you say your not it kills me, it makes me feel like a failure. Just please throw your doubts out the window, I know it's scary, and I know life's unpredictable but it's like you said "we're not temporary". My feelings for you are still there, they never left and they're still stronger than ever, i've never fought for anyone as hard as I fought for you today & I will keep fighting for us, just please fight for us too, don't make me go it alone. I need you, I'm your biggest fan & supporter and i'm your best friend. This is my pledge to you: I will always have your back when life gets tough, or you have doubts or you feel down because something happened. I will attend every soccer game you allow me at and be the proud girlfriend I was last week & your own personal cheerleader, I will help motivate you with school when assignments and exams are kicking our asses, I will make long summers apart full of working worth it when we have amazing beach days & lots of sex in a car, I will bake you cookies when you want and kiss you always until my lips are numb, I will be easier on you when things upset me & try to let the little things slide because in the end, they're just not worth it to me, I will be your best friend and someone you can share everything with, I will be the best secret keeper when you want to tell me things no one else even knows, I will be at birthdays, family gatherings (if invited), I will embrace any opportunities you have and be by your side when we both discover who we are in life and our biggest goals & passions, I will always encourage you to follow your dreams and believe in you and I will always be behind you in all your decisions. I will show you that love isn't always easy but it's worth it when you have a love like ours, and lastly I will be a complete goof ball with you and total sass, I will tickle you when you act grumpy, I will wrestle with you and pretend i'm so tough when really you basically let me win. I will play video games with you until we feel light headed & I will take care of you when your sick & dramatic and I will make the happiest memories I can with you. I have such high hopes for us baby, I didn't think I would when I first met you but I adore your family your friends your life and you. I know the futures a scary thing and it's never a sure one , it always changes but my hopes are that we get back on track, love each other more with each day that passes, never let each other go again and ideally end up together because waking up to you everyday would be an honour, just being your girlfriend is a privilege and never taken for granted. I can't quite put my finger on when things started getting bad with us but all I know is what's happened is in the past and it's time to let go of the grudges, the hurt, the mistakes we've both made and start a clean slate together. there are only 2 times I want to be with you, now and forever.


- lelove.blogspot.com

Det är ju trots allt alla hjärtans dag så vad passar bättre än ett kärleksbrev? Hoppas ni får en jättefin mysig dag.


Ett tecken på att jag börjar bli gammal..

Ska man inte kunna dricka ordentligt en lördagskväll med vodka och tequila utan att få dödens bakfylla i TVÅ dagar. Jag är faktiskt bara 21, jag borde ju vara i mitt esse!
Men jag kom iväg på loppisen i alla fall i söndags, trots att jag såg ut som ett lik och var gnällig som en trotsig fyraåring. Jag hittade en fin guldig ram som ska komma att bli en spegel så den befinner sig i Veberöd och får visas någon annan gång. Sen köpte jag två ljusstakar i silver, allt för 40:-, lyckat! Men det var nog den mest plågsamma loppisen någonsin. På kvällen blev det såklart pizza och sen favoritfilmen som jag aldrig kommer tröttna på, The notebook.
Nu har jag precis ätit god currygryta med kyckling och massa mums. (broccoli och sånt såklart!) är människa igen och fläker ut mig på soffan. Fint!


Målerimåleraa

Jag ska börja måla, fick ett ryck idag och det är så kul!! Hade glömt hur roligt jag tyckte det var i skolan och det sitter kvar inu. Ett smakprov mitt i processen..


Tidig alla <3 present

Fint med lite uppskattning! Även om det bara är en dag som alla andra gillar jag att det fått ett eget datum då man kan visa lite extra kärlek, även om det är vänskap, familj eller till pojkvän/ flickvän.


Röda snören

Var en sväng på mobilia innan, halva rea priset på dinsko om man är medlem eller blir medlem. Ah! Hittade ett par kängor som jag tittat på länge men aldrig kommit tillskott att införskaffa, tur va det! 99 kronor!
Skrutt var hemsk linslusig idag för ovanlighetens skull.


Kungsgatans café

Efter en egoboost dag träffade jag upp Sharon och vi gick ner i stan för att fika på Malmös finaste café, kungscaféet i lugnet. Jättemysig rokoko stil! Där satt vi länge och pratade om allt möjligt och drack god varmchoklad med mumsig mat. Sen bar det av mot Nathalie och Mella. Sån liten skit! Söt söt söt!!


Älskar när folk får skrattanfall, underbart klipp!


Medan snön yr utanför, håller jag mig inomhus och underhåller mig med mig.









Om man inte har någon annan inspiration att fota så fotograferar jag mig själv. Hoppas ni inte tycker att jag är allt för självgod, haha! Egobilder är ju trots att en liten hobby.
I eftermiddag ska jag hem till Nathalie och träffa hennes lilla Vovvebebis Mella, himla mys! Tills dess ska jag fokusera lite till på mig själv, jag har ju faktiskt semster!

Just ja! Höll på att glömma, för er som är intresserade och är loppis sugna, så är det loppis i Staffanstorp på söndag! Jag ska självklart dit och spana ramar, och något annat fint som kan tänkas höra hemma i min lägenhet.  Även fast det snöar utanför och vi är mitt i februari månad fick jag faktiskt ett litet hopp om vår när jag såg skylten igår på väg till jobbet. Håller tummarna för att där finns massa fina saker!

Skrälle

Vad är det för fel på min skrutt, hela morgonen sedan kl.6 har han varit igång i sängen. Busat, jamat, trampat mig rakt i bröstet, verkligen trycker ner tassen, inte så värst skönt. Traskat uppe på kudden över ansiktet, busat med mina fingrar och gnagat min armbåge. När jag väl ger upp sovandet då lägger han sig så fint bredvid och sover sött. Utbrott, jag som skulle ha världens sovmorgon idag när jag är ledig men icke.. Tur att han är så söt för man kan ju inte vara arg på honom.
Ska man göra någon härlig frukost nu kanske ? :)


Jag ger dig min morgon

Dags att köra till jobb, stängning, sen tar jag långhelg! Lovely!


I wanna hear you say, you give me something to die for

Har ni sett Elsas värld? Började kolla, kändes lite löjligt, men jag gav det en chans och är fast! Det är underhållande korta avsnitt och Ellen Bergström är ju bara för söt! Desutom är det The sounds som intro vilket gör att Something to die for spelas för fullt just nu eller den spelades redan mycket på min spotify efter konserten, dom är ju bara så bra!

Idag har varit en halvskum dag. Har varit hemskt yr och tappat balansen från och till, i morse så extremt att jag höll på att trilla om kull. Kändes som om jag var sjukt bakis utan att ha druckit en droppe dagen innan. Märkligt!
Nu känns det däremot bättre så det var nog bara en tillfällig grej.
Nu säger Jag och Skrutten godnatt!

image description

Amerikanska pannkakor

Mysig morgon med väldigt god frukost och top model. I eftermiddag blir det jobb :)


I mitt nya sovrum

Inspiration tack! Jag måste ju ha lite saker på väggarna och är himla sugen på en tavelvägg, Har kollar i massa tidningar och på internet, hjälp vilken djungel. Samtidigt som det inte får bli för mycket så det tar bort fokus från min fina tapet.

Gillar detta starkt, men det är något som kan komma att passa i mitt framtida vardagsrum eller något annat fint rum. Detta är lite väl hårt och blir en för stor kontrast mot det lantiga. Men det är i alla fall inspirerande.







Ganska mycket, och hade nog tyckt det va stökigt att bo så. Men det är ju väldigt fint.



Ah, det finns ju så mycket! Fast det som förvirrar mig mest är nog ändå vad för foton eller bilder jag vill ha i ramarna. Vissa ramar talar ju för sig själv. Detta blir något att grubbla på.

.

Skrutten ögon är ju lite kul. Men lite mer helhet :)


Idyll

Det har blivit så fint i mitt sovrum nu, är så nöjd och glad. Varje gång jag kommer in här måste jag ställa mig helt stilla och bara skåda denna fina tapet och le.
Idag är jag ledig och ska små pyssla lite hemma. Kanske åka och köpa någon fin blomma som kan stå i sovrumsfönstret eftersom mina runda murgrönor (skriver man så?) inte orkar mycket länge till.
Men först och främst ska jag nog göra pannkakor till frukost eller kanske baka bullar. Känns som en sån dag idag.


Sarah

Nu var även hon iväg på äventyr i den stora vida världen. I fredags var vi hos henne, och det bjöds på köttbullar, som bestämt. Det var himla gott! Dock skulle jag upp tidigt och jobba dagen efter och behövde min sömn varav jag missar marängswissen. Åh! Typiskt.
Jag hoppas att hon och David kommer att få en helt underbar resa och att hon kommer uppdatera sin blogg ofta ofta så man vet vad dom pysslar med!
Igår hade jag och Sharon Myskväll med take away och godis framför filmen burlesque. Den var bra och vi hade det trevligt som vi alltid har :)
Dags att kliva upp från sängen och åka till jobb! Ha en fin söndag!


Day off

Idag är det fredag! Härligt för många, med en massa kul planer inför kommande helg. Själv ska jag jobba hela helgen, och dessutom åker min fina vän Sarah bort från mig och Sverige tillsammans med sin sambo för att upptäcka världen i över tre månader. Därför ska jag hinna träffa henne idag, äta en sista måltid med dem, vilket skulle bli köttbullar. Gott! Just nu är mina kära far här och hjälper mig med lite nödvändiga saker, och dessutom tvättar jag. Ganska effektiva måste jag säga.
Igår lekte jag med Nathalie och vi lagade god mat (samma mat som jag levt på hela veckan, haha! ) Åt cheezcruncherz tittade på Allt för min syster och pratade strunt.

Nu måste jag knata ner till tvättmaskinerna och även bort till Ica och hämta min foundation som kom med posten igår.

Den är sjukt bra, täcker precis lagom och gör att man får slät och fin hy utan att det känns tjockt eller kakigt på något vis! Hojta om ni vill testa en för då kan ni köpa genom mig på Oriflame :)

Onsdag

Skrutten blev så fruktansvärt trött när han såg mitt schema att han somna på studs!
Ganska najsig kväll med Veckorevyn i högsta hugg en inredningskatalog vid sidan som jag snart ska inta. Borde städa och tvätta men jag tror jag skjuter på det ett tag till.. Fy Johanna. Ha en trevlig kväll allesammans! :)


RSS 2.0