We twisted ourselves around each other

En mysig och trevlig lördagskväll som har varit väldigt annorlunda jämfört med de flesta andra lördagarna. Först var Jag, Tobias och Böna på bio. Vi såg Farsan och skrattade oss igenom filmen. Det allra bästa är att han gör narr av sig själv. Jag älskar sånna människor.
Efter bion hamnade vi på mitt rum, vi vred våra kroppar itu när vi spelade twister på mitt golv. Hela kvällen har bestått av skratt. Helt underbart!
Sa precis hejdå till dem, och nu ska jag snart krypa ner i sängen och kurera min förkylning lite.

 
Böna


Tobias


Jag, twisterklädd och trött.


Godnatt!


N E W Y O R K



Om ni vill veta så är det bara en månad och sex dagar kvar, sen är vi på flyget mot New york. Det ska bli underbart och jag ska ha kameran i högsta hugg hela tiden.
Dessutom vill jag leta upp massa secondhand affärer. Där känns som man kan hitta speciella fynd.
Jag längtar!

Sångfågel med torr hals

Övade på låten idag med kantorn, som jag ska sjungas på Melvins dop på söndag. Det ska bli spännande. Det var längesedan jag använda sångrösten för seriösa ändamål. Tonarten är ganska hög och jag lär vara nervös på söndag, tänk så spricker rösten! Men kantorn pushade mig och sa att jag skulle klara det. Vi får väl se.
Blev dessutom erbjuden en plats i deras kör, men det där får jag tänka över. Är ju inte särskilt förtjust i psalmer och sån där gud musik.

Man kanske borde trycka i sig lite glass, har hört att det är bra för halsen.

Hjärtblåmärken

  

Idag har det snöat, igen. Vafan skulle det inte börja töa?
Dagen har spenderats med Mange. Jag har klippt honom, vi har fikat och haft det allmänt trevligt. En ganska fin måndag helt enkelt.

 
  
Mange har ett blåmärke på armen, det sjuka är att dess form ser ut exakt som på bilden. Ett hjärtblåmärke.

  
Många bilder, hoppas inte ni har blivit utråkade. Det var bara sånt fint ljus över allt att man var tvungen att fota :)
Ha en bra lördagkväll.
Puss!

 

Klockrent är ordet!

Det finns inte mycket mer egentligen att säga. Utgången var fantastisk! Jag och Sanna lyckades hålla sams hela kvällen, bortamatch, massa bra musik, underbart sällskap. Sen händer det lite småskumt men det blundar vi för. Ooooohh vilken bra kväll.
Nu är jag hemma, är dödstrött. Så trött att jag hade kunnat sitta här och sova, men då är det risk att jag slår huvudet i tangentbordet.

Idag kommer jag inte få mycket gjort.
Haj´doo. 


You´re a karmakiller

Medan jag väntar på att Nathalie ska dyka upp kan jag skriva några ord. Sitter just nu och lyssnar på min playlist på spotify och är allmänt trött och väldigt mätt. Magen putar rakt ut, snyggt!


Imorgon har jag en ledig lördag, kan detta vara sant? Mamma vill till stan och jag följer gärna med. Det kan väl inte skada? Kvällen behöver vi inte ens nämna för de flesta vet nog vad som händer en lördagkväll i mitt liv nuförtiden :) Ikväll blir det i alla fall en fredagsmys och jag ser fram emot det.
(vet ni vad? Jag vill ha vår, nu med detsamma!)
Puss!


Torsdag

En ganska vanlig dag i mitt liv just nu. Börjar dagen med träning, sen åker jag vidare till stan. Men idag är det faktiskt ett måste. Jag bara mååste ha hårfärg, och kanske något annat.
HAj!

I K E A

 
Ibland imponerar man på sig själv.
Idag har jag tränat, nu ska jag hoppa i favorit jeansen och åka till Ikea med min fina, bästa vän. Mange. Helgen har varit bra. Slagt i lördags. Pulkaåkning på alla hjärtans dag och god middag så man nästan sprack. Härligt.
Igår var jag på högavall och badade/simmade med Nathalie och Mange. Tänka sig.
Nu ska jag leta lila saker till mitt nytapetserade rum!
Puss!

We can be amazing



Jag vill ha en grym utgång på lördag.
Jag vill tapetsera mitt rum.
Duscha dax.
Gäsp.

DUNK DUNK DUNK

   

Full fart i huset när jag kom hem. Jag och Julia ritade, sen målade hon mina naglar, ena handen ljusrosa och den andra handen lite mörkare. Dessutom har jag inte bara nagellack på naglarna utan på nagelbanden och skinner runt om också. Men det är ju fint.
Nu ska jag och mitt dunkande huvud ta oss tvärsöver byn för att hälsa på schmange pitt.

Huvudvärk.

Jag brukar aldrig ha huvudvärk dagen efter, nu har jag, det är sjukt jobbigt. Igår var sjukt kul, spännande, skumt. Tja, helt klart en bra kväll.
Aj mitt huvud.

Utgång och vi är på G!

Idag är vi malmö bor, Jag och Sanna. Vi ska röja staden och vi är pepp som få. Tjohooo!


Messed up!

Nu ska vi tycka lite synd om mig. Jag har så ont i min mun att jag vill lägga mig ner på golvet och skrika (och kanske gråta en skvätt). Dessutom sitter mina två bästa kompisar på flyget mot Bangkok och det slog mig idag att nästa gång jag ser dem är det maj månad och då är det fågelkvitter och knoppar som förgyller dagarna. Det är länge till våren, i alla fall om man tittar ut genom fönstret.
Fast egentligen är jag alldeles för trött för att tänka på vår, egentligen för trött för att tänka överhuvud taget. Därför ska jag lägga mig i sängen och läsa. Vilket betyder, om man läser mellan raderna och känner mig rätt, att jag ska gå och lägga mig. 
Godnatt. 

Fullbokad dag

Upp halv åtta,
Träna med Jessica halv nio.
Hem fixa mig. ta bussen elva.
Gå i stan.
Fika med Sandra, Sarah & Anton vid två.
Kanske hinna fixa något i rummet.
Träffa Sarah och Sanna lite ikväll.
Sova.

Nu måste jag cheacka av andra punkten på dagens planering.
Tjohej :)

Drömmarnas värld

Hittade nyss en sida på google som är en typisk sida där man drömmer sig bort. Såklart handlar det om resor, och om en resa jag drömt om i hela mitt liv, jorden runt. När jag var liten trodde jag att man flög till varenda land i hela världen och att det bara var miljonärer som kunde åka på en sån resa. Tack och lov är det inte så. Hur som helst så såg jag att det inte behöver vara svindyrt (om man har lite realisktiska drömmar) och att det verkar ännu mer fantastiskt än vad jag tänkt tidigare. Jag såg att man kunde bygga ihop sin egen jorden runt resa och i samma sekund som jag såg det satte det fart i huvudet på mig. Här är några av ställena jag skulle vilja besöka (realistiskt eller inte, det är faktiskt härligt att drömma, och jag vet, detta hade blivit svindyrt)

Vi utgår från Köpenhamn -> New york -> Bahamas -> Florida -> LA & San Fransisco -> Venezuela -> Hawaii -> Nya zeeland -> Australien -> Tokoy -> Peking -> Hongkong -> Vietnam -> Kambodja -> Thailand (rest med buss/bil/båt, hur som helst, i thailand och upptäckt många underbara platser och öar) -> Malaysia -> Borneo -> Indien, New dehli och calcutta -> Sri lanka -> Egypten -> Kap staden -> Mauritius -> Kenya.
Sen hade jag varit nöjd, men jag lägger till lite Europa också. Det är alltid trevligt, men inte lika intressant.
Kanske, Italien -> Frankrike (tror i och för sig mest jag hade stört mig på detta landet, språket osv. Men man måste väl se Eiffeltornet). London ->Irland -> Island -> Hem

Det hade varit underbart, men jag måste nog vara lite miljonär för att kunna göra en sådan trip. Typiskt.


Pimp my room

I morse var jag och tränade och fick ett program som jag ska jobba med. Har även bundit mig ett år så nu kan jag inte komma undan. När jag sen kom hem hämtade jag material för att börja slipa på fondväggen. Äntligen ska jag komma igång med tapetseringen. Väggen är förfärligt ful nu och jag har ont i min nacke och är trött i armarna.
Ett tips, träna inte i en och en halv timme och sen börja slipa/måla och titta upp i 3-4 timmar. Det är inte särklilt skönt för kroppen.
Chokladboll på detta?


RSS 2.0