Masquerade

Inte blev det någon galen kock, och inte heller en snygg nörd.




Nej, istället ska jag gömma mig bakom en fin mask som föreställer en katt. Egentligen skulle man ju vilja köpa en spejsig dräkt men dem är sjukligt dyra, så istället håller jag mig till budget valet.




Vi drar till Malmöe!

Nu ska jag hämta upp Mangemannen och dra vidare till Malmö, Buttricks. Angående Halloweenfesten då börjar det luta mer och mer åt "snygg-nörd" hållet. Typ som Lisa här som jag hittade på Lookbook.nu.


Lisas lookbook


Uppe med tuppen

När klockan ringde i morse så visste jag att det inte var av en viktig anledning utan för att Mange skulle vara hemma vid en viss tid då sotaren skulle komma. Därför flög jag av sängen, ut i köket och började stöka. Jag tog fram Chocolate dream från Maizena. Degen är färdig och det är bara att lägga upp i muffinsformar. Jag la lite vit choklad i mitten och det såg så smarrigt ut. Så kommer mange in i köket, han stirrar på mig och säger något i stil med "Du är ju knäpp". När jag fått in dem i ugnen och slickat skedar så satte jag mig och åt frukost.
Nu slöar jag mest, borde snart hoppa in i duschen för sen ska vi nog till Malmö en sväng. Jag måste ju komma på vad jag ska klä ut mig till på Lördag. Man vill ju som alltid se snygg ut trots att amn ska klä ut sig. Såå jobbigt men sen är det ju ändå kul.
Jag har funderat på att se ut som en galen kock med blod över allt, men inte är det så glamuröst och snyggt?!
Så nu får hjärnan jobba lite, vad ska jag klä ut mig till?


I can barely look at you

  

Jag älskar att ha photoshop igen, nu kan man äntligen ta lite egobilder.
Det var ju allt ett tag sedan.

 
Dessutom har jag färgat mitt hår. Jag ville ha det i en mörkblond ton.
Men trots att jag färgat det två gånger vill inte den gröna tonen försvinna, och det suger rättså mycket. Jag får leva med det ett tag helt enkelt så får vi se om jag kan hitta tillbaka till min riktiga hår färg som jag nog inte sett sen jag var typ 12.
Nu ska jag ringa min man och lyckas locka hit honom :) 

Once you go there was never, never an honest word

Har upptäckt att Darin faktiskt gör Viva la vida bättre än Coldplay. Tänka sig va? Ja, det förklarar väl rubriken.

Annars är det ganska dött nu. Var på Ikea igår, sjukt mycket folk men hittade i alla fall min byrå som jag gick miste om i torsdags för att vi kom försent på dagen och alla redan vad slut. Men nu har jag den, guuud vad man får plats med saker i den, helt otroligt. Så nu kan jag packa på mig ännu mer skräp.
Vi var ganska roliga för vi ville ju inte ha åkt in i önödan igen så vi rusade genom butiken ner till tag-själv-lagret. Tog två olika sorter av byrån Malm, sen gick vi hela vägen tillbaka till ingången (då man måste gå "ikearundan" genom hela butiken. Sen började vi om från början igen och tog det i vårt tempo.

För att övergå till något helt annat. Jag har funderat nu ett tag på en spa-weekend. Det hade varit hur mysigt som helst, men det finns ingen som vill följa med mig. För jag är oftast ledig mitt i veckorna men det är ju inte så många andra. Så om någon är sugen så säg till, för visst låter det skönt? Två nätter på hotell, spa behandlingar, god mat, åh nu måste jag sluta annars kommer jag bli galen. Men drömma kan man ju göra i alla fall.

Ha en trevlig måndag!

"Familjepizzakvällen" måste ju också kommas ihåg

Jag har helt glömt att jag faktiskt använda kameran i fredags då jag firades av mina vänner. Det blev inte någon stor fest utan jag beställde hem fyra familjepizzor och hade köpt färdiga kladdkakor. Kvällen var lugn och skön och vi lekte leken vem är jag? Då man har lappar i huvudet och ska gissa vem man är. Ett tips bara, var inte för många när ni gör detta, det kan bli lite långtråkigt samtidigt som man måste spela klart för man vill ju inte fuska. Här kommer några bilder från kvällen.


Pepp var det ja? Olle sov nästan. 

 
Sanna var Kissie, eller ja, inte på riktigt tack och lov.


Drottning Silvia var Sandra.


Vi andra var t.ex. Toker, Jim Carrey, Johan Palm m.fl. :)


Tack för den kvällen!

En toppen morgon helt enkelt

Denna morgonen har varit så bra. Jag har sovit ordentligt i natt och vaknade ganska tidigt för att vara ledig och det första jag gjorde var att sätta på tvn och dvdn och så började jag se ännu mer Sex and the city. Tänka sig, det är ju som om natten inte varit, jag slutade gårdagen på samma sätt som jag började denna morgonen. Och när jag låg där i min rutiga skortklänning som har blivit min nya klädsel på morgonen kom jag på en sak. Jag ska ju försjutton till New York, the bigg apple! Det bara slog mig, att jag egentligen inte funderat så mycket på det utan mest bara hängt med i svängarna.
Resan är ju bokad och betald, herregud, har jag inte varit vaken de senaste veckorna?

Sen måste jag bara nämna en bok som jag fick i födesedagspresent. För ett tag sedan läste jag Så dumt med Mia Törnblom och pratade lite om boken med Manges mamma. Hon snappade upp detta och i födesedagspresent fick jag en annan bok som Mia skrivit. En pepp bok om livet kan man väl säga där hon har skrivit ett citat för årest alla dagar. Idag, den 21 oktober står det såhär,
"Vi kan inte bli vad vi borde vara om vi stannar där vi är"

Vettigt, eller hur?

KAT(T)ASTROF

Här är några bilder på de fina små kattungarna. De är hemskt svåra att fånga på bild för de vill gärna hoppa på kameran, bita i den och slåss med den. Men här är några bilder som det lyckades bli någonting av.


 Felix


 Hugo


 Hedvig



 Felix


 Hugo

Ah, dem är ju bara så fina. Nu ska jag titta på något avsnitt från Sex and the city-boxen som jag fick av min syster i födelsedagspresent :)

tre kissemissekattsnuttar

Ja, mange har det i sitt kök och jag smälter! Bilder kommer upp någon dag för nu måste jag spendera all min tid på att mysa med dem små fyra veckor gammla hårbollarna med blåa ögon :)

Det kanske finns någon som vill ha en liten fin katt? Dem kan nämligen inte behålla dem utan har bara räddat dem från att dö ute i kylan. De har blivit lämnade av sin mamma och var frusna och hungriga. Nu är dem busiga, söta och varma. Helt underbara små varelser.

Hej så länge.

En kalas helg får man väll kalla det?

Ja, bokstavligen. Firande hit och dit. Igår kväll efter jobbet kom 10 vänner hit, åt familjepizza & frödings kladdkaka. Det var mysigt och precis sådär lagom som jag vill ha det. När klockan slog 00.00 reste vi alla oss upp och började sjunga "Vi gratulerar..."  för mamma. Förvånad med glad blev hon.
För att beskriva min födelsedag så har det såklart varit roligt, vad annars?  Men man kan även säga att mina munblåsor som aldrig lämnar mig har präglat denna helgen ganska så rejält, lite för mycket för jag är extremt trött på dem. De gör ont och jag får spänningshuvudvärk av dem.

Nu ska vi spela djuren i stallet. Jättekul. Bilder fårn dagen kommer nog någon annan dag Men här är en i alla fall. Ha en fin lördag :)


Vid kärlekstrappan hemma i skogen.


Hur den viktiga dagen spenderas (haha)

Ja, födelsedagar är roliga. Man får fina/trevliga/roliga saker. Man får frukost på sängen och mamma och pappa tar fina toner sådär kl. 6 på morgonen. Det hör till och jag hoppas verkligen att det kommer att vara så även när man inte bor hemma. Att man blir uppskattad och ompysslad.
Mange har varit här och hjälp till, jag fick ett ryck att nu måste vi ordna till mitt rum. Har fått en ny tv i födelsedagspresent och kände att jag måste ta bort två fula hyllor med skräp i för att det ska se snyggare ut. Och jäklar vad vi rensade och höll på, nu efteråt är det lite tomt men skönt och rent överallt. Trots att jag och dammsugaren har lätt för att bli ovänner så tog jag mig i kragen och dammsög bakom sängen och tvbänken. Härligt!
Rent, fint och fräscht!
Dessutom lyckades jag hitta min skiva med photoshop och jag är extremt lycklig över det. Då kan jag äntligen börja använda kameran igen och lyckas spara minnen från denna hösten också.

Nu ska jag nog baka något gott till imorgon för då kommer det hit folk. Vi ska äta pizza i mängder och tjocka oss!



Ja, för er som inte vet hur det såg ut innan är det kanske inte nån rolig bild, men men. Snart hoppas jag att den fula fonsväggen får nytt utseende:D
(snygga kläder har jag också!)


Vad är det för dag idag?

JO, det är min födelsedag!
Grattis på mig:)


And it's so hard to do and so easy to say.

Jag måste städa min garderob, tråkigt tråkigt tråkigt. Allting hänger som istappar och jag känner bara suck varjegång jag närmar mig den och måste rota fram något att ha på sig. Saker trillar ut och så har jag lite brottom så får det ligga där tills jag kommer hem och så sparkar jag undan det sen stökar hela rummet till sig och ser ut som andra världskriget. Får väl ta tag i det på min lediga dag (onsdag) som för övrigt är min födelsedag. Bara tre dagar kvar, och jag var bara tvungen att nämna det ;)

Sitter just nu och pratar med Nathalie. Vi har kommit fram till någonting bra:

J o h a n n a | | säger:
jag kanske borde bli lyxhustr
Hanna Anka

Nathalie . säger:

 

haha vi tar vars en så får mange bli husdjur hahahah

J o h a n n a | | säger:

 

HAHAHA

Nathalie . säger:

 

Nathalie Motazami

Ja, kanske man kan bli en lyxhustru.
Mange fixa cashen så lever vi lyxliv. (Så slipper du vara husdjur)


varning, sprängningsrisk.

Ibland är det så härligt att äta sig mätt på god mat och sedan trycka i sig massa onyttigheter som panacotta så att man nästan sprängs. Knappen på byxan fick öppnas, ja det förklarar ju allt.
Ha en trevlig söndag allihop.

Just for fun



Ännu en helg spenderad i dimman, är det inte härligt? Kvällen igår var rolig, och det var speciellt kul att Nathalie följde med, det är så sällan man träffas nuförtiden.
Vi började i Åkarp, sen till Buddah, och tillsist hamnade vi på Max.
Vet inte varför men livet känns som en fest på något vis, och då ska man inte klaga.

Idag ska vi titta på ett hus där jag spenderat min tid som ung ungdom kan man väl säga. Syster med familj letar hus som galningar och jag tycker att det är så kul att se hur andra har möblerat, vilka tapeter de har och hur planlösningen är, så självklart följer man med. Detta huset har en killkompis bott i tidigare, och trots att det var ett tagsen så tycker ändå mitt huvud att han bor där fortfarande, så det lär bli lite konstigt.
Sen ska jag vidare till Mange, vi ska kramas och bara ta det lugnt. Hans bror kommer dit med sin flickvän och de ska bjuda på middag. Trevligt. Söndagar behöver inte bara tråkiga.

Vuxenstegen, tss...

Idag har jag tagit ett steg till på "vuxenategen" kan man väl säga (haha). Jag har varit på banken och ordnat intenetbank så att jag kan börja betala min räkningar själv. Det är väl ganska spännande?!

Hur som helst så måste jag ju nämna att om exakt en vecka fyller jag hela 19 år. Tycker att jag varit ganska duktig på att inte prata ihjäl människor, och tjata om denna dagen så hemskt mycket i år.
nu ska jag hoppa in i duschen för sen ska vi åka och kolla på kök och äta god mat någonstans. Jag som skulle städat garderoben, hm, det är så tråkigt så det får vänta.



MORGON MUSIK

Har precis kommit ur sängen, ätit frukost och mest bara tagit det lugnt. Mange ligger i sängen och spelar gitarr. Mysigt. Vad sägs som lite Ben Harper sådär på morgonkvisten. Nja, inte helt fel :)

Den konstigaste morgonen



Denna bilden är nog den skummaste. Satt och kollade lite på facebook, och varje gång denna dyker upp så ler jag. En rolig kväll/natt och morgon, då fsten slutade lite väl sent och det var sommar. Varmt och knäppt.
Oj så rolig jag ser ut. Wille hänger på kanten och Alex ligger där som en strandad val.

BODY ART

Idag fick jag min present från Mange. Det var planerat till nästa vecka, att vi skulle boka tid och så, men hipps som happs så låg jag på britsen och fick en kanyl genom örat.
ÄNTLIGEN HAR JAG HÅL I ÖRONEN.
Tack Mange!

En tidig födelsedagspresent, och det är inte säkert att jag kan behålla hålen, vi får se hur det läker och hur min kropp reagerar eftersom jag är eller i alla fall har varit jätteallerigisk. Men jag håller alla tummar jag kan, till och med mina stortår får agera tummar.
Hoppas hoppas!


BUDDAH LOUNGE



lite småkonstigt foto.. på något sätt ser jag lite ut som en tant?
Och när jag ser på sarah tänker jag bara Viktoria Beckham (haha).
Aja lite fina är vi allt :)

Ännu en kväll ute i Malmöö

Igår va jag och Sarah ute i Malmö tillsammans med Helena. Mycket trevligt. Vi gick till Buddah och det var bra musik och vi hade skojskojskoj :)
Nu ska man sitta och slöa lite, kanske spela Wii och äta lite godisnappar.


RSS 2.0