We can dance until we die, You and I We'll be young forever

Det blev en utgång att minnas i lördags. Jag Camilla, falafel, Prince, neka, fumlig fotografering, Slagthuset, söt-korkad, dans, byta skor hundra gånger, Etagé, Kanada, Champagne, cosmopolitan, DANS, knappt hitta ut. Max. Fantastiskt. Värdens mest oväntade kommentar. Kan vi göra denna kvällen en gång till!?









Idag är en sån dag då jag önskar jag hade ett badkar.

Det är höst. Och jag känner mig lite sådär, trött. Höst. Blä. Men tänkte att jag kunde lägga upp lite bilder från min och mammas lilla tripp till Denmark.


Vårt hotell, på Rådhusplatsen precis innan ströget börjar. Scandic palace hotell. Jag rekommenderar.


Baren.


Lampan i lobbyn. Allting var väldigt fint och både jag och mamma njöt.




Vi gick längst ströget. Men sjuka som vi båda var blev vi snabbt trötta och satte oss för ett glas vin.




Efter en ny klänning, lite smycken, ett par strumpbyxor tog vi oss tillbaka till hotellet för att vila/fixa oss för middag.




En jättestor spegel, där man kunde sitta och göra sig i ordning, mm!


Vi åkte cykeltaxi ner till Nyhavn och åt en god grillbuffé.




Taxi tillbaka till hotellet, in på seven eleven och köpte lite gott, sen mös vi i sängarna och pratade strunt tills vi somnade.


Going home. Fast jag glömde ju nästan det bästa. Hotellfrukosten var F A N T A S T I S K. Jag åt tills jag sprack, sen åt jag lite till. Sen åt jag nästan inte mer den dagen. jag älskar hotellfruskost!

när hela halsen svullnar

Vaknar torsdag morgon och hela halsen har svullnat. Halsfluss får jag veta någon timme senare, tio dagars antibiotika. Jippi!
Tur är det att antibiotikan börjar verka snabbt. I natt har jag i alla fall fått sova, och jag känner mig lite piggare. Halsen är lika svullen, men jag kan äta och smärtan är inte så farlig längre. Skönt, jag var orolig, eftersom jag och mamma bokat in oss på hotell i Danmark denna helgen, så vill eller kan man ju inte vara sjuk! Dessutom utan avbokningsskydd. Tur att vi bokade in något så avslappnande och lugnt i alla fall.
Nu ska jag krypa tillbaka till sängen...även om jag har så ont i kroppen av allt liggande.

BLÄÄÄ.

RSS 2.0