Tusentankar&litetill

Känner mig lite busy nu. På fredag bär det av till New York och jag kan fortfarande inte förstå att det är så nära. Har aldrig varit så seg på att packa. Skyller detta på vädret, man vet inte om man ska ha vinter eller vårkläder. Sen vill man inte packa både och för då tar det för mycket plats. Därför packar jag lite vårigt, sen får jag köpa resten där nere. Min ekonomi är extremt redo för shopping!
Dessutom har jag hittat en fin kärlek till The script. Jag vet inte varför jag fastnat för dem, men sångaren har i alla fall så mysig röst. Började med the man who can´t be moved men nu har jag även hittat breakeven och några till. 
Gårdagen spenderades i Malmö, kom hem ganska sent för att vara mig, och kom i säng alldeles för sent. Efter fem timmars sömn drog jag mig upp ur sängen (04.35) till jobb där jag dessutom stannade lite extra länge.
Nu, packa, packa, duscha, sova. I natt ska jag få lite mer sömn :)

Haj!


Trams

Gjorde en bikini, vilket jag inte är ensam om. Men det var ganska kul.

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdrag, NEW YORK!

Nu är det inte alls lång tid kvar. Tiden går så väldigt fort. Jag försöker packa men det går inte så bra eftersom man vill ha med sina favoritkläder som man är bekväm i, samtidigt som man behöver använda sina favoriter i vardagen också. Tänk vad bra om man kunnat klona. Efter en stunds packande tänkte jag äta frukost men när jag kom ut i köket vände jag på klacken direkt. I taken precis framför/övanför skåpet med mackorna i sitter en lömsk spindel. Urk. Frukost får vänta, nu ska jag klura ut vad mer som kan behövas i packningen.

Feber! Resfeber?

Jag har dragit på mig halsont som är svidande och jag lider lite. Har dessutom fått feber, vilket jag nästan aldrig får. Det är tur att man får lov att äta max åtta alvedon, för det behövs verkligen. Knarkar dessutom strepsils, bricanyl och nässpray, men kan jag andas? Nej.
Men det finns några få saker som varit bra idag... Vädret har varit uunderbart och jag har njutit genom att sitta på fel sida av fönsterutan och tittat ut och tänkt, vår, snödroppar, oh, jag önskar att jag var ute. Men så fort min hud mötte luften utanför täcket blev det kallt, förfärligt kallt. Okej, en bra sak i alla fall. Jag pratade med Mange i telefon imorse och bad om frukost på sängen, vilket skulle betyda att han skulle cykla den långa vägen hem till mig, göra frukost, och sen cykla hem. Han vägrade. Sedan pratade jag med Nathalie, om allt möjligt, och länge när det knackar på dörren. Jag som hatar när det knackar oväntat på dörren och står helt nervös och försöker spana och kika från dörrkarmen från hallen till dörren, viskar till Nathalie att jag inte vågar öppna. Tillsist tar jag mod till mig och Mange står där och flinar. (Han vet att jag hatar när det knackar när jag inte väntar på någon) Säger hejdå till Nathalie, får frukost på sängen. Pratar en stund, sen cyklar han hem. Ganska fint.
Nu ska jag bädda ner mig igen, och kanske se ytterligare sex anvsnitt Sex and the city?

When you miss someone

 ♥

Jag saknar henne &...

 ♥

...jag saknar henne.


Dammsuga suger

Har precis varit lite duktig, dammsög några rum här i huset. Saken är den att jag bara blir irriterad på den korkade apparaten. Den tippar, den fastnar överallt, den är störig och den låter förfärligt. Kan man inte bara ha en knäpptyst självgående dammsugare, så mycket mindre bekymmer.
Bara en idé.

För att göra er lite avundsjuka så är det 10 dagar kvar till New York. Snart, snart :D


I Can Make Your Bed Rock

Såhär har min dag sett ut. Vaknar av att telefonen ringer. Trött och väldigt ovaken svarar jag. Blir inringd på jobbet. In i duschen. På jobb till lite i fyra. Köra hem. Paket i brevlådan från Axfood. Kakor! Lagade antennen till min stero. halstablett. På med din gata, städa, damma. Bära in resväskor, skriva på packlista, packa lite. Ont i halsen, trött. Sätta in viktiga papper, överföra pengar.
Ska faktiskt vila lite nu.
Helgen förövrig hat varit bra. Var på bio igår igen, såg Shutter Island, mycket bra film, och extremt snygg Leonardo! Han kan få bli min framtida man.



Viladax. Tjo!


Fahrenheit i hela hjärnan

Jag tror att mitt huvud sprängs snart. Det gör extremt ont.


Fjöntigt glad



Känner mig lite glad faktiskt. Mih.

Snabba cash

Jag håller med de flesta andra, snabba cash är väldigt bra. Däremot är det en sån film jag hatar, jag blir så arg, varför ska man sätta sig i en sådan sists för en massa pengar. Ah!  
Idag är det sjukligt fint väder och jag passade på att lägga mig ute i solen på en solstol, fullt påklädd dock, för att sola. Det var ljuvligt och väldigt varmt. Innan det följde jag Mange hem och hade med mig kameran.

 

Jag älskar våren ♥


Geocallenge my ass!


Sitter man här och försöker klara sitt rekord, och när man gör det så bara ignorerar dom det!
 Titta, det står fortfarande kvar på mitt gamla rekord. Uppmärksamma dessutom tantens pratbubbla. Dumma spel!

with cherry on top

Känner mig väldigt omotiverad just nu. Känner att den tidiga morgonen börjar värka, blev sjukt trött. Men nu måste jag nog hoppa in i duschen faktiskt för Johanna ska på födelsedagskalas!
Ett grattis till Nathalie, den lilla födelsedagsgrisen som blir tjugo år gammal!



Och bara för att jag älskar denna bilden!


Puss på dig! Och hoppas att du får en bra födelsedag.

Återförening

Sitter och lyssnar på kent. Det var så sjukligt längesen. När jag kollade igenom spotifylistan hittade jag Quiet heart. En av mina gamla favoriter och direkt när låten kom igång började massa minnen dyka upp. När man var ung och oförstörd, eller kanske som mest förstörd och förvirrad. Det känns fint i alla fall, att bli lite nostalgisk.

Idag när jag kom hem hade jag fått paket från adlibris, två böcker som jag beställde förra veckan. Mycket trevligt. Jag älskar verkligen att få post!

Nu ska jag hoppa in i duschen och börja fixa mig lite, för sen ska jag ner på puben i vår lilla by och äta pizza med ett litet gäng. Ha en trevlig fredag :)

Pensionärstiden är inne

Idag har jag varit lite gnällig. Min rygg är lite märklig, den hänger upp sig i något skumt länge och gör ont. Stackrs mig. Dessutom har jag varit väldigt skrattig och inte hört vad Simon pratat om. Jag har glömt saker och varit allmänt snurrig. Jahapp, hemmet nästa?
Bäst att jag vilar upp mig lite för imorgon blir det jobb igen.
Och vet ni vad? Det är jättekort tid kvar till New York, det är helt sjukt!

Come here rude boy boy can you get it up? Come here rude boy boy is your big enough?

Rihannas rude boy är ju bara helt underbar. Ganska sjuk och rakt på sak. Gillart!
Igår var det Slagt som gällde och det var kul som vanligt. Idag är dock inte lika kul. Ett spretigt hår och inte mycket ork i kroppen. Måste dessutom säga att nagelacket man fick igår var nog något av det fulaste jag sett.
HAJ!

19:07

Jag är sjukligt trött, därför ska jag spendera min jätteroliga fredagskväll i sängen. Läsa lite, och sen vakna i förskräckelse när boken trillat ner i huvudet på mig. Godnatt!

Underbara morgon

Vaknade, tog fjärrkon, satte på tvn & dvdn, sen såg jag sex stycken Sex and the city avsnitt på rad. Älskade box. Jag är fortfarande snorig och det är sjukt jobbigt. Jag orkar inte gå in och duscha än eftersom de tär det tråkigaste som finns så istället gjorde jag något som egentligen är mycket jobbigare, chokladansiktsmask. Undertiden det torkade satt jag med fötterna i fotbad sen smörjde jag in dem i nån mjukgörande lotion. Sköljde av ansiktet och tog ett tjockt lager lugnande ansiktskräm. Nu ska jag snart in i duschen i alla fall, sen ska jag måla naglarna och kleta in mig i någon lotion, sen kommer jag vara renare och lenare än någonsin.

Dock är man inte så snygg medan man håller på.


Här giver fadern dig ett namn, i den heliga andens...

 

Rubriken var väl mest bara skum, men hur som helst, igår var det söndag och Melivn döptes i Limhamns kyrka. Det var meningen att jag skulle sjunga men eftersom en underbar förkylning har gått till attack såblev det ingenting av det. Däremot använda jag kamera desto mer. De flesta bilderna är svartvita, bara för att jag tycker att det blir bäst så.

             

Efter dopet tryckte vi i oss mäktig smörgåstårta och extremt kladdig kladdkaka, drömmen eller hur? Det fanns barn överallt som jag försökte fånga på bild. Vissa var mer spralliga än andra. Fast några fastnade i alla fall.
   

Phu, nu var jag klar! Måste nog lägga mig lite i sängen nu och vila innan jag slåt huvudet i tangentbordet. Min förkylning tar kål på mig och min röda näsa är ingen skönhet kan jag lova.

RSS 2.0