I feel I'm losing control

Idag har jag besökt malmö stad med min fina bästa vän Magnus. Jadå det stämmer. Jag fick den briljanta idé att jag ville till tekniska/sjöfartsmuseet i malmö så vi åkte in och jag måste säga att jag med nöje betalade 40:- för att få leka lite och trycka på knappar.

Imorgon fick jag hoppa in på jobb, så det blir en fyra-dagars istället för två, men vad gör det. På fredag blir det sjukearbetsdag, men det ska väl gå bra. Har ju till och med lite sovmorogon i morgon, det är inte ofta!





Tyckte att vi kunde beskåda mig lite. Måste ju skryta lite, idag lyckades jag dra mitt feta as till gymmet, första gången på fyra veckor. Bra där Johanna!
Nu ska jag titta på Håkans bar. Tjohej.

Gårdagen i vår solen

Igår var det verkligen en topp tio dag. Blå himmel heeela dagen, shorts och sandaler. Mm! På kvällen grillade vi och sen åkte Jag och Mange vidare till hans syster där dom hade lite folk för grillning. Sommar eller vad?
Hade med mig kameran på dagen, då jag var med Mange när han rev rampen. Johan och Lelle kom även förbi, sen åt vi glass med världens mest korkade anka.














Lovely day!

Det är väl härligt när man på kvällen sitter med varma solbrända fräkniga kinder och känner att exakt heela dagen har varit klockren. Jag har slappat och haft det mysigt men även varit i Nathalies studio tillsammans med henne och vi har fotat lite, här kommer några bilder.








Fler kommer komma upp när jag fått dem. See ya

Sista måltiden

När klockan slår halv ett kommer jag inte få lov att äta på ett dygn. Så just nu sitter jag och njuter av min sista måltid, färdiggrillad kyckling. Jag äter den på det grisiga sätt som man ska äta färdiggrillad kyckling på. Direkt ur plastkartongen med bara fingrarna. Gott är det, det kan jag lova, men lite ledsamt. Jag måste fördriva min fastande tid på bästa sätt, hm, The sims blir nog bra.
Wish me luck!


Nothing on you

Fredag och det börjar närma sig kväll. Känner mig ovanligt pigg efter så lite sömn som jag fick i natt och efter en jobb dag. Dessutom har jag städat och vikt tvätt. Duktig! Jag har precis satt i mitt löshår och när jag ser mig i speglen så känner jag mig lite smått vårig/somrig. New york bjussa på lite fräknar och blonderade mina slingor lite till, det gillar vi. Nu ska jag välja kläder ur en garderob som är ganska rolig för en gångsskull. Synd att den är proppad med alldeles för somriga kläder.
Mmm, Juicy fruit.

Och när jag ändå är igång..

Nu ska jag vara lite fjantig. Men var inne på ohstlins blogg och såg trailern till SATC II och medan jag tittade spreds en lycka inom mig, fånigt, ja, jag kan inte hjälpa det. Och det som gjorde mig så hemskt jättelycklig var framförallt att Aidan ska vara med i bilden igen. Han är underbar, åh jag längtar.


Visst är han fin. Ni som ser SATC, ni håller med, det är jag hundra på.
Nusse!


Hemma från the big apple

Det kommer ta lite tid att lägga upp alla bilderna men här kommer i alla fall några som visar vad jag köpt.



 
Faantastiskt mycket fina smycken.



Lite svårt att se allt, men det blev en del. Och jag hade gärna stannat ett tag till och fått med mig ännu mer!

walkin' broadway

Nu blir det ytterligare lite shopping innan batturen tar oss forbi frihetsgudinnan. Vi har precis atit frukost har pa hotellet och jag lovar, man bara maste trycka i sig nan muffin, dom ar ju sa goda, och varm choklad, och massa frukt, bagles med ost och lite agg och en muffin till. Som mange sa innan nar jag pratade med honom, nar jag kommer hem..fett eller bebis, fett eller bebis? Helt klart fett. Shit vad man ater.
Ha en trevlig tisdag!

Denna ljuvliga stad!

Vi har precis insett att datorerna pa vart hotell far anvandas utan extra kostnad! Det ar ju helt underbart. Vi har precis suttit i baren pa hotellet och druckit moijito och cosmopolitans. Tidigare idag har vi akt turistbuss, forst downtown, sett wallstreet, groundzero, Soho. Sen akte vi tillbaka till Time square, vi at, sedan akte vi vidare med nasta buss som tog oss till upper west och Harlem, sedan ner igen langst med cetral park och upper east. Efter det blev det en shoppingtur langst med Fashion ave. som tog oss tillbaka till hotellet. Heldag som heter duga! nu at jag rod om kinderna och axlarna. Jag har ont i lilltarna. Men det kanns okej for jag ar ju anda i new york!
Imorgon ska vi ta en battur sa vi kan se frihetsgudinnan, sedan blir det lite mer shopping. 
Tyvarr kan jag inte lagga upp nagra bilder, de dyker upp nar jag ar hemma, men det vill jag inte tanka pa nu. 
Forovrigt har vi haft extrem tur med vadret och pa onsdag ska det tydligen blir 30 grader!! Hitills har vi haft stralande sol och bla himmel. Underbart. Packningen var lite fel men det har gatt bra anda. 
Ha det sa bra i Sverige sa ses vi. 
Bye!
 


Bon voyage

Jag är redo, kameran är mer än redo, och väskan är redo. Let´s go to the big city!
Vi ses om elva dagar..om jag inte stannar där föralltid!
Bahbah!




RSS 2.0