how hard can it be?

 
haha! detta är typ jag! en dag av motivation, en dag av inte så mycket motivation. Jag är såå imponerad på folk som ger järnet flera månader i sträck och verkligen kan fokusera på vad dem vill.
men nu ska jag äta lite cheese hearts och fortsätta kolla på det bästa programmet, men ack så sjuka! Fråga Olle!

Fruktflicka

Mysmorgon har denna morgon bjudit på och snart bär det av mot jobb för jobba i frukten, det var ju inte igår! Ha en fin torsdag!


Fransarna

Är riktigt nöjd med mina påbyggda fransar! Gjorde dem på wellness room i Malmö. Bilden med uppsatt hår är en före bild och de tre andra är efter. Såå skönt att slippa mascara! :))


Lite nytt i vintermörkret

Hej på er!
Det är slaskigt och regn, som vanligt i skåne och jag tänkte, att då passar ju bra med lite förändrig, både på bloggen och på mig. En ny headert är på sin plats och jag är prydd med fina, långa och fylliga ögonfransar som jag fick gjort innan idag.
På min nya header är det även ett annorlunda "namn" som jag hittat på till mig själv och det passar sig väldigt väl. För dem som känner mig in och utanpå vet att man inte kan ha en dunkudde i närheten, jag pillar direkt på den och letar febrilt efter fjädrar att pilla ut. Detta är ett beetende som jag haft sedan jag föddes i princip och jag vet inte hur många kuddar jag totlat tömt på fjädrar. Det låter lite knäppt eller hur. Och det jag kommer skriva nu är ännu knasigare. Om jag, när jag pillar förfullt på kudden, får ut en riktigt stor och fin fjäder kan jag få ett litet -miih- rus i kroppen och beskåda den. Fjädrar är så himla vackra! Så fjäderflickan det är jag!
 
Nu har det varit tyst på bloggen ett bra tag från ord och det jag slänger upp är ett sånt här inlägg. haha! men jag har aldrig sagt att jag är normal, men vem är det? :)
 

Lovely morning


Mardrömmar

Att vakna klockan sju av en mardröm är inget att föredra. Med en puls så man tror att hjärtat ska hoppa ur bröstet, och helt svettig. Tanken när man vaknat blir alltid, hur har min fantasi lyckats med detta? Mycket märkligt. Att jag bor p ett psykhem som tas över av mexikanare som gör skit för alla oss som bor där, tortyr osv. Jag flyr och är på flykt större delen av drömmen med en ständig panik att någon ska hitta mig. Tills jag återvänder självmant för att rädda mina vänner som jag hittar döda.. Tur jag somnade om senare och fick sovit lite längre, jag är ju faktiskt ledig idag :)
Idag ska jag installera Sims på min formaterade dator. Baka och ha efm fika med Nathalie och bara mysa runt hemma och njuta av att vara ledig.


sovmorgon som inte blev långvarig

 
Det blev ett snabbt uppvak när nicklas behövde få skjuts till jobbet, tio i sju! Jag som hade planerat en lugn morgon framför tvn med en torr macka och en kopp te efter att jag sovit ut. Istället hann jag in om willys och köpte med mig frukt och dagsfärska bullar. Sen har jag suttit här framför datorn och tittat på en massa youtube-klipp för att bli klok på mitt nya photoshop som var hemskt modernt och komplicerat om jag jämför med det jag använt i 100 år. Men absolut en mysig morgon som blev lite mer än vad jag planerat. Snart ska jag slänga mig i duschen för sen ska även denna frökenlöken jobba. Ha en bra fredag!
 

RSS 2.0