Lashylashy

Ledig söndag och jag var en sväng på emporia, fick köpa en ny duschslag och munstycke efter den lilla olyckan herromdagen.. Hållaren som gör att munstycke och slang sitter ihop sprack och vatten sprutade överallt. Så jag har fått duscha med en spjut-stråle i två dagar! Inte najs! Fick även en glimt av mello-artister och skrikiga småflickor. Efter empan blev det stan och ögobfransförlägning, påfyllning. Så härligt att ha det gjort igen, kände mig lite som en fjäderplockad höna nu på slutet.
Nu på kvällen fick det bli Veberöd, ska sova här och har fyllt magen med kebabrulle och det sista kvällen bjuder på är filmen burlesque. Inte så dum dag alls!


Fredag morgon med nybakade fransbrödbullar

Det är inte ofta jag bakar bröd eller bullar men denna morgon blev jag bara såå sugen! Det blev vallmobullar, så gott med bara lite Bregott och ett glas mjölk! Bra fredagsmorgon trots fortsatt halsont och huvudvärk. Ha en fin fredag!


Emporia, lägenheten och sånt


Vemodiga dagar

Min helg har haft sina upps and downs. Fast övervägande downs av någon konstig anledning. Har varit kinkig, sur, deppig, otålig, ledsen och allmänt tråkig. Gårdagen var bättre men fortfarande lite sådär någon känsla i magen att inte allt var 100. Så då gjorde jag det som jag brukar ta till om humöret inte förändras till det bättre av sig själv, jag tog till en bölfilm. Och inte vilken som helst, utan en som skulle få mig att inse att jag har det bra, jag har ju fått en anledning till att få leva mitt liv, inte ska jag gå och sura över ingenting då! The impossible, om tsunamin, en riktig käftsmäll, hugg i hjärtat gång på gång. Tusen tankar, minnena bara kommer som ett bildspel i huvudet och tårarna bara rann, speciellt när filmen var slut. Jag hoppas att detta kan ha en motsatt effekt och göra att jag än en gång kan tänka steget längre, som jag brukar göra, mina dagar är värdefulla, för vad som helst kan hända, när som helst. Jag var lyckligt lottad och jag ska ju ta vara på det.


Happy valentines!

Efter att ha jobbat, tagit en snabb fika med föräldrarna på donken kom jag hem, kollade på filmen som passar denna dag, valentines day, för tillfället ligger jag halv död i soffan och bara har det allmänt gött!
Glad alla hjärtansdag! Puss!


Rosett

Fint!

I köksluckor och stommarnas värld

Kvällens sysselsättning har varit lite annorlunda i min värld. Jag har nämligen byggt kök i Ikeas planeringsprogram. En himla pillig men rolig underhållning. Tänk så härligt att ha ett nytt kök!
 
Se så fint det blev!
 
 
 

I have loved you for a thousand years

Kollade igenom arkivet här på bloggen, och hittade en massa fint! Gamla underbara bilder från förr. Tänka sig vad tiden kan gå fort!











 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stjärnklar himmel, det allra finaste.

Efter en eftermiddag och kväll i Veberöd efter massa mat, sitter jag nu i bilen och lyssnar på P1. ( det är det ända som funkar här ute på landet) där pratar dem i gåtor och läser poesi, och mellan de förvirrande meningarna spelas klassisk musik. Och så tittar man ut genom fönstret och så är det stjärnklart. Mysigt faktiskt, fast inte alls jag egentligen, förutom stjärnorna, för det är det finaste som finns :) nu är det bara att slänga sig i säng för snart ska jag upp igen. Det är jag och tuppen. Natti natti


RSS 2.0