Times Square can't shine as bright as you

  

Melvin, man smälter lite.
Patrasket var här idag, vi tittade på hus, åt morotskaka (som jag bakat snabbt och enkelt, tacka vet jag färdigmix) Vi redigerade lite foton och hade det mysigt. Nu ska jag ge mig ut i vinterlandskapet och hälsa på Mange. Adjö.

I'm losing control right now, but i feel it's right

Min mage! Jag har skrattat tills tårar har runnit. Minns inte senast jag skrattade så mycket. Varför jag skrattade tänker jag inte berätta i detalj för då måste jag sitta här hela natten och jag ska faktiskt jobba imorgon. Men kan väl säga att jag jobbar tillsammans med två sjuka typer som har för mycket fantasi och hittar på konstiga smeknamn.
Imorgon är det lördag, och i mitt nya liv är lördag en viktig dag. Jag ser fram emot något kul, men som det ser ut nu är det mest rörigt och besvärligt.
Idag har jag tagit tag i mitt liv också, jag har varit nere på gymmet och skrivit in mig och ska träna på måndag. (tyvärr har jag inte något bildbevis att jag var nere och skrev in mig Andreas, du får helt enkelt bara lita på mig)Detta firade jag med att äta pizza och lite godis, dessutom tryckte jag i mig ett wienerbröd.
Nä, nu ska Hoejoe lägga sig i sängen och fortsätta att läsa evighetsboken (män som hatar kvinnor) som gör att jag somnar inom en kvart.
Gnatt.


.



Det är snuskkallt, det blåder och snöar, men det är förbaskat mysigt! Imorgon är jag ledig och jag tror att jag kommer ta mig i kragen och dra mig ner till gymmet. Om jag inte är insnöad förståss.

Livet i ett nötskal

Jag älskar när man känner att det går uppåt. Man trivs med allt, personerna runt om kring, sig själv, familjen, jobbet. Allting flyter och man bara hänger med och mår så jävla bra. Saken är den att när det gått för bra, när man känner att man verkligen trivs, då säger det bara BOOM! En fet knytnäve slår en i magen samtidigt som någon slår undan benen. På en sekund kan all glädje slås sönder på grund av en enda händelse. Detta hände mig i dag. Det jag vet är att det kommer bli bättre, för när det varit ett riktigt helvete så kan det bara gå åt ett håll. 
Mot det bättre.

Booooring daaayyy

En tråkig lördag, jodå, en typisk dag då man saknar att ha en pojkvän att mysa med. Men jag överlever nog :)
Tjaa då.

Coward

Ikväll är jag sugen på fest, ordentligt med fest och jag håller tummarna, det som är lite jobbigt är bara vad man ska ha på sig, allt är ju redan använt tusen gånger om.
Snart ska jag ner till byn och fika på det nya fiket, kanellbullens café. Väntar bara på Nathalie. Det ska hur som helst bli väldigt mysigt.

Mihh 


Walkning around


Det blev en snabb men lång runda. Vi såg hjortar och kossor, ah, så är det att bo på landet :)

 

 




kan inte längre skilja rätt ifrån fel, så du får lura i mig vad som helst

Snart har jag inte mer luft lungorna och stämbanden är nog förstörda. Det var längesedan jag tämjde på gränserna och sjöng högt och härligt. Nu fattas det bara att jag ska börja om på nytt med gitarren också.



Sarah ringde nyss och jag ska nu ta mig ut i vintervädret utan jacka. Så skönt.
Hann knäppa nån bild innan hon ringde. Hejdå.

 

Start your new life now!

Det var så skönt med lite riktigt tjejsnack igår, det är så sällan vi har tid att sitta i timmar och prata. Men över en god middag på en Thairestaurang och ett glas vin på Myntha kom vi i kapp igen. Det känns skönt.
Idag ska jag ta tag i mitt liv. Eftersom mitt schema inte är lika fullt längre kan jag äntligen ta tag i en sak som jag bara skjutit framför mig i alldeles för många år nu, träning. Ska ner till gymmet idag och skriva in mig. Nu när mina två närmsta åker i väg måste jag sysselsätta mig med något. Jag ska bli fit. Och denna gången vill jag göra detta på riktigt. Så det så.

Nu väntar jag på Sarah, att hon ska komma hem och ringa mig så att vi kan ta en powerwalk.

Jag tycker om klassisk musik, ue, rysningar.

Fikade med Sarah och Alex idag. Mitt i allt prat går brandlarmet och alla sitter kvar som fågelholkar och tittar på varandra, jaha måste vi gå ut i kylan nu? Det fick vi göra. Brandmän kom och sen orkade vi inte stå där och vänta så vi traskade vidare och gick i stan. Jag köpte en väska på Humana, 20 kronor. Det är billigt. Hämtade även ut min bikni idag på posten, tjoho.

  
Bilden är från igår, innan jag åkte till malmö. Det var en lugn, mysig kväll men ganska speciell. Rickard vet nog vad jag menar när jag säger att jag kommer ha mardrömmar om långhåriga marsvin och stjärnkockar som bjuder på vin. Urk.

Jag och pensionärerna och två snyggingar

Idag tog jag mig i kragen och åkte till lund för att simma. Det blev hela 35 längder. Ganska duktigt ändå? Sen efter det åkte jag till jobb och nu drar jag vidare till Malmö och etage för att festa natten lång. Ah vilken fin måndag. 
Glömde en ska, anledningen att jag orkade simma så långt var att jag hade massa ögongodis undertiden så jag tänkte inte ens på att jag simmade. Ha en bra måndag :) 


Your heart starts to wonder where on this earth I could be


Jag är trött och lyssnar sönder ännu en låt. The man who can´t be moved.

Godmorgon, donken nästa

Lördagskvällen spenderades i Malmö i Davids fina lägenhet. Med andra ord spelades och någon fuck-lek. Det blev lite mer alkohol än vad det var väntat och plötsligt åkte mintu och jäger fram. Sen tänkte vi sätta oss på en bar men istället hamnade vi på Chilli och såg Mammas pojkar pojken än en gång och dansade till blandad musik. 
På morgonen när Sanna lyckats få upp mig från sängen och kollat busstider sa vi hejdå och tog bussen till Mc donalds. Frukost på donken, det är såååå gott.

Nu ska jag skaffa mig en låtsaskompis som är väldigt mysig som jag ska umgås med resten av denna dagen. Vi ska spela super nintendo och äta ballerina kladdkaka. Det ska bli hur kul som helst.


I´m that little bit of hope

Ikväll drar vi till Malmö, Jag och Sanna för att träffa David. Det var välfigt längesedan sist och jag ser fram emot vad kvällen bjuder på, mat, vin, fint sällskap och spel. Även om en utgång känns lockande så får även denna helgen bli lugn. 
Just nu lyssnar jag på mysig musik och väljer ut kläder, hinner också med ta en och annan egobild.
 Jag är blond igen(!)

 

Tid att fixa håret. Hoppas alla får en underbar lördag.   

pälsmössa och fina fräknar


Nova, klippa, NU


Photo Booth, sjukt längesedan sist. Trevligt att träffas igen.

Ligger i en varm säng i en kall lägenhet och hittar fina saker som jag vill ha

Sandie Bikini Set SEK 298, Wonderland - NELLY.COM
Vill ha.



Cairo Dress SEK 749, Motel - NELLY.COM
Vill ha.

Spreta Doggy Set SEK 199, Serious Sally by Rut m.fl. - NELLY.COM
Vill ha.

Mammuth Cardigan SEK 1795, Acne - NELLY.COM
Vill ha. Dessutom var hon väldigt naturligt snygg och fint hår. Vill ha det också.

Blommogram



Känner mig som om jag var tretton och kär.

Nä, jag känner mig som om jag var nitton och trött. Dessutom känner jag att jag inte har så mycket vettigt att skriva. Eller jo, jag ska klippa mig på torsdag, fantastiskt.

Att imorgon blir en bättre dag

    



    

Ett noll läge

Just för tillfället är jag i ett läge där jag tänker att jag ska göra en sak, sen sätter jag mig ner och gör ingenting. Sen tänker jag, juste, jag skulle ju gjort detta, aja strunt samma. Väldigt jobbigt men jag orkar liksom inte ta tag i det riktigt.

Nu ska jag ta tag i en sak i alla fall. Ska redigera och lägga upp bilderna från utgången som ägde rum för snart två veckor sedan.

När man går ute på öppet vatten

Det är kallt, det är is och det är snö. Det är vinter helt enkelt. Idag drog jag med mig Olle till Sövdesjön för att fota andra när de åker skridskor. Vi tog en kort promenad på vattnet och jag mös. Ska till Sarah när jag lyssnat färdigt på jajaja. Hade nästan glömt att Veronica Maggio fanns, hur har detta gått till?


Bullmamma nr.1

  

Jag älskar kakor, dem är ljuvligt goda. Därför fick jag för mig att baka i morse, massor med kakor. Chokladboken som jag fick i födelsedagspresent åkte fram. Jag valde ut tre recept som jag ville testa. Körde ner och för att handla och hämta upp Sanna. På med förklädet, sen rörde jag runder, stökade och det luktade gott. Jag åt massor med god deg och blev jättemätt. Sanna satt halft intresserad och läste veckorevyn. Vi gjorde några fula filmer, som aldrig kommer att visas. Åh det var mysigt. 
Jag har varit ganska duktig idag och hunnit med mycket. Har gjort färdigt min nya fotobok också, the second trip to paradise. Ska nog kolla igenom den igen, sen ska jag skicka in den. Tjoho, då får man snart rolig post igen!

  

Igår gick jag en promenad med Mange. Det känns skönt att vi börjar kunna vara vänner. Även om vi kommer tjafsa och störa oss på varandra minst tusen gånger till innan vi är med på varandras beslut angående vardagen och valen vi gör här i livet. Men så är det när man gjort slut nyligen och det är bra att ha i huvudet. Detta går fint.

The little darling



Igår fick jag fixat mig en ny mobil. Att lyssna på en telefonförsäljare efter att ha varit uppe i ett dygn och sen bara fått tre timmars sömn, det är ganska krävande. Men, jag är ganska nöjd nu den är ändå okej den nya. Sen åkte vi till burlöv, åt lite och jag köpte ett par nya jeansleggings, det plagg som jag lever i nuförtiden. Två nagelack och ett nytt par favoritstrumpbyxor, dem andra håller på att gå sönder helt och hållet. När vi kom hem dök syrran upp med sitt patrask. Julia kom in till mig en stund sen på kvällen och tyckte att jag var tråkig, och när hon busade i sängen fotade jag hela tiden, vilket inte var populärt alls.

   



Idag har jag gått en tvåtimmars runda med Sanna, det snöade och vi hade det mysigt.


Vi kan väl få lite mer snö?


Den kan inte bara vara borta!

Igår blev min mobil stulen, man vill ju bara gråta. Jag saknar den, man har ju faktiskt en ganska stor del av sitt liv i den. Dumma jävel som stal den. Hur som helst så gör jag mig på bättre humör med en bok som jag köpte idag. Barns tankar om barn heter den.
Det är barn mellan 6-10 år som svarar på olika frågor, tillexempel:

Varför skaffar man barn?

"De säger att man är kär och skaffar barn när man ser
varandra djupt i ögonen. I så fall är jag nog kär i ett får" - Felix 8 år

Om föräldrar

"Jag bor hos mamma och hos pappa. Så jag bor i två hus.
Och min storasyster bor hos sin mamma och hos sin pappa,
och hennes pappa är min pappa med. Så det är lite krångligt" - Line 7 år

Om syskon

"Det är inte så jobbigt att ha en lillasyster. För det är bara en hundvalp." - Johan 9 år

Det är roligt att barn är så ärliga och säger precis det som kommer upp i huvudet den sekunden. Jag älskar att felix 8 år nog är kär i ett får:)

TVÅTUSENTIO!

Livet leker och jag kunde nog inte mått bättre. Jag känner det, tvåtusentio kommer att bli ett bra år.



2009 har ju inte varit ett toppen år precis, men det slutade ändå bra.
Nu ska jag käka spagetti.


RSS 2.0