Upp i luften!

Om några timmar sitter vi på flygplanet. Jag sitter och suger in lite bra musik nu och fixar det sista. Tänka sig att jag fortfarande inte riktigt fattar att vi åker idag. Här är några bilder från förragången i Beijing, bara för att komma i stämmning liksom.








'

Kinakinakina. tänka sig att man skulle komma dit igen. Ha det bra

再见


Beijing

Imorgon bär det av till Kina med Mamma, Syster och systerdotter. Tjejresa och mina shoppingnerver hoppar av lycka. Vi ses om en vecka typ. JIHA!

Jag bara älskar raps



klumpeduns.


Give me !

Big Jersey Singlet SEK 99, Serious Sally by Rut m.fl. - NELLY.COM Zebra T-shirt SEK 229, Kling - NELLY.COM Royal Desert Tank SEK 399, One Teaspoon - NELLY.COM

Till sist vill jag ha en I ♥ NY tröja, vill dock hitta en som sitter snyggt.

John Mayer - Who Says - m, mysig!


Men hallååååja så fint väder

Klockan är nu snart kvar över åtta och det känns som om jag har hunnit med hur mycket som helst idag! Jag har fått sova länge, vilket var längesedan ska jag be att få tala om. Jag vaknade av en skrikande skata som var livrädd för en katt, men vad gör det när man ser solen och att termometern visar 29 grader! Jag hoppade i rullorna och åkte bort till mange, där bjöds det på pannkakor, mums! Sen hämtade mamma upp mig, vi åkte in till lund och växlade till kinapengar shoppade lite smått och fikade och njöt av vädret. Jag stötte på gamla klasskompisar som man inte sett på evigheter. Åkte hem, slänge mig på en solstol, planerade inför helgen och läste. Åt, körde ner och träna och nu sitter jag här och är väldigt nöjd med min dag. Ah!
Snart ska jag hoppa i säng så jag kan jobba och vara duktig imorgon. Jag håller tummarna för att åskan ska hålla sig borta. Jag gillar inte åska när jag ska sova. Ich!
Hoppas ni haft en lika bra dag.
HAJ!

Fin vänskap



När jag träffade dom igen när dom äntligen kommit tillbaka till sverige, då kännde jag mig helt hel igen. Här är sarah, min fina.




PUSS!

Jag vet att jag tjatat massor om körsbärsdalen, flåt för det, men jag älskar verkligen detta stället. Sarah blev lite modell plötsligt och vi lekte lite med kameran. Enjoy!















Love!

Daaaalen





Lite mer från dalen, nu ska jag sova, tro det eller ej.

Koppfeber

Varje gång jag kommer in i en secondhand affär tittar jag alltid med stor kärlek på alla fina gamla koppar och serviser. Och vet ni vad vi hittade i en gammal låda hemma som tillhört min farfar, 11 koppar med fat! Dom är så fina och jag blev genast kär. Beskåda denna skönhet.


Sos är hemma!

Vet ni vad. Imorgon ska jag träffa mina tjaajoooor! Fybövelen vad glad jag är nu. Pratade nyss med sarah i telefon :) Imorgon på jobb, det kommer vara den längsta dagen i världshistorien.
Sov gott.

Mitt favorit ställe på jorden



Vitsippsdalen & Körsbärsdalen

Lediga dagen, dagen efter

Igår var det onsdag och jag kom till Malmö tillslut. Det blev uteservering och vin. Sen gick vi vidare till Debaser och missade sista bussen, men det var lungt, vi träffade en kul kille och hade det trevligt. Vi hittade en taxi hem och utan att vi sa något pris sa han 398 kronor, FRÅN MALMÖ TILL LILLE VEBERÖD. Tjena, det var billigt och vi hoppade in, somnade båda två sen var vi framme, perfekt. Idag har varit slödag och jag har äntligen sett Män som hatar kvinnor, kryss i taket. Jag gillade den, och blev framför allt inte besviken på filmen trots att jag läst boken. Tumme upp!
Nu ska jag föna håret.

En stilig ung karl



Denna bilden visade mamma innan och jag kunde inte slita mina ögon från den. Titta vad snygg min pappa var! Vilken blick. Nä, men jag måste säga att jag blev ganska imponerad, han som hatar att bli fotad, här ser det inte ut som om han har några problem med det. Cool. Ser dessutom var jag fått mina tydliga käkben från.
Tänkte lägga in en gammal bild på mamma med med jag kunde inte hitta den, istället lägger jag upp lite trams från körsbärsdalen igår.




Det var helmysigt. Förutom när jag skulle gå hem, då tyckte jag att jag hörde vildsvin över allt och så var jag mitt uppe i en lövig backe som var brant och hal eftersom det precis regnat.  Ah! Men jag kom hem levande.



Osminkad.

Förövrigt har jag färgat håret, vilket inte syns så mycket, men det är lite mörkare blond nyans, dock inte grönt som förragången, high five! Nu ska jag se om Mangeman dissar mig för en tjej eller om han är en riktigt kompis och tänker umgås med mig, ts!
Hedåå.


Slipp reklamavbrott

Vill du ha Sporify premium? Klicka här!

I just, mmmm.

Ibland kan man njuta sådär lite extra. Det gör jag just nu. Vädret är finemaangfint så fint att körsbärsträden har börjat blomma, och detta betyder att man ska börja befinna sig i underbara körsbärsdalen. Tänkte ta mig en promenad senare och traska dit. Lagar just nu mat till la familia och lyssnar på bra musik, högt, som jag om inte högre sjunger med till. Tänkte visa att vi tagit foton till våra kina-visum nu och jag hade skoj i fotoautomaten..jag gillar att man kan ta fyra olika bilder igen :)




(Om 7 dagar kommer favoriterna hem och om 21 dagar åker de tre generationerna till Beijing, Mamma jag, syster och Julia, ih!)
Maten ropar. HAj!

RSS 2.0