Oh, sunny friday!

Igår färgade jag äntligen mitt hår, blev väldigt nöjd och glad. Detta behövdes efter en taskig start på veckan och en fortsatt taskig dag mitt i veckan. Såklart, i morse när jag vaknade var jag snorig, sådär morgon-förkyld. Jag fick den där känslan direkt när man är less på det, nuu får det vara nog! Så när jag fått i mig lite frulle och pratat lite skvaller satte jag igång att fixa mig, för idag vill jag inte se trött och sliten ut! Idag är det faktiskt fredag, det är sol, och mitt hår är fint för stunden, sängen är fint bäddad och jag ska träffa min fina Sarah ikväll. Det är de små sakerna som gör det, och idag ska jag må bra.


Dags att få skratta lite!!

Asså denna snubben är rolig i sig, låten är den knäppaste men dansen tar priset, ahh, så rolig! Den ska lätt dansas och bli en riktigt plåga, för om man vill garva ihjäl sig är det bara att sätta fart. Ser riktigt muppigt kul ut!



You're every line, you're every word, you're everything.


onsdagsmys

Efter att ha varit sjuk i två dagar går det åt rätt håll, trots att kroppen har noll ork. Att gå i min trappa kan vara jobbigt tycker många, men för mig är det vardag och inte okej att få hjärtklappning när jag går upp för dem. Så jag tar det så lugnt och skönt jag kan genom att dricka te och äta vetebulle samtidigt som jag läser plaza interiör och har raggisar på. I bakgrunden sjunger en av de finaste männen, töntig säger många, alldeles fantastisk säger jag! Michael Bublé.
Super mysigt!
 

Sep. 24, 2012

Det är bara när man känner att halsen svider och gör ont, som glasspaketet åker fram redan till frulle. Detta är mitt hopp på att bli frisk så snabbt som möjligt! Alvedon och glass, bra kombo. En film på detta och ner under täcket, en eller två tuppisar sen ska jag vara frisk och kry! Så det så! Dumma höstbasilusker..


The olden days, mamma & pappa.

 
Jag älskar dessa två bilder. Det är två personer som jag känner så innerligt, men när man tittar på dessa foton så är det innan min tid och innan deras tid tillsammans. Dem är undefär i min ålder, lite yngre och ser så fina ut.
Dessutom är det ett nöja att se vart mina drag kommer ifrån genom att jämföra.
 
 

Baby we're a little different there's no need to be ashamed

Vi kör en liten(!) fortsättning på min önskelista..Tänk att man kan komma på så mycket saker!
 
♥ Gitarrstämmare
♥ Ögonfransförlägning
♥ En fin väska från Don Donna, Orange, påsmodell. (visas i Veckorevyn) Men denna är också fin!
♥ Den där nya mascaran som ska intensifiera din ögonfärg, blå i detta fallet..
♥ Någon bra kokbok, såndär, husmors kokbok, eller en basic med massa bra husmanskost och fina bilder.
♥ En fin plånbok.
 
Sen tror jag inte att jag kommer på mer! Så nu har ni massor att välja mellan och resten kan ju vara till Julafton ;)
 

Vi kommer inte längre än till hallen ikväll, vi behåller bara skorna på.

Solen skiner, det är mysigt höstväder och jag har lite ärenden att fixa. Ganska härlig morgon trots att jag är omänskligt trött och jag hoppas jag får ihop dagens schema utan att hamna sovandes, ståendes någonstans, haha!
Hej och hå, nu sätter vi fart!


Dream bedroom

Det blev en sväng till Ikea i eftermiddags och jag införskaffa i en till stol till mitt barbord, nästa månad är det fulländat! Dessutom köpte jag hem hyllor till sovrummet, och se så fint det blev! Hemskt nöjd! Älskar mitt sovrum.


Thank god its friday?

Faast det är söndag, men kvällens middag blev på fridays. Hur gott som helst och riktigt härligt att unna sig! Dagen annars har varit jobb och tidig morgon och kvällen består av pyjamasbyxor och sådär höstmysigt med raggisar.

Det är sådär lite besvärligt i kroppen just nu, jag känner att alla är iväg på olika håll, både fysiskt men även psykiskt. Det är så mycket på hösten och man sjunker in i sitt eget man rör på sig och förändrar, börjar om på nytt med ny energi och möjligheter.
En person har varit borta helt för länge i mitt tycke, på andra sidan jorden dessutom, en annan far i väg snabbare än ljusets hastighet medan vissa kommer steget närmare. Mycket förändring på kort tid, och det man kan göra är att gilla läget och fortsätta vara uppe i sitt eget stoj.
Jag har tusen kalas framför mig, och min nästa obokade lediga helg är 1 december. Det är heeelt sjukt! Då är det nästan julafton... Och kanske snö!
Fram till dess har det hunnit hända hur mycket som helst så som det alltid är.

Lite bilder på detta?

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1012015/images/2012/pic_50561ae89606ee651274a7b6.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1012015/images/2012/pic_50561ae8ddf2b3703a002f8b.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1012015/images/2012/pic_50561aec9606ee64e9bb3385.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1012015/images/2012/pic_50561af49606ee651274a7b7.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1012015/images/2012/pic_50561af8ddf2b3703a002f8f.jpg" class="image">


I pensionärernas värld

Där har jag hamnat just nu, längst ut på ribban där de rynkiga tar sina iskalla förmiddagsdopp. Och det ser inte alls kallt ut när de helt oberörda doppar topp till tå. Jag sitter däremot fint på kanten och tittar ner och saknar sommaren något så förbaskat, medan jag har tanken; när jag blir gammal ska jag också göra så. Trotsa kylan och piggna till på bästa sätt, genom ett dopp med mina pensionärskompisar.


What she want

Okej, snart kommer den där viktiga dagen på året. Den där jag alltid tjatar om. De som känner mig tänker nog redan nu, suck, jaha, såklart menar hon sin födelsedag! Och självklart gör jag det!
Inför varje födelsedag brukar jag posta en önskelista, mest bara så alla vet vad jag önskar mig, så att jag kan få fina paket på den stora dagen.
Och nej, jag kommer aldrig växa ifrån att födelsedagar är kul.
(I månad och fyra dagar kvar...)
 
Önskelista!

♥ Två barstolar till mitt nya matbord. Henriksdal, svarta. 
♥ Iphonestation, så jag slipper dra runt mina stackars små högtalare till den stationära datorn.
♥ Texttavla, i stil med dessa..
 



♥ Som alltid, pengar, eller presentkort.
♥ Gå till en spåtant/livscoach, typ Monica Craaford.
♥ Få mina skåpsluckor målade i köket.
♥ En brödkavel
♥ En kandelaber
♥ Fina, roliga smycken, ringar, armband, halsband, örhängen.
♥ Sällskapsspel
♥ Knivsätt (ja, mamma jag vet att man inte får ge bort knivar, men jag önskar mig det ändå ;P)
♥ De där fina ljuslyktan (hängande) från indiska, i glas, med bubblande former.
 
Fortsättning följer säkert...
 

M Å N D A G

Gårdagen var nog den segaste på vääääldigt länge. Jag och Sharon låg i soffan HELA dagen, medan mr sthlm var rastlöst och gjorde en massa duktigt. Det blev pizza på kvällen, och vi kollade igenom en hel del avsnitt big bang theory. Idag är det måndag och jag börjar snart jobba,sen har jag två lediga dagar framför mig, och då ska det målas :) 
Då får jag sätta fart så jag blir färdig någon gång, så återstår det att se vad denna dagen har att erbjuda.

Godmorgon

Igår blev det ju jobb till halv åtta, sen snabbade jag mig hem för jag skulle på bio med mr sthlm. Han fick välja film (för engångsskull) och såklart blev det Batman. Och tro det eller ej, jag som inte gillar sådana filmer, men den var bra. Förutom den där motorcykeln som används, började skratta varje gång. Sjukt överdriven!

Vaknade för en stund sedan, skönt att sova ut:) är lite småseg men ska pallra mig upp ur sängen och äta lite frulle. Godmorgon på er!


Denna stad..stora, lilla, storstad.

Jag har precis kommit tillbaka från en härlig timmes powerwalk i solen. Och att gå just vid den tiden som jag gjorde idag, när stan är i rörelse. Man ser en massa olika sorters människor, alla ska förflytta sig till jobb och skola Lunchställena ställer fram uteserveringsmöblerna, torghandeln är i full gång och jag kan inte annat än trivas. Jag struttar glatt genom Möllan, bland alla kunder som ska köpa äpplen till mellanmål eller en bukett blommor. Alibabaslivs som plockar och donar med sin lilla butik eller något gammalt pensionärspar som är ute på sin dagsprommis.
Idag känns som en bra dag, jag tror allt jag fick en liten glädjekick av att titta på folk och att benen har fått jobba lite. Dessutom har jag en massa fina saker att se fram emot. En ledig helg där antagligen utgång står på schemat. Framöver ska jag dessutom till Ullared, jag ska på en hel hööög kalas eftersom halva familjen fyller år i sempember/oktober/november. Och förhoppningsvis blir det en tripp till danmark också, om schemat vill sammarbeta.

Nu behövs en hel drös med energi, så jag håller tummarna att den stannar kvar. Nä, dags för lite lunch, för sen kör jag till jobbet. Solig och härlig dag på er!
 
 

 

Ledigmåndag

Det är fint väder men jag har valt att hålla mig inomhus. Jag fortsätter mitt målande i köket och har gått på skåp nummer två. Första omgången är klar och jag har tagit en paus och fått i mig en mozzarella och kantarell omelett. Förhoppningsvis kan det bli en eftermiddagspromenad senare i solen, för höstsol är ju hur mysigt som helst!

Lite tung morgon då jag som vanligt fått nya sår och svullna läppar. Att dem inte bara kan ge upp.

Ska kolla lite how i meet your mother nu, sen är det dags att måla omgång nummer två.


1, 2, 3, 4, 5....

Många tänker nog ungefär såhär, inventering, fyy vad tråkigt! Och ja, det är väl inte världens roligaste uppgift. Men om man jobbar med så underbara kollegor som jag gör, så blir det faktiskt väldigt roligt. Speciellt mot slutet. När hjärnan inte riktigt hänger med och man blir sådär härligt fnittrig i hela magen.

Ikväll ska det jobbas igen, och även idag vaknade jag tidigt, vet inte vad det är för fel på mig. Så jag kör en favorit i repris i sängen med the bachelorette, frukost och en lugn morgon.

Ikväll går riktningen mot landet och där spenderar jag natten och lite grattis till min käre fader som fyller år idag.

Trevlig helg!


RSS 2.0