Astronauterna kan känna det långt bort

Bra kväll igår. Jag var ute en fredag, det var väldigt längesedan! Dyr blev kvällen, men kul var den. Med mycket dans, och gamla vänner.
Idag vill jag gå under jorden, mysa ner mig tillsammans med något eller någon och inte göra ett skit. Äta kebabrulle och godis och tjocka mig ordentligt. Men, någon annan gång kanske. För idag ska jag på maskerad och myntan står redo för att skapa en vacker hårkreation. Kan bli kul om jag vaknar lite.
Nu ska jag tvätta löspälsen. Tjolavippen


Engångsligg

Knaprar i mig turkiskpeppar, funderar på vad jag ska ha på mig till helgens stora händelser. För eftersom jag har världens bästa vän som tar min jobbtid på lördag, kan jag spendera en fredagsKVÄLL ute, med gamla goda vänner. Det ska bli så himla kul. På lördag ska jag på maskerad och temat är drinkar. Jag ska vara en mojito, med mynta i håret, ljusa kläder, och socker på läpparna. Kan bli bra. Nu ska jag snart äta fläskpannkaka, oh, jag älskar! Men först ska jag ta mig ner till byn och hämta ut en bok som jag beställde i fredags.
Engångsligg

Den verkar vara en typsik Johanna bok, med snabba korta meningar och lite humor. Jag tror att jag kommer gilla!

Borde.sova.lite.mer

Kvart över fem imorse klampade jag in genom dörren. Då var jag mätt, trött och jävligt nöjd med vad kvällen hade att erbjuda! Etagé på måndagar är jävligt kul. Nu, alldeles för tidigt på morgonen sitter jag här och glor. Ett tips, dra ut alla telefoner när ni vill sova länge, det är störigt när dom ringer stup i kvarten kl.9 på morgonen. (speciellt med min dödar-signal på min grannyphone).
Nu måste jag sova lite, annars orkar jag inte idag.

Världens sötunge




Jag säger bara, dans dans dans

Sitter, är trött, lyssnar på Ack, Sundbyberg. Melvin gal för allt vad han har i uterummet. Jag är mätt på god mat och glass. Helt okej nöjd ändå. Något annat som jag är nöjd med är gårdagen. Sarah fyllde 20, detta skulle firas och de slog dom ihop med inflyttningsfest, det bjöds på polkagrisar och klubbor, bål och chips. Det var hur mysigt som helst. Framåt kvällen blev jag och sanna danssugna, vi for till malmö och dansade natten lång. Och detta var extremt lyckat!


mest för att få sommarkänslorna tillbaka.

En tredjedel av den jag var

Idag är det fredag. Detta skulle varit min lediga, härliga, underbara helg. Eller inte. Men så är det alltid och jag är van vid detta laget att alltid hoppa in. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Men som tidsfördriv så pysslar jag med min nya booksmart. Denna ska vara om vår fina sommar iår. Och trotts att jag jobbat mer än någonsin och inte haft någon semester så har jag ändå hunnit med en del. Och dessutom dokumenterat detta. Duktigt!



Och när jag sitter här och skriver så drar spotify igång sin störiga reklam och jag får ett hugg i hela kroppen. De fyra bästa banden i hela världen ska till pite dansar och ler i år. The sounds, Lars winnerbäck, Oskar Linnros och Kent. Kunde jag inte haft lite semseter i alla fall?
FAN!
Dessutom är Piteå så extremt mysigt på sommaren, och jag hade gärna spenderat en till två veckor uppe i Manges stuga. Nä, nu blev jag faktiskt lite ledsen.

Min namndag

Egentligen är det ganska onödigt, att ha en namnsdag menar jag. Hur som helst har mamma alltid varit den som kommit ihåg min och alltid har hon gett mig något litet, en tidning, nått pysselmojs eller nått annat fint. Igår slog hon på stort. Denna helt vanliga onsdag som dock har namnet Johanna, då satt vi på melloyellows uteservering på lilla torg, åt en förbannat god middag, och drack gott vin. Det var varmt och fint väder, och de två servitörerna var trevliga och de gav min hjärna roliga nostalgiska minnen. Jag har nämligen, i något som känns som ett helt annat liv, festat med dessa, då när man var fjorton, galen och dum.
Den finaste namnsdagen i hela mitt liv. Den tackar jag för.
Puss!

DAY OFF

Har tre lediga dagar på rad, det var så hemskt längesedan och jag njuter som bara den. Helgen har varit fin, och speciellt gårdagen. Sov länge, sen var Jag och Mange i västrahamnen hela eftermiddagen, åt på uteservering och gick runt, hittade en hundring i vattnet som var full med skögräs som vi köpte trisslotter för. På kvällen åkte vi inlines/skatebord hem till honom sen hem till mig igen. Vi avslutade dagen med en film, godis och vattenmelon. Idag blev det stan med mamma och äntligen har jag hittat en långklänning som passar mig, ett par ljuvliga skor och en söt topp. Åt en god macka och drack lite te. Nu lyssnar jag på pepp-musik inför kvällens utgång! Kan det bli bättre?



















Fint.



Deutchland gereisen ?






sådär lite nyvaken, ruffs och trötta skämt.







Sen handlade vi galet mycket och jag sov bort i princip hela bilresan. Men det var en trevlig tripp!
(och jag vet att jag lägger upp mycket "blåsahåretbilder" men det är ju så kul.)

Summerbreeze



















J a g ä l s k a r s o m m a r


Just gonna stand there and watch me burn

Jag har hittat några låtar som jag blivit lite förtjust i just nu

♥ Joshua Radin  "I'd Rather Be With You"

♥ Lovestoned  "Rising Girl"

♥ Eminem  "Love The Way You Lie"

♥ Oskar Linnros "Från och med Du"




Sånt där som man inte vill leva utan

Förstår ni hur sjukligt varmt det är? Det är så mycket sommar och jag älskar det!! Okej, det är lite jobbigt att ligga dyngblöt i sängen mitt i natten, men det gör ingenting, för det finns inget mer undebart än att traska runt i tunna kläder och bara ben mitt i natten. Jag älskar att ligga och flyta i vattnet som om inget annat viktigt händer just nu. Jag bara älskar. Snälla sommaren du måste verkligen stanna, du gör oss så glada!

När morgonen är lika ljus som mitt på dagen, då är det nog dags att åka hem.

Det blev en låååång festnatt igår, det var lite skumt, allt, men om jag summerar så är jag helt klart nöjd med kvällen (och speciellt hamburgaren vid 05.00). Att sitta på trappen på Etagés uteservering, dricka vin, när klockan är fyra och den ljusa sommarmorgonen kryper på. Då har man inte många bekymmer och det känns bara så härligt. Sen att det står en snusikg 50+ i baren och vinkar, sånt får man ignorera helt enkelt.

Det har varit en lång helg faktiskt, mycket nöje, och ännu mer jobb. Känner mig lite sliten, men det är fem timmars jobb ikväll sen har jag en ledig dag imorgon. Njuta! I fredags förresten åkte jag till sarah efter stängning på jobbet och sen for vi till gyllenkroksallé på inflyttningsfest. Dock hamnade vi nästan på fel fest men till sist hittade vi rätt.

Vi drack vin med jordgubbar i och Sarah var snygging som vanligt.

Jag sminkade mig som hastigast.

Redo

Philip var där, oj så längesen.

Två filurer till som man inte träffat på hemskt länge.


RSS 2.0