No sleep

Herregud vad jag är trött! Har aldrig haft så svårt för att somna som jag har nuförtiden, det är riktigt jobbigt. Jag som alltid somnat på två minuter och det spelade ingen roll när, var eller hur. Att somna 01.30 och vakna av alarmet 04.30, absolut inte okej i en jag-behöver-sova-minst-åtta-timmar-värld, annars är jag död. Inte okej. Nu ska jag jobba fram till tre, hurra! Hem och sova sen!


Vilket erbjudande



Blev medlem på Groupong idag och direkt hittade jag en deal som passade mig. Måste verkligen klippa mig snart, ocg färga. Så vad blir inte bättre då än att spara en massa pengar och ändå få göra det i salong ? :) Det är första gången jag testar Groupong så jag hoppas det går vägen!

Maaat och duvkatten


Bra ledig dag!

Bra dag, har fått städat och tvättat och har lugn och ro i själen, hur det kan ge mig det. Jag har varit ute i solen, vid kanalen, haft våriga kläder, ankeljeans i ljus modell inga strumpor och vita låga converse, like! Ätit på Jensen's bøfhus, druckit en öl på möllan, och nu ligger jag här, trött och nöjd, dags att duna så jag orkar komma upp imorgon bitti, eller mitt i natten (4.30) haha :)
Natti!


Lite kvällshumor!


Graviddröm

Vaknade i morse och skrattade till lite, jag har drömt att jag var med i Greys anatomi gänget, och att jag och dr Sheperd försökte skaffa barn, men han kunde inte få barn. Så då gick jag till dr Burke och fick barn med honom istället, en söt liten mulattpojke. knäppa drömmar, älskar det :)


Dartarm och trött som ett helt ålderdomshem

Godkväll! Nu har jag lagt mig i sängen för att slappna av och läsa lite ( till och med så att jag häpnas av detta, Johanna, läsa.) jodå! Det är ju faktiskt skönt, men ack så lätt att slumra. "Jag älskar dig inte" läser jag nu, inte kommit så långt men den verkar bra. Skrutten är galen med sin musleksak och vill leka apport, jag mindre road av detta och försöker föra det så svårt som möjligt. Så ser det ut just nu.
Helgen har varit jättebra men gått hemskt snabbt. Mr Stockholm är tillbaka i huvudstaden och imorgon återgår man till jobbet och vardagen igen.
Måste ge mig själv lite cred eftersom vi gått runt i vääääldigt många affärer i helgen och jag har inte köpt någonting, tittat och provat tusentals saker men stod emot! Stolt!
Vi har spelat biljard/dart ( och är helt seg i högran), druckit öl, två dagar i rad, men bara sådär lite lagom så man slipper tröga bakisdagen. Lekt med Mange, ätit våfflor, gått vårpromenad, GRILLAT (!) suttit på uteservering, åh vilka nuärdetvår-saker vi gjort!
Puss på det och hoppas er helg varit bra :)


Blommor och bin


Uch och Blä!

Nu är jag bitter, vi har varit runt, på Nova, på väla, som för övrigt har blivit helt enormt! Jag hittar fan ingen bra klänning som jag kan ha på bröllopet som vi ska på den 28 april. Jag vill vara tidigt ute men ah! Har hittat en, men köpte inte den direkt, och när vi åkt runt till andra MQ så är storlekarna fel, och på den andra var dragkedjan sönder. Trams! Dessutom vet vi inte vad vi ska göra idag.. :/


Lördag morgon och förmiddag, favoriten

Fick en söt liten cupcake, är ganska söt. Och det känns som om lördagen kommer bli härlig! Älskar lördagsförmiddagar!


Busy bryd

Nu händer det en massa saker, har fint besök grå. Mr Stockholm, jobbat, varit i stan, jobbat lite till. Letat klänning till bröllop. Fint väder. Öl. Förhoppningsvis Danmark imorgon, och ännu mer hoppas jag på grillat på söndag när det ska ätas våfflor hos föräldrarna. (våffeldagen, glöm inte) det kommer vara lite halvtaskig uppdatering nu men jag återkommer :) ha det finast!


Thaigryta

Står hos Sharon och lagar thaigryta, majgaad vad gott det kommer bli! Titta så mumsig den ser ut!
Senare ikväll blir det Super Nintendo! :)


Skrutten vill också sola


Fett smile

Sitter på balkongen, här känner man inte blåsten som härjar i Skåne i dag, den är sjukt dryg!
Därför placerade jag mig här med min dator, men blev alldeles för bländad av solen för att ens kunna se skärmen så därför skippar jag den och lyssnar endast på musik. Nu ska jag pressa fram lite fräknar!


Das weekend

Godkväll! Ligger här så skönt i nya påslakan, nerbäddad och tänkte kolla på BB men tänkte uppdatera lite här först. Har ju varit lite dåligt med det under helgen. Jobbhelgen är nu över och imorgon är jag ledig. Har ärenden som ska fixas som kommer ta upp mycket av dagen tyvärr men det är sånt som måste göras. Annars har det varit en bra helg, träffat Camilla som jag skrev om som kortast igår, varit på Möllan, druckit en cider på uteserveringen (!!). Varit uppe med tuppen dagen därpå, gått och handlat, bakat scones till oss till frukost, gott! Varit på Ikea, träffat mamma och pappa och sen fullfart till jobbet.


image description
Camilla & Jag.
Bilden är från en annan kväll, då vi hade en galet lyckad utgång :)

Tre timmar kvar!

Tjohopp, ett snabbt inlägg från rasten på jobb. Det är tre timmar kvar, inte så pepp på livet just för stunden, blev hemskt trött av maten. Däremot möter Camilla upp mig när jag slutat och så bär det av mot Malmö för att leka lite plus sleepover. Mys!


När man dessutom känner lukten!

Går ut från jobb byggnaden just nu, det är mörkt och hyffsat behagligt ute. Har bara tjocktröja och tycker att det är skön temperatur! Det luktar dessutom koskit och vårregn. Jag känner mig innerligt lycklig av denna årstid som är på väg med stormsteg! Heja heja!
Dessutom läste jag lite snabbt om uteserveringarna på lilla torg att de satt igång (iiih!). Good stuff! :))


Vår-sol-balkong

Nu står balkongdörren öppen nästan hela tiden. Skrutten stormtrivs, kan jaga flugor och har mer yta att springa på. Jag har fått en fin idé som jag vill utföra, med lite mysig sittplats med många fina kuddar och filt, indiska lyktor och sånt mysigt. Vi får se när det kan gå att lösa, och vill helst snickra ihop bänken själv :) godmorgon säger vi idag och äter lite godis från igår.


Virrpanna

Ett snabb inlägg om min klantighet, slutade på jobbet gick in i omklädningsrummet, tar av skjortan, byxorna sätter på min koftan och skorna, ska vi se här, fröken virpanna tänkte traska hem utan byxor. Jodåsåatteee!! Ska nog hålla mig inomhus ikväll, haha :)


Ommöblering 21.27??!!

Av någon anledning håller ofta mina grannar under mig att möblera om eller Gud vet vad vid denna tiden på dygnet, det skrapar och låter sjukligt irriterande. Jag kan verkligen inte förstå hur man kan böka runt såna tunga möbler ( som det måste vara annars kan det inte låta såå mycket) eller så drar dem fram sovmöbelemanget varje kväll, skumt! Detta får vara dagens ris, fy på er, ni är jobbiga!

Har varit lite dålig uppdatering nu kan jag tycka men idag blev plötsligt en fullspäckad och trevlig dag, så det tackar jag mamma och pappa för. Ros på det!

Nu ska jag försöka sova, och det hoppas jag att familjen Bök också ska göra. Natti.


On my way

Är på väg ut till mina kära föräldrar. Blev så hemskt rastlös i soffan :)


Målartjejen

Är sjukt trött nu, har varit duktig idag och gjort en massa bra saker. I och för sig har jag varvat det med lite slappe på soffan men det hör ju faktiskt till när man är ledig. Jag körde och storhandlade i morse, lugnt i butiken och jag vandrade om kring i min egen takt, sjukt skönt. Kom hem och gjorde frukost, var lite sprallig, dammsög och plockade undan lite för att sen stöka till det igen. Fick nämligen fnatt och började röja balkongen, och dra fram målarsaker efter som taket aldrig blev ordentligt gjort sist. Stod i några timmar och höll på, jobbigt var det men värst var ändå värmen.
Söderläge i all ära men inte när man målar en inglasad balkong. Plockade undan, laga mat, duscha, sen skulle jag redigera lite bilder tänkte jag, men jag är helt slut! Istället hamnade jag i sängen, vilket känns som ett väldigt bra beslut.
Förhoppningsvis sover jag inte bort hela dagen i morgon och får gjort en massa bra även då :)
Godnatt!


Godnatter

Nu säger denne svensk godnatt för hon är helt slut. Sussa sött!


mihh, fint!

Hittade mer fina saker i dag på pinterest. Ah, vill ha, vill göra, vill, jaaa. Mmm fint!









Hade väldigt gärna sett detta som min hall/entré.

Sol på balkongen

Tjenis! Såg precis att jag har kamera på min dator, fedt. Så det fick bli en cam bild, vilket var sjuukt längesedan jag fotade en sån seriöst och la upp. Lunarstorm tiden, då var det mest cambilder som gällde, haha!

Hur som helst sitter jag nu på balkongen med skrutten och myser! Det är soligt och fint här i malmö och det är verkligen lycka på det.
I övrig har väl dagen bara blivit bättre, men har ändå varit lite av en skit måndag! Mycket att hinna med och tiden räckte verkligen inte till. Men nu känns det bättre, och jag har lugnat ner nerverna lite.

Helgen var ju hur jättebra som helst, hela helgen faktiskt. Mycket alkohol, men det känns ändå okej eftersom det inte blir lika mycket fest nu för tiden om man jämför med förr. Det blev mycket umgås, och god mat. Inte så mycket sömn. Hann till och med att åka ut till Veberöd och hälsa på mamma och pappa.
Kunde inte haft det bättre!  

Okej, nog skrivit för idag, tror jag, för nu är min fiskgratäng färdig, det ska bli mumsigt!

Landetmys!


Väääärsta kvällen!

Villl bara dela med mig av denna kväll trots att jag är lite småfull fortfarande. Det har varit helt underbatr. Tjejmiddag, god mat och mello, massa prat och trevligt! Utgång och vi träffade på några najsiga danskar i kön, hängde, dansa dansa dansa, gratis drinkar gång på gång, tävling och mer dans! Skulle kunna hålla på i timmar till! Ont i fötterna? JA! Micro mat som nattamat, LÄTT! Sen ska jag sova som en stock.
Ack så bra lördag!

Jobb i hjärnan !?

Igår när jag kom hem, full och trött och väldigt mätt satte jag mig på sängkanten vaknar helt plötsligt i panik med alla kläder på! Flyger upp ur sängen, tänder lampan och tänker vad fan är klockan, har jag gjort mig färdig för jobbet och sen somnat!!! Fan! Det var ju min morgon !! Sen tar jag mig i ansiktet och känner mina lösögonfransar, jaha, så var det ja, jag är ju ledig denna helgen. Jobbig känsla den där, men skönt sen när man kan få sova igen och vaknar typ nu förutom några vakna minuter från och till.


Lösögonfransarna jag hade igår, mycket, men jag gillar dem.


Attack!!

Ojajjaj! Får ganska ofta kramp i vaden när jag sover. Galet jobbigt! Man får ju värsta rycken och vet inte hur man ska bete sig, ligga eller röra sig. Kan säga att det var tur att ingen delade säng med mig i natt för då hade den nog fått sig en hjärtattck när det hände och några ninjaslag. Fy så ont det gör och jag känner hur det spänner fortfarande. Aldrig mer, tack!


På Manges golv

Japp, där sitter vi och dricker lite gott vin/ öl. Det var längesedan det var bara vi och det är mucho nice!


Hålla helg!

Det är min lediga helg och jag vet inte varför men jag är riktigt pepp trots lite luddiga planer. Funderar på lite lösögonfransar bara för kul, för om det inte händer något speciellt så har jag i alla fall fått testa dem, eftersom de är ganska speciella.

Imorgon blir det födelsedagsfirande för Nathalie, och sen partaj! På dagen har jag inget planerat, skönt, lördag dag är typ den bästa på hela veckan, och eftersom jag jobbar varannan helg så uppskattar jag den extra mycket! :)

Dags att börja pyssla lite med fejset, skoj! Ha en härlig fredag!


Du är känslosvall jag är känslokall

Godnatt!


Like when you said you felt so happy you could die

Ni vet när man är sådär riktigt besatt av en låt. Man kan inte få nog och lyssnar om och om igen. Det blir en känsla i magen varje gång man hör den som om man är kär i den på något vis. Jag har två just nu, helt underbara och väldigt olika. Den första behövde få lite tid, läste om den och var tvungen att lyssna men var inte alls imponerad, bytte nästan direkt, nu är jag såå hooked. Den andra är mer lättsam men påminner om så mycket för min del att jag inte mer än kan älska den. Här är dem.

-

Torsdag och en skvätt snö

Gomidda! Sitter på jobbet och har lite rast och dricker pucko. Känns som en bra dag och mitt humör är positivt. Dock har det snöat under natten vilket är mindre positivt, men håller fortfarande tummarna att våren är kommen:)
Nu ska jag in och jobba igen.

 


I brist på annat

Eftersom jag prioriterar vila idag men vill underhållas på något sätt så slänger jag upp en liten lista. Om det är kul vet jag inte har nämligen aldrig besvarat en men det återstår att se.


One three hill eller O.C: O.C, förr i alla fall
Ute- eller Hemmakväll: Både och är såklart det bästa, men om jag måste välja... hemmakväll.
Lyx eller Budget: Helst lyx, men så stor är inte alltid plånboken
Sommar eller Vinter: Sommar!
Vad har du på dig en ledig dag hemma: Stor tröja och trosor, eller så skippar jag tröjan. Är ju ganska naken av mig och har alltid varit, haha :)
Favoritfilm: The notebook, utan tvekan!
Drömväska: Just nu drömmer jag om någon fin orange.
Favoritfärg: Svart, vitt och gammeldagsblått är det nog förtillfället, fast lila är ju också fint.
Drömprins: Ryan Gosling och Gerard Butler..nomnom
Maträtt: Svårt, min (eller snarare mammas) spagetti och köttfärsås, eller den där goda kyckling med potatisar i ugnen med feta-soltorkadtomat creme fraiche.
FavoritResemål: New York och älskade Thailand!
Tycker inte om: När min skrutt (katt) kraffsar ut jord ur min stora fina palm för att han vill få av blad. Jävlaaa. Tycker inte heller om att vara ensam för mycket. Då klättrar jag på väggarna och pratar med mig själv.
Favoritdricka: Coca Cola ;)
Vilken färg är det på väggarna i ditt sovrum: Gammeldagsblå randig tapet, med guld duttar.
Vad gör du när du är uttråkad: Bakar, ringer någon, sitter vid datorn och tittar på fina saker eller så går jag ner i stan.
Missbruk: Just nu nässpray.
Vad retar du dig mest på: På rätt så mycket egentligen, men när datorer och elektronik klyddar, det är alltid så ologiskt, och tar så lång tid.
Läggdags
: Klcokan 21.00 om jag jobbar morgon dagen efter, villsäga att jag går upp 04.30. Om jag inte har någon tid att passa brukar jag oftast bli lite nannig runt tio.
Nagellack: Rött eller orange
Syskon: Tre storasystrar
Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet vem skulle få dina pengar: Det finns ju så mycket, men rädda barnens katastroffond
Bästa bok du läst: Uh, läser ju inte så mycket böcker eftersom jag är hemskt bra på att somna, läser mycket hellre tidningar och tittar på de fina bilderna. Men boken "sex som jag vill ha det" var hemskt underhållande!



Favoritparfym: Femme från hugo boss.
Vilken är din bästa egenskap: Social
Senaste köpta skiva: Veronica Maggio, när radion började bli trist efter 40 mil i bilen.
Favoritgodis: Det mesta!
Studier eller jobb: Jag jobbar
Favorit bloggar: dagarmeder, Lelove, ohstlin
Nytt eller vintage: Gillar nya grejer, men gillar att hitta guldkorn på loppisar och sånt.

Fotografier































Det är så synd att kameran inte används lika flitigt längre som förut. Försöker att bli bättre på det men man är ju så bortskämd med att alltid ha iphonen med sig och därmed en kamera så man orkar inte konka runt en tung systemis. Saknar att redigera och känslan när en bild är väldigt bra och man är sådär nöjd. Måste måste mååååste skärpa mig!
Men bäst av allt är ändå att fota utomlands tycker jag, som den översta bilden och bilden med mannen och skottkärran (och där mannen kikar ut bakom tygdraperiet, såg du honom?) är fotat i Kina. Där kan jag säga att jag hade kameran i högsta hugg, den kulturen och de människorna, det är ju så annorlunda från det man egentligen är van vid här hemma i Sverige. Så himla intressant.

Korvarna var skitgoda by the way :))

Tisdag

Ligger iskall i soffan med dubbla tjocktröjor dubbla strumpor och raggisar och fryser ändå, dumt. Men kul har jag i alla fall eftersom det är Americas funniest homev. Och så äter jag kokostoppar, jum!
Ikväll blir det dessutom lyxmiddag på hög nivå, korv med bröd.

Biglips håller sig stadigt kvar och jag börjar nästan vänja mig och kan tycka att det är ganska fint. Löjligt bara att man inte kan le normalt.

Nu ska jag ge mig på denniskorvarna och ta fram den rostade löken :)


ingen vacker syn!

Är innerligt glad att ingen ser mig just nu. Jag ser förjävlig ut! Botox-läppar, allmänt skabbig, har dragit på mig ännu en förkylning. Ligger död i sängen och orkar inte röra mig. Tunga ögon, ont i huvudet. Uch!
Såklart är det fint väder och det jag vill göra är att gå ut och gå, men som sagt jag orkar inte röra mig. Taskigt! Istället ligger jag i sängen, har precis kollat på Big b. från igår, måttligt road. Nu vet jag inte riktigt hur jag ska underålla mig utan att det är ansträngande. Fy vilken trist måndag.
Om någon har något bra förslag på underhållning så tipsa gärna!
Hoppas ni får en bra dag! ♥

New york

Har precis varit i Helsingborg och hämtat tre tavlor som ska pryda mitt vardagsrum, mm, fina!! :)


Botoxkvinnan

Idag är jag lite nere, har sånna dära sår i munnen, "förkylningsblåsor" eller "afte". Hur som helst är inte namnet det viktiga utan smärtan och svullnaden!! I morse tog jag denna bilden och kolla mina läppar, knulldocka? Nä bara en helt vanlig dag i mitt liv. Aj aj aj stackars mig.


ONE YEAR

För exakt ett år sedan flyttade jag (eller får väl skriva vi, för jag gick in i mitt första samboförhållande). Allting gick som bara den, så som det gör när man är ung och dum, nykär och vill att det ska hända någonting här i livet. Underbart eller hur? Trots att livet, ett år senare inte ser ut som det gjorde när vi hamnade här så är jag ändå hemskt nöjd. Jag känner mig fortfarande ny i stan och jag vet att Malmö har mycket att erbjuda mig framöver. Mycket händer på ett år, man vågar ju knappt ens tänka på vart man är eller vad man gör den 3 mars 2013.



Bilden hör egentligen inte ihop med flytten utan är från en tripp till stockholm i somras. Dock var jag väl ungefär såhär glad för ett år sedan. När man slaggade i sin nya säng i vardagsrummet innan man fått ordning på allt. Då man vaknade skit rädd varje gång man fick post tidigt på morgonen för att man inte var van vid brevinkastet. Man fick utbrott på malmös alla fiskmåsar som skrek och allt kändes sådär nytt, märkligt, fel, rätt och alldeles underbart.

BB i soffan

Vi ligger i soffan och har det mysigt framför Big brother.


Friday, im in love?

Njaaa, såfall lite kär i våren och allt vad den hör till! Har varit en bra fredag med sol och värme, fika och sen ut till landet för att träffa familjen, massa prat och sen lite dans. Det var allt för längesedan. Ligger nu i sängen och är fortfarande suuupermätt. Ska försöka komma ner i varv så jag kan somna, klockan står på 04.45 och sen väntas jobb. Hoppas ni har haft en lika bra fredag, fast för många börjar väl allt det roliga ungefär nu vid denna tiden. Hur som helst säger jag tack för idag och godnatt!


Vår och sånt najs!

Sitter vid kanalen på gågatan i solen, man känner av våren som bara den och vårjackan är på! Mycket nöjd med detta! Väntar på Sharon som snart dyker upp, och vi lär nog sitta kvar här ett tag och gotta oss ett tag. Har hennes solbrillor på mig eftersom jag glömde mina hemma. Har ju inte kommit in i den rutinen att man ska behöva ha solglasögon med sig, men det kommer väl.


Godmorgon puss

Skrutten tyckte det var dags att vakna, han traska runt på mig och jama lite gulligt. Sen la han sig på mig och spann högt! En gosigare katt får man leta efter:) så fick jag mig en morgon puss också. Tack för det skrutt :)


sweet dreams


Biljarden

Sharons bilder från i tisdags när vi hade heldag :)


Stackars dig och stackars mig, det är en konstig värld vi lever i. Där ingenting är vad man tror.


Hittade två fina saker till

Hur fint är inte det badrummet? Och blommorna, love it!


RSS 2.0