Dejt med sugaren

Ikväll är det han och jag, och dammtrasan och de där förbannade sladdarna som jag organiserat. Jag hade ju planerat en grovstädning, men jag får nog ta det successivt. Får monsterryck, städar satan i två timmar, sen dör peppen.
Imorgon är det freeedag! Och det är en rolig sådan jag har framför mig. En tur i stan på dagen, middag och lite gott att dricka och sen bowling. Hur trevligt som helst! :)


I have died everyday waiting for you

Låten som spelas i eftertexten i Breaking dawn part 2.. Jag kan inte sluta lyssna, den är sååå mysig!
 

Den fantastiska fredagen

Jag har ju glömt att skriva om min braiga fredag! Med afterwork och Dallas burgare, stora glas med öl, biljard och lite mer öl i en sunkig källare. Kort spel och charader. Charader som var så knäppa att man grät av skratt, kunde knappt stå av skratt, ja ni vet när man haft ett konstant leende på läpparna så man får ont i käkarna. Så "illa" var det. En riktigt skrattig och härlig dag helt enkelt.

Sånna dagar borde man ha oftare..


En liten smygstart

Jag satte faktiskt upp min första ljusstake igår, lite fy på mig att börja så tidigt men jag var bara tvungen! Så nu är jag lite sugen på att rensa lägenheten. Få bort allt skit som ligger här och var. Rensa den stora garderoben, gå igenom alla lådor och skåp.
Det är inte världens roligaste uppgift men någon gång måste det faktiskt göras.

Men frågan är kommer jag komma till skott eller dyker det upp något roligare..


Låta fantasin flöda

Nu tänker jag vara sådär lite löjlig, som om jag vore fjorton år, vilket jag redan hade tendens till i ett inlägg längre ner. Asså tänk vad coolt att vara vampyr, inte på det överdrivna sättet, utan så som dem är i Twilight. (Sorry men jag varnade er) kunna springa as snabbt, hoppa, nästan flyga fram. Blek är jag redan så det är väl inget ballt, men att aldrig behöva sova eller vila, inte behöva äta och dessutom aldrig bli gammal. Och dessutom vara kompis med en mysig varulv (!)
Tänk såhär, jag hade inte behövt ha någon bil, jag hade kunnat springa till jobbet snabbare eller hem till mamma och pappa. Oooh och dessutom har man en effekt, vilket också är grymt.
De här filmerna har nog påverkat mig mer än vad jag väntat mig, men det går väl över, är bara inne i det var den sista filmen bubblan.
Nu har jag nog trams-tänkt klart. Dags att sova för imorgon 04.30 ringer klockan. Godnatt!


Knåda och bit i hop.

Måndag igår och jag åkte till lilla byn och fick massage för att bli av med de förbannade muskelknutor jag fått. Sen stannade jag i Veberöd och träffade mamma och pappa, framåt kvällen åkte jag tillbaka till Malmö och träffade bästizz. Helt okej måndag faktiskt! Nu är det en massa dagar med jobb framför mig, så det är bara att jobba på! :)


Edward vs Jake

Denna helgen har i stort sett bara handlat om en sak, Twilight. I fredags var det maraton, de tre första filmerna på rad. Och de var verkligen inte så som jag trodde, jisses jag är hooked! Igår, lördag såg jag part one av breaking dawn, nu längtar jag tills part two börjar på bio så jag kan få se vad som händer! Spännande!
Sen är det ju det som alla håller på med. Edward eller Jake? Jag struntar i att välja och tar båda. Dem är ju såå fina! Plus att jag tar en varulv på köpet, för den ska jag gosa med i sängen! För er som sett filmerna så har jag även bestämt att jag ska ha en sån fin paviljong med alla lampor, någon gång i framtiden, det var något av det finaste, vackraste mest romantiska jag sett tror jag.

För er som fortfarande inte sett, ni måååste se filmerna! Det är en order! ;)


Stols-spjutad katt

Asså detta kan inte vara skönt? Det ser ju ut som om stolen trillat ner från himlen och hamnat rakt igenom. Knäppkatt!


Fredagsmorgon bland dammtussar och smuts

Ännu en ledig dag. Denna veckan har varit ljuvlig! Har hunnit med två träningspass, varav det första i måndags blev mycket mage och dagen efter kändes det som om jag varit i världens slagsmål! Jisses mina revben kändes knäkta allihop! I går blev det en omgång till, fast mer ben, armar och lite intervall. Jag kan ju feeetglömma att sitta "skräddare" idag. Ajajaj! Jag som stretcha så bra.
Idag har jag hunnit med att grovstäda hela lägenheten, en vals med dammsugaren och moppen. Har gett mig på såna saker som inte får sig en städomgång särskilt ofta, som köksfläkten te.x. Urk!
 
Ikväll blir det massa gotte och film maraton. Nu ska jag äntligen se filmerna alla tjatar om. Twilight. Så vi får väl se om jag håller kvar vid min åsikt att vampyrer och sånt är trams, eller om jag kommer vara lika hooked som de flesta är.
 
 
 

Dags att komma igång!

Nu när det är kallt och räligt vill jag ingenting..det är jobbigt att gå ut, mycket kläder, hår som står åt alla håll..blek, jobbigt jobbigt jobbigt! Men i allt det här besvärliga så har jag bestämt mig för att komma igång med träningen. Jag har legat på latsidan sedan sensommaren och vad är det för trams? Knappast att jag varit förkyld sedan dess? Jag ska förbränna min lilla energi för att skapa mig ny..jag håller tummarna för mig! Hejjjaaa!


Kommer saknaa


RSS 2.0