Vad gör man när lukten på kudden håller på att försvinna?

Från och med idag är mitt schema ganska spikat fram till och med torsdag nästa vecka. Ikväll blir det malmö och ha en avskedsmiddag för Böna som åker till Afganistan i nästa vecka, vi ska käka fondue. Ska bli kul att catcha upp lite, det var ett tag sedan sist.
Lördag är det julfest med jobbet, kläder och nya pjucks är inhandlade och vi ska festa stenhårt natten lång. Jobbar dessutom innan förfesten så hela lördagen är fullbokad.
På söndag kommer min stockholmare äntligen hit igen, det är otorligt jobbigt att gå runt hela dagarna och sakna, men det får man överleva, lyckan är ju ändå på topp när man väl får ses igen. Han kommer antagligen att vara här fram till onsdag, och vi ska spendera varenda sekund tillsammans de dagarna. Så om ni inte hör av mig, är det antagligen därför..(haha)
Om jag ska förklara läget just nu så är jag mest kär och uppsnärjd i det blå. Fast även frustrerad, för jag vet att när han hoppat på flyget på onsdag, på grund av mitt schema runt jul kommer vi inte ses på tre veckor, och jag tror seriöst att jag hellre dör. Tre veckor är alldeles för lång tid. Stackars oss.
Dax att hoppa in i duschen annars kommer det bli stressigt.
hajj

RSS 2.0