Newspaper? What, I´m no swedish man?!

Sista veckan på praktiken nu då. Det kommer vara ganska tråkigt att komma tillbaka till skolan igen. Det kommer att vara segt. Hur som helst så är det ett härligt påsklov först. Jag ska njuta!

Jag börjar känna mig lite huslig, lagade pizza till familjen i fredags och idag fick jag vara kock än en gång och laga spagetti och köttfärssås. Där ser man, även Hanna kan agera vuxen någon gång. Jag har till och med börjat se charmen i att läsa och hitta nya recept. Har dessutom fått för mig att jag ska få ihop en fin receptbok, därför letar jag roliga förrätter, varmrätter och desserter som kan vara värda att spara och renskriva, testa och fotografera.

Jag får även berätta lite om maskeraden. Jag var ju som sagt rödluvan.

(ignorera skorna, de tillhör inte outfitten)

Jag var väldigt seg hela kvällen, såg inte det roliga i spriten, såg inget nöje med att umgås med människor alls egentligen. Kvällen blev tidig, och jag somnade bums när jag lagt mig till rätta i sängen.
Jag hade inte någon kamera med mig, men vi fotade däremot innan vi åkte så här är en bild på hur M och Pettson såg ut också.

 

M var flicka och Pettson var gubbe i träningsoverall

Nu ska jag lyfta på mitt arsel och ta mig ut i det fina vädret, för jag och M ska ut på promenad.

Ahh, juste, glömde ju förklara min rubrik. Jag fick i uppgift att fotografera personalen på min praktikplats. Där jobbar några polacker och när jag kom med kameran och penna och papper i högsta hugg så tittade en av dem på mig med stora ögon och skakade på huvudet och sa: Newspaper? What, I´m no swedish man?!
De hade sett mig fotografera de andra svenska arbetarna och trodde att jag kom från någon tidning som skulle göra något reportage. När jag berättade vad jag skulle göra log dem glatt och låtsades kamma sina skalliga hjässor.


Rödluvan & flickan.

Ikväll blir det maskerad. Jag ska vara rödluvan och har spenderat min morgon åt att sy en röd cape. Det blev ganska bra, trots att jag inte är någon mästare på att sy. M ska vara en flicka, och vi var och köpte en fin rosa kjol till honom igår. Mycket skratt.

Nu sitter jag och väntar på att M ska komma, så att vi kan börja fixa oss, sminka och sånt. Ska bli kul.

Ikväll är en sådan kväll då jag saknar min bortappade kamera. Den försvann i Piteå i somras. Mycket sorg.


SEX, som jag vill ha det

Jag läser en bok, en rolig en, som man knappt kan sluta läsa trots att den egentligen är lite för mycket. Den handlar i stortsätt bara om sex, men det är väl aldrig fel? Den heter SEX, som jag vill ha det och är  skriven av en tjej, Abby Lee.

Hon är en bloggerska från London och skriver precis vad hon känner för. Hon kallar sig själv en sexfantast och det kan jag verkligen inte neka. Jag tycker att hon verkar vara underbar!
Kolla hennes blogg

Nu ska jag hälsa på Sandra, så nu måste jag rusa in i duschen.

De drömmar vi hade

Jag har skaffat en drömbok, en fin blå drömbok med blommor på. Jag tänkte som så, jag drömmer så hemskt mycket varje natt, oftast väldigt konstiga men detaljerade drömmar. Om man skriver ner dem så kan man ju roas över dem även i framtiden. Tänk så kul att läsa om dem när det gått några år, eller att använda dem som insperationskälla i framtiden.
Ganska kul tycker jag.


Hur som helst så är jag bjuden på maskerad i slutet på mars och måste komma på något bra att klä ut mig till. Jag har en idé att köpa en hudfärgad kroppstrumpa, ett par stora platsbröst och ett enormt svart kluff. Min tanke är att gå "naken".

Här nedanför är en bild från Agardh open, volleybollturnering med utklädning. Jag och Sarah var porslinsdockor.

RSS 2.0