Kurviga kinder & sånt

Det fick bli lite nya fransar idag, så nu slipper jag känna mig som en fjäderplockad höna. Skönt! :) efter det och en hemfärd i snöslask nördade jag mig framför sims, haha! Jag kommer aaaaldrig bli för gammal för det spelet. Sen kom mamma och pappa på middagsbesök, och med sig hade dem lite roliga dekorations kycklingar i choklad. Fantastiskt roliga och söta.


Hemma hos mig


Produktiv!

Phu vilken morgon! Jag har tvättat, dammat, putsat fönster, röjt, vikt tvätt, diskat, bäddat och till sist en vals med dammsugaren. Förhoppningsvis blir det en tur till badhuset i eftermiddag, för att leka av sig lite också. Jag håller alla tummar jag har och några till :)


Drömlägenheten!?

http://www.bjurfors.se/Bostad/Skane/Malmo/Centrum---Ostergatan-27---604/?utm_source=Bostadsboxen&utm_medium=Sydsvenskan&utm_campaign=Bostadsboxen

Ååååhha så fin!


.


Uttorkad och låg

Onsdag idag och jag ska spendera dagen hemma från jobbet för att äta och dricka? Min dag igår var minst sagt skum och betedde mig som en knarkare på avvänjning. Darrande händer, ryck i nerver, ofokuserad, illamående, kändes även som om jag skulle svimma. Fick gå hem och ta mig till vårdcentralen. Jag var totalt uttorkad och hade lågt blodtryck. Skum känsla. Så nu måste jag bygga upp allting igen. Idag blir det att äta och dricka ordentligt, vila och få ny krafter :)


L o v e


Våren? Är du här!?

Supermysig dag i solen! Tre timmar på starbucks mitt i solen, lapa lapa lapa. En vända i stan och middag på balkongen. Premiärmiddag till och med. Lite vin dagen till ära, och biljard ikväll. Fin fredag, sjukt fin fredag!


RSS 2.0