Sommarkvällar på landet

Lite kalas och fin sommarkväll. Vi har ätit god mat och
mch underbar tårta till efterrätt. Mer sånt tack! Nu ska jag ta ett till glas rosé. 
Puss!

En midsommarnatts(mar)dröm

En omtumlande helg, från fest och glada miner och en solig kväll. Till en svart morgon med tårar, regn och sorg. Denna midsommar har haft mycket känslor. I byn har vi förlorat en underbar person. Och alla tankar går till hans familj och nära vänner. Det är så ofattbart, och alla minnen man har snurrar i huvudet. Trots att jag ser bilden nedanför och läser artikeln så är det fortfarande int epå riktigt.
 
Christoffer, vila i frid.

En midsommarnattsdröm

 
 
 

Midsummer Skanör, the movie!

Midsommar var hur bra som helst. Allt var klockrent. Mycket och god mat, fina snapsar, trevligt folk (mycket folk), ganska orginell midsommarstång, liten fin orkester som spelade sångerna. mycket sång och dans. Nakenbad, groggar, jordgubbar, mera mat. Ja så som en lyckad kväll är helt enkelt! Jag hade kameran i högsta hugg denna kväll och lyckades även filma en hel del.
Nu är det ju så att jag inte är någon mästare på att klippa film. Och klippen var inte av högsta kvalite heller så jag bara smällde ihop allt till en film.
 
 

Städtanten??

Idag sov jag bort hela förmiddagen. Fy! Jag som ville pyssla lite hemma, men icke! Så nu hoppas jag att städtanten inom mig någonstans ska hoppa fram imorgon! Jag måste verkligen plocka undan jag får spel! Nu ska jag till jobbet. Och sen börjar semester nr1. (minisemester)


00.30 i den stora vita.

Jag har fått fixat passet. Braaa Johanna! Jag var less på det, hela Malmö fixade nytt pass idag, och satt i en hel evighet innan det var min tur. Men nu är det fixat i alla fall:) och efter det tråkiga har dagen varit mycket bra och mysig med Sharon :)


Nu är det dags att sova lite. Godnatt på er!


Fröken midsommar

Godmorgon!
Idag är det min lediga dag, och jag har lite på schemat som ska fixas. Måste ner i stan och fixa nytt pass, för om en månad åker jag till Turkiet!! :)
ska träffa Sharon nere i stan och hitta på något, och sen i kväll ska det bli walk the line, filmen om Johnny Cash.
Imorgon ska det jobbas, sen tar jag lite semester över midsommarhelgen. najs!
Älskar midsommar, det är den bästa traditionen och har alltid massa minnen med sig. Fast mest av allt älskar jag att göra kransen, vilket är ett måste. Förra året fick den göras på bussen till firandet, men i år har jag hur mycket tid som helst att binda en.

Och på tal om fina midsommarminnen;

Något år fick jag namnet fröken midsommar av några främlingar på ett tåg. Och dem bjöd på rödvin i pappmuggar, och vi pratade hela vägen in till Malmö.

När jag var ca fem- sex år drack jag min systers cider, och inte förrän efter ett tag märks detta och det blir himla hispigt och mamma trycker i mig kakor för att bottna med något i magen.

Så vad blir det för fina minnen i år? :)


På ballen med sännow


Shake that älg

Brukar läsa denna tjejens blogg, massa fina bilder, såeciellt bröllopsbilder vilket jag gillar att titta på! Och en dag dök denna filmen upp. En älg som dansar till moves like jagger. Helt klart min humor, och asså vem kommer på en sånhär sak? Underbart!




Kossor i serverrummet?!



Sidan klydda och då dyker detta upp. Det är nog den roligaste "sidan funkar inte" jag sett. Varför en kossa liksom?

Jordgubbar, honungsmelon, färska bullar, valnötter, sallad, torkad kokos/papaya/banan mix

Har varit uppe med tuppen idag och fixat fin frukost. Sarah skulle dyka upp vid nio så det var bara att lägga på ett kol för att hinna med allt. Jag hann dammsuga, plocka undan, få på mig kläder, köra ner till willys och handla, fixa allting i ordning och precis då ringer porten. Perfekt. Sen satt vi på balkongen och åt gott en lång stund. Riktigt härligt. Snart ska jag nog hoppa in i mina löpar skor och ge mig ut på en runda. Men maten måste sjunka först. Känns lite osäkert efter en såndan brakfrukost. Lär ju få feeett mycket håll och det kommer vara jättejobbigt. =/
Vilken härlig inställning va? Haha!
Senare idag bär det av till jobbet, stängning ikväll och sen håller jag helg :)


Längst med ribban

Det blev en eftermiddags promenad längst med havet vid ribban i Malmö med min fina vän Mr Stockholm. Härligt väder och najs stämning med EM-tält, folk som grilla, spelade kubb, käkade glass. Några töntar på segway som åkte förbi. Folk som sprang åkte rullor, svenska jordgubbar. Ja, allmänt bra! Glömde såklart kameran hemma men mobilen fick jobba lite!


Pictures

Och lite fler bilder, bl.a från Stockholmsresan, den låååånga bilfärden :)


Vilodags!

Hemskt längesedan jag skrev här sist. Ber om ursäkt för detta. Det har ju hänt massa saker och lite sömn! Jobbade i helgen men hann med Veberöd, och familjen fram till småtimmarna. Dagen efter var det loppis innan det var dags att jobba igen. Så nu är mitt loppisfynd, fin guldram äntligen en färdig spegel! :) idag ska jag bara ta det lugnt. Jag tror jag behöver det faktiskt!
Jag har dessutom köpt löp/gym skor för Johanna ska börja röra på fläsket! Duktigt!
Men säger den vanliga.. Inte just idag börjar jag ;) haha! Nä det blir ryggläge och The Sims, det var ju sååå längesedan!

Här kommer lite blandade bilder.


Min personlighetstyp

Har precis gjort ett personlighetstest. Tycker att det är ganska intressant med den typen av test. Man tänker alltid till lite extra på vad är det man vill? Vad är det man kan? Hur är jag?

Du kan göra testet du också, här.

Såhär blev mitt resultat.



Nöjd chokladbollskvinna!

Gott var det! Men det blev nog en eller två för många, det härliga ätitförmycketchokladbollar- illamåendet har kommit. Men det var det värt! Godnatt!


Superduperdundersug!

Sitter på jobbet och har min sista rast, och fy helsike vad sugen jag blev på hemmabakade chokladbollar! Tio minuter kvar på rasten och jag tänker kuta ut och köpa ingredienser! Mmmm! :)


En stor härlig säng med blommiga sängkläder.

Har precis tittat på säsongens sista Grey's anatomi. Mår lite dåligt efter det måste jag säga. Åh nu måste man vänta till hösten!!!

Här är iaf mina nya sängkläder :)


Klockyra?

Kommer ni ihåg att jag nämde en hemsida som men tjejkompis har? Ni glömmer väl inte att gå in och kolla med jämna mellanrum? Det kommer hela tiden in nyheter, som tillexempel kan man nu även beställa canvastavlor. Dessutom har hon lagerrensning lite då och då!



Just nu har hon rea på klockor. Klicka på bilden för att komma till hemsidan!

Stockholm-Hedemora-Stockholm-Malmö

Idag är det nationaldagen och jag är segare än segast! Efter att ha spenderat hela dagen igår i en bil, bokstavligen HELA dagen och kört genom halva Sverige. Hjälpt Mr Stockholm att bära saker och sovit lite dåligt på sista tiden. Så är det väl inte helt konstigt att man är trött.

Så här sitter jag och i mina pyjamasbyxor efter att ha sovit lite mitt på dagen. Tittar på One tree hill och gosar med Skrutten. Dessutom har jag bäddat med mitt nya sängsätt som jag köpte i Ullared. Så himla gulligt är det! Jag bara älskar sängsätt, lite konstig grej att gilla men så är det. Men nu får jag hoppa in i duschen för sen ska jag börja med middagen innan den nyblivna Malmöiten kommer hit och ska käka med mig.
Senare blir det nog en onsdagsöl! Fint!


Lökismiddag

Har varit hos Agnes ikväll med lök-tjejerna och ätit mig tjock och go! Vi åt underbar mat, soppa gjord på kokosmjölk och limegräs, med torsk och räkor, musslor och sockerärtor i. Sen blev det efterrätt med jordgubbar, vattenmelon, vindruvor, varm brieost med valnötter och annat gott på toppen. Aaah! :) imorgon blir det en fullspäckad dag så nu kryper jag till kojs!


Nyhavn

Lekte med min kamrat Mange igår. Mutcho trevligt! Det blev mat och vodka vimto, och även rosé. Dumt att klaga!

Ikväll är det lökis middag och jag är glad att min kropp börjat återhämta sig. Kan ju säga att jag mått som jag förtjänat! Så lökmiddagen ska bli mysigt.

Dessutom måste jag hinna packa, åker till Sthlm efter jobbet imorgon och kommer inte hinna hem om. Men det är en väldigt liten packning, ska spendera mesta tiden i en bil eftersom Mr Stockholm ska bli malmöit nu och vi ska köra flyttlasset.
Här är några söta bilder från igår.


Andra juni! (?)

Ledig helg, och ikväll får jag sällskap i lägenheten eftersom syster och hennes man ska komma hit och slagga. Jag ska träffa bästis och ha skoj. Jag småpysslar hemma med radion på i bakgrunden och jag känner mig ganska utvilad. Ska snart hoppa in i duschen och ta mig ner i stan, tänkte gå en sväng in på Zara och kolla lite.
Planeringen i stora drag, men sen får jag se vad dagen har att erbjuda.

Kan ni fatta att det är JUNI! Det är sommar förbövelen! Jisses.

Vet inte vad bilden har med detta att göra med ha en fin lördag ! :)


Firandet av en ettårig

Idag fyller min skrutt ett år! Så därför tar jag mig friheten att lägga upp en massa bilder på honom. Från att han var en liten skruttis den dagen jag hittade honom under containern på jobb och matade honom med nappflaska. Tills nu, en ståtlig ungkarl (med en liten härlig hängbuk) som är den socialaste katt jag träffat, som älskar apport och ihopknycklat papper och som springer mellan benen på alla så vi nästan slår ihjäl oss. Han ska alltid ligga på fjärrkontroller, mobiler, tangentbord eller varför inte rakt på den bärbara? Mysig är han också!
Puss på bebis!


RSS 2.0