Johanna Broccoli Möller

Denna veckan har jag ätit broccoli varenda dag. Jag älskar broccoli, mm. Står just nu och lagar samma middag som jag blev bjuden på i fredags, så gott så gott så ni anar inte. Kycklingfilé i feta- soltorkad tomat crème fraîche med champinjoner och potatis i ugn med kokt broccoli. Detta var Alexs påhitt och detta kommer bli mitt storkok för den kommande veckan så lär väl var så less på rätten på fredag, haha :) men det får vi inte hoppas :)


Vilken vecka!

Det har hänt så mycket nu, och det är hur roligt som helst. Jag har massor med energi verkar det som och denna veckan har jag verkligen varit pepp på livet. Varför är inte alla veckor och dagar såhär? Är sjukt nöjd med min vecka hittills och igår tog nog priset. Min kära Sarah, lämnar snart Sverige som alla andra känns det som, för att vara på resande fot i mer än tre månader. Därför bestämde vi oss för att gå ut och äta. Det blev buffé på Rose garden i Malmö. Vi kom dit vid kvart i sex och sen åt vi, och åt och åt och åt. Jag tror seriöst att jag käkat för en hel vecka. Det var så jäkla gott! Sen kom R och hälsade på. Vi drog alla hem till mig och drack vin, Sarah hade konsert och spelade på kam och vi var allmänt mätta och slöa.
Idag är jag ledig och det ska bli riktigt najsigt efter sex dagars jobb :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1012015/images/2012/pic_186414989.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1012015/images/2012/pic_186414989.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1012015/images/2012/pic_186414989.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1012015/images/2012/pic_186414989.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1012015/images/2012/pic_186414989.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1012015/images/2012/pic_186414989.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1012015/images/2012/pic_186414989.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1012015/images/2012/pic_186414989.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1012015/images/2012/pic_186416005.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1012015/images/2012/pic_186416005.jpg" class="image">


Fin tjaj på besök

Igår var min kära Sanna här, vi hade en mysig eftermiddag/kväll och lagade god mat. Fläskytterfilé med kroketter, kantarellsås och broccoli. Mumsigt! Mycket trevligare att laga mat när det inte bara är till mig själv, utan man får dela upplevelsen med någon:)
Även idag får jag finbesök och denna gången får det bli spagetti och köttfärsås, har varit så hemskt sugen på det alldeles för länge, det ska bli riktigt gott! Gud vad hungrig jag blev av allt matprat, nu får jag sluta innan jag börjar tugga på skrutten eller något. Ha en trevlig tisdag! :)


Vi

Kvällen spenderas med denna påse med ljuvligt. Vi ska ha det så hemskt trevligt.


Disney on ice

Hela denna fredagen har varit hemskt bra. Har varit på Ikea, och svågertorp i övrigt och kikat runt. (för en gångsskull stod jag emot allt som jag kanske kan behöva eller egentligen inte behöver men det är ju från ikea och kan vara bra att ha saker..duktigt tycker jag!) Haft det hur bra som helst med trevligt sällskap. Sen fortsatte denna mysfredag med att Jag och Julia gick på Mc Donalds, sen köpte vi chips, godis, popcorn och cola som vi sen hade med oss till arenan. Måste ju säga att D.o.i, var sjukt sevärt! Glömde tråkigt nog kameran hemma och blev inte så bra bilder på mobilen så vi får nöja oss med dessa.
Nu ska jag slänga mig i sängen och sova som en, tja.. Klubbad oxe kanske. Ska bli sjukt skönt! Godnatt!


Kap!

Var snabbt inom Granit på Nova igår, skulle köpa en kalender. Kommer in och dör nästan när jag ser deras sjuke-rea. Kalender 1:-, EN KRONA! Stora glasskålar 19:- och höga burkar 19:-. Trodde det var ett skämt först men det var på riktigt. Sjukt nöjd traskar jag fram till kassan och betalar 77 kronor för hela kittet och snackar omkull kassörskan totalt. Älskar att fynda, man blir ju helt lyrisk efteråt!
Igår kom även den första snön.. Vet inte riktigt vad jag tycker om detta. Det var ju fint när flingorna föll, men fy så blaskigt nu på morgonen. Usch! Tur jag dragit på mig halsduk och pannband och grejer!
Idag ska jag och Julia på Disney on ice! Ska bli himla mys!


But if you never try you'll never know Just what you're worth


Hem till vibban

Är tillbaka i lille byn och känner mig nästan direkt som en riktig bybo igen, fast i pensionärsform. Tog cykeln ner till Konsum, handlade ingredienser till min paj som jag ska bjuda mamma och pappa på. Cyklade hem med mina varor i korgen som Agda nittiotvå och var nöjd med livet. Inte helt fel. När jag kom hem hade jag glömt margarin men denne late svensk orkar inte cykla ner en gång till så pajen får vänta tills mamma kommit hem. Vi får hoppas den blir lika god som den jag gjorde i början av veckan!


Nytt utseende här..

och förhoppningsvis kommer jag till skott och fixar till utseendet här hemma med. En ledig dag utan något som helst planerat! Eller snarare, planerat för att städa, sortera, rensa (kanske ta bort mina älskade julstjärnor..vill inte!) Det behövs verkligen, och jag har bara väntat på att jag skulle få en hel dag till detta, för det tar hemskt lång tid. Jag vet inte hur ni är, men när jag ska röja så hittar jag alltid tusen andra små projekt som jag påbörjar mitt i allting och oftast slutar allt detta i ett kaos som man sen måste röja undan. Lite av charmen med att rensa?
Kom igen. En spark där bak och så är vi igång!


Gammal bild, när jag fortfarande bodde hemma och bara hade ett rum att städa. Lyx!

Minnen, fina fina minnen!

Har kollat igenom min gamla bilddagbok, här! Fina minnen och jag älskar att kunna gå tillbaka till det. Så hittar jag denna texten under en bild. måhh. Fint.

A long time ago
. Jag saknar min Sandra. Det röda huset, studsmattan. Alla de goda bären, och när vi lekte utomjordingar på komposten. När vi lekte Pippi Långstrump på gungorna och den söta stegen över staketet. När vi satt och hittade på sånger på mina gungor eller när vi stod nere på gatan och rökte våra ciggisar. När vi rymde för att vi inte fick hyra film och sa att vi aldrig mer skulle komma hem så vi packade en matsäck med knäckebröd. Då vi köpte godis och våran största hobby var att frästa de mindre barnen på gatan. När vi stod och dansa mot garderoben till mammas gamla 80-tals band eller när vi hade gympa i soffa i hallen. Åh , ge mig barndomen tillbaka!

Myskväll med fina tjejer

Skippade det andra löshåret och införskaffade nytt istället. Gaaad så nöjd :)
Nog om det. Ikväll var det super mys med Nathalie Sharon och Sarah, och David. Vi år hemmagjord pizza, frödinge paj och massa chippe! Underbart. Vi pratade hela kvällen, kollade gamla groteska bilder, iswappade lite. Fin kväll, fint sällskap. Nöjd tjej!
Nu ska jag och skrutten sova så gott och länge. Ledig helg <3


Löspäls

Har påbörjat ett projekt idag. Ett litet ett. Och det kan komma att gå åt skogen, men det är ändå lite kul. Jag håller på att färga mitt löshår. Jag har saknat det alldeles för länge nu och eftersom jag inte är blond längre och inte planerar att vara blond på ett tag så kan jag lika gärna testa.
När jag ser bilden nedaför, då saknar jag mitt blonda men annars stormtrivs jag i det mörka. Får se om jag vågar lägga upp ett resultat när jag är färdig. Men jag håller tummarna för att det ska bli bra!


sommaren 2010, när jag och mamma bodde på hotell i Danmark. Mys weekend!

Visst är den söt?


Mange häng och Åhléns besök

Igår när jag kommit hem lekte jag med min käre vän Mange. Vi var nere på Åhléns för han skulle lämna tillbaka en grej. Jag strosade runt och hittade alldeles för många fina saker till lägenheten. Både på rea och ordinarie. Det klia i fingrarna kan jag lova! Hade nog kunnat skriva en lång önskelista men det är ju allt för långt kvar tills det är min födelsedag!

För en gångs skull vaknar jag tidigt när jag börjar jobba sent. Såå skönt! Tänkte gå ner och sola, inte för att bli brun utan för att få fram lite fräknar, jag saknar dem väldigt mycket i detta rusk! Kan våren komma nu? Eller sommaren. Att ligga med lockigt hår av allt saltvatten och få fina fräknar och blekt hår. Åh!


Ute på vischan!

Vet ni vad? Idag får jag en ny bil! Den är just nu på service, men ikväll när jag kör tillbaka till storstan så kommer jag i en söt liten röd polo! Min stora volvo får stanna på landet och förhoppningsvis snart bli köpt av någon annan som ska ta hand om den. Inte illa alls. Måste faktiskt erkänna att jag är lite smått kär i den lilla röda. Den ser verkligen pytte ut och känns väldigt Johanna. Jag har tänkt på en sak. Är det försent att göra ett nyårslöfte nu? Hur som helst så har jag bestämt mig att jag ska använda min fina kamera oftare. Just nu är den mest sorlig och ligger bara hemma. Vilket är synd. Men det tråkiga är att när jag vill gå tillbaka och kolla på minnen från 2011 så finns där inte alls lika många bilder som från alla mina tidagre år med kamera. Tragiskt! Skärpning på den fronten. 2012 vill jag minnas tydligt, i minne och bild. Har dessutom fårr en dille på att måla. Mamma nämde färg och duk, och jag tänkte nääe, sånt är ju inget jag håller på med. Men sen har det växt i mig, och efter lite fundering, fy vad kul det hade varit att stå och kladda på en duk med massa härlig färg! Inte för att jag har råd att införskaffa allt som behövs, men kul hade det helt klart varit! Kanske någongång i framtiden, som ett litet mål. Har helt plötsligt en stor vilja till förändring och det känns himla härligt! Nu ska jag fika lite med mina kära föräldrar och kanske sova lite på soffan. För denna svensken är sjuk trött idag efter allt för lite sömn i natt.

Super nintendooo

Igår hände en grej som gjorde mig extremt glad. Vi fick igång mitt super nintendo! Det bästa av de allra bästa tv-spel som jag och Sandra är uppväxta med. Nostalgi som bara den, och det gör lite extra ont i hjärtat att hon är i Australien i en hel evighet till. Jag vill ju få en ordentlig fight i Mariocart! :)
Ikväll när jag kommit hem från min lilla tripp till Veberöd så ska jag slänga mig på soffan och spela. Ack så najs det ska bli!


Harrys!

Min hemmakväll blev distraherad av något eller någon kan man väl säga. Och då jag egentligen skulle slänga mig i bingen satt jag plötsligt på min cykel och trampade mig ner mot stan. Det blev lite senare än vad jag tänkt mig och snacka om att man är tröttare än tröttast idag. För såklart när jag väl kom hem, hade grannen det fetaste rave man kan tänka sig, unts unts dunka dunk. När klockan ringde halv fem i morse ville jag bara ligga kvar i värmen, men icke! Upp och jobba! Med en gnutta pirr i magen ser jag fram emot eftermiddagen och kvällen. Hoppas ni har en fin söndag och att ni är lediga och har det skönt! :)


Min lördagskväll

Bakadpotatis i mikro, check!
Mjukisbyxor, check!
Chips m dippa, check!
Coca cola, check!
Ahh, det nalkas hemmakväll delux!


I natt jag drömde..

Helt sjukt. Jag var gravid och det kändes så himla verkligt. Det var en lång dröm om mig som skulle bli ensamstående mamma och min mage var stor fin och rund. Jag kände sparkar och tyckte att det var fantastiskt. Det skulle bli en flicka. När man vaknar efter en sån dröm är det så konstigt. Känner på magen, phu inte gravid, tur tänker man. Obehagligt att det känns så på riktigt, trots att man vaknat så tror man fortfarande att det är sant, och så hänger drömmen kvar hela dagen.

Dags att kliva upp ur varma sängen för nu ska jag snart till jobb. Utan en bulle i ugnen :)


Minfinaskruttbebis!

<3


FREDAG

Sitter och kollar på The Voice och dör lite i soffan. Lång dag med rollern i högsta hugg. Mycket fika och mat. Är helt klart värd lite vila, och snart blir det sängen så jag kan orka med en helg fylld av jobb. Ha en trevlig helg!


.

Trött tjej, inte bitter längre, kanske på väg att bli sjuk, men just nu spelar inget av ovanstående någon roll. För jag har haft en bra kväll, himla mysig och man ska inte klaga. Godnatt från en nöjd Johanna!


Allmänt bitter

Sitter på jobb, har rast och är bitter. Jag vill pyssla hemma, vill ha den där fiiinnaa tapeten som jag inte har råd med trots att den är på rea. Det är pissväder, och jag önskar att jag skulle ut och festa ikväll men det vill varken plånboken eller lägenheten för den ska renoveras lite till imorgon och då måste jag vara på hugget. Därför tröstäter jag en chokladpudding som var ganska vidrig och hjälpte inte alls. onödigt.


Supersötamegajättesnälla!


Free fuck

För kanske ett, möjligtvis två år sedan fick jag frågan om vilken känd man som jag skulle vilja ha som free fuck. Jag velade och kunde inte bestämma mig. Men NU, Ryan Gosling, åh satan. Han är med i min favorit film av alla filmer någonsin. The notebook. (Kanske inte världens snyggaste där, men idag efter en mys dag som heter duga med två fina tjejer, Sanna och Sarah, så låg jag och Sanna i sängen och såg Ps. I love you. Där en annan het het het man är med, Gerard Butler.) Så såg vi crazy, stupid, love där efter.Jag är lite smått såld. Alltså. jag har nu kommit fram till att denna snygge man är mitt free fuck. MEN, Gerard Butler, jag kan nog vänsterprassla lite med dig. tror jag. Men enligt min chef är detta totalt förbjudet inom free fuck(ing?) och om jag tänker så får jag inte vara med. Kan man inte bara köra varannan vecka?  





just ja, sarah färgade mitt hår idag också. Det blev väldigt mörkt, men det är en toning, och ja, jag är nöjd :)

Med detta überviktiga sagt så kan jag även berätta att idag har jag inandlat ett matbord för 400 riksdaler. Jag och Sanna frågade oss när vi kämpade som djur för att få in det i min bil, var sjutton männen är när man behöver dem? (kan ju poängtera att det ösregnade och var askallt, och snubben jag köpte det av var nerd och vågade väl inte blöta ner sin fina pullover och stod fint och tittade på i dörröppningen) Men efter allt slit och när jag väl fått ihop bordet så insåg jag att man klarar faktiskt det mesta själv. Duktiga tjejer!

Nu är det dags för mig och skrutten att hoppa i säng, om vi kan få någon ro i detta blåsväder. För imorgon kommer den äldre versionen Möller hit och jag ska grovstäda och tvätta, rensa i alla garderober och verkligen få det så fint som det bara går. Det har jag velat göra i så många dagar nu men har jobbat alldeles för mycket för att hinna med. Så tro det eller ej, men jag är sjukt peppad på städning!
Godnatt!



På jakt!

Andra januari, jag har sovit i 11 och en halv timme, är sjukt pigg och snart ska jag inta min sjunde dag på jobbet. Morgonen har spenderats med telefonen. Jag har tittat på tavlor på blocket, efter något fint matbord, lampor, sen hamnade jag på hemnet och tittade runt. Jag vill nog ha lite för mycket denna måndagsmorgon, men att titta har väl aldrig skadat? Ska nog dra mig ur sängen nu och ta en vals med dammsugaren. Och kanske äta frukost för en gångs skull. Ha en bra dag för det tänker jag ha!


Ack så få bildliga minnen men bättre än inget alls!


GOTT NYTT ÅR!


RSS 2.0